- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.681
yok kiz benimki zorlamaktan degil gecn kayinbabami yere dusmus yerden kaldirdik ondan belli agriyo..o an hissetmmesim sonradan cikti ortaya:44::44:
bencede yaa baya etkiliymis bizim ceylan oldu superceylan
benimde genelde belim ağırıyor kayınvaldem tuturdu bel çektirelim ondan çocuğun olmuyor ben hep olmaz dedim itiraz ettim ama o kadar çaresiz kalıyorki insan neyse yaptırayım dedim bi ara bel çektircem :) inanamıyorum asla dediğim şeyleri yapar oldum
incinmistir o zaman gecer insallah
canım gerçekten öyle oluyor. insan çaresiz kaldıgında herşeyi yapıyor.
denize düşen yılana sarılır misali.
gulmek san yakisiyo guzel arkadasim omrun boyunca hep gul emi..evet gir smata olmayinca olmuyo zaten beni buraya baglayan siz degilmisiniz
evet canim lorkem sagolsun soylediklerini yapiyorum atki sardim belime kas gevsetici yok malesef normal krem surdum bende akla bak
ben yaptırdım 4.ye hamileyim canım şimdide durduramıyoruz kendimizi
Antalya'm , sağolsın canım arkadaşım ..
Biliyorum gerçekten yanımda olduğunuzu , çok teşekekür ederim ..
Amin canım amin, inşallah ..
Canım yiğeceksin tabi, eşin yiğecek sende bakacak mısın ? Can çeker :)
Kızlar ben dayanamıyorum , gözlerim kepenk kapatıyor , iyi geceler herkeslereeee :)
iyi geceler bilgem..
ekin cok komik gercekten ya bende cok guluyorum sagolsun..ALLAH da onu guldursun ins hemde en yakin zmanda
sagol canım benim çok teşekkür ederim
valla bezen bende burda çok gülüyorum kendi kendime
hele şu ihtiyar yokmu beni çok güldürüyo sagolsun
artık sende buralı oldun
sağol canım inşallahhh Biri bana dua ettimi nasıl seviniyorummmmm..
Önceden hiç böyle değildim demekki tasam yokmuş..
Ceylan bu olay çok zoruma gitti çokkkkk
dalgamı geçiyorlar bizle bu ne beee.
dizi güncellenmemiş hala müjde ar zamanındaki gibi... üreme sıkıntısı yokmuş o zamanlarrrr
şimdi aldırırlarda izlemicem sende gelip anlatma banaaaaaaaa
canim cagresizlik zor gercerten her yola basvuruyoruiz ama eski toprak insanlar bu isi biliyo bence ondan mi doguruyolardiki 9-10 tane cocuk kaynanm utanmadan gecen sordum biliyonmu siz nerden anliyodunuz hamile kaldigini diye oda sagolsun gulerek cvp verdi karnim cikinca anliyodum dedin erkeni buymus yani
ya şu rtüke bi şekilde ulaşmak istiyorum
hamile kalamasınlar onlarında eşlerinde varikosel olsun bayanlarda pco olsun
çocuk olsun diye kürler falan yapsınlar
bu ne ya yapan hamile kalıyo yapan hamile kalıyo
baydı artık yaaa
azcıkta bizi düşünseler nolurdu sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iyi geceler bilgem..
ekin cok komik gercekten ya bende cok guluyorum sagolsun..ALLAH da onu guldursun ins hemde en yakin zmanda
canım eskiden bu sorunlar çok yoktu. Şimdi herşey suni katkı maddeli stres çok radyasyon var cep telefonu bilgisayar birde hareketsiziz eskinedn kadınlarda erkelkerde fiziksel olarak çok yorulup çalışıyormuş şimdi nerdeyse bakkala bile arabayla gitcez birde geç evleniliyor bide üstüne 1-2 yıl korunuluyor.
Maşallah canım çifter çiftermi doğuruyorsun:))
benim 2 görümcem var birinin 9 yıl çocuğu olmamış belini çektirmiş 3 ay sonra hamile kalmış diğeride beli ağrıyormuş onun için gitmiş 1 ay sonra hamile kalmış hatta hiç istemediği halde çocuğu aldırmayı bile düşünmüş. Öyle olunca bişey diyemiyorum 1 yıldır erteliyorum artık yaptırayımda kurtulayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?