Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim cagresizlik zor gercerten her yola basvuruyoruiz ama eski toprak insanlar bu isi biliyo bence ondan mi doguruyolardiki 9-10 tane cocuk kaynanm utanmadan gecen sordum biliyonmu siz nerden anliyodunuz hamile kaldigini diye oda sagolsun gulerek cvp verdi karnim cikinca anliyodum dedin erkeni buymus yani

gulmek san yakisiyo guzel arkadasim omrun boyunca hep gul emi..evet gir smata olmayinca olmuyo zaten beni buraya baglayan siz degilmisiniz

sagol canım benim çok teşekkür ederim
valla bezen bende burda çok gülüyorum kendi kendime
hele şu ihtiyar yokmu beni çok güldürüyo sagolsun
artık sende buralı oldun

evet canim lorkem sagolsun soylediklerini yapiyorum atki sardim belime kas gevsetici yok malesef normal krem surdum bende akla bak

kız bende diyorum lorkenin dediklerini yazdım neye gülüyo bu kadar diye meger tam tersi yerlere yazmışsın
normal krem heee bencede akla bak olsun şif allahtan canım bellimi olur

iyi geceler bilgem..

ekin cok komik gercekten ya bende cok guluyorum sagolsun..ALLAH da onu guldursun ins hemde en yakin zmanda

ben yaptırdım 4.ye hamileyim canım şimdide durduramıyoruz kendimizi

Maşallah canım çifter çiftermi doğuruyorsun:))
benim 2 görümcem var birinin 9 yıl çocuğu olmamış belini çektirmiş 3 ay sonra hamile kalmış diğeride beli ağrıyormuş onun için gitmiş 1 ay sonra hamile kalmış hatta hiç istemediği halde çocuğu aldırmayı bile düşünmüş. Öyle olunca bişey diyemiyorum 1 yıldır erteliyorum artık yaptırayımda kurtulayım dedim.

yedim valla biraz
hadi canım iyi geceler allah rahatlık versin byee

ya şu rtüke bi şekilde ulaşmak istiyorum
hamile kalamasınlar onlarında eşlerinde varikosel olsun bayanlarda pco olsun
çocuk olsun diye kürler falan yapsınlar
bu ne ya yapan hamile kalıyo yapan hamile kalıyo
baydı artık yaaa
azcıkta bizi düşünseler nolurdu sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım eskiden bu sorunlar çok yoktu. Şimdi herşey suni katkı maddeli stres çok radyasyon var cep telefonu bilgisayar birde hareketsiziz eskinedn kadınlarda erkelkerde fiziksel olarak çok yorulup çalışıyormuş şimdi nerdeyse bakkala bile arabayla gitcez birde geç evleniliyor bide üstüne 1-2 yıl korunuluyor.

en iyisi biz bi senaryo yazi yollayalim yasamayan yazamaz adi ne olsun filmin

haklsin canim bunlarin cok etkisi var demekki..bende ona gicik oluyorum ya zaten eskiyle karistiriyolar bizi simdi devir degisti tabi spermlerde degisti:

yaaa ne demezsin çifter çifter
yaptır bakalım canım kaynanan takmış kafayı yoksa kurtulamazsın asla dillerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…