Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkes gidiyo hee
o zaman bende giderim yarında haftasonu tvde bişey yok geç kelkarım ben zaten 2 gündür erken kalkıyorum sinir oldum
hadi hayırlı geceler herkese allaha rahalık versin:79::79::79::79:

kiz napim bendeki ilk imajin o kalmis istesemde degismiyo fikfik ceylannnnnnnben bu fikri cok sevdim kiz deneyelim isin ucunda topik var..

yaa ceylan nazarin degdi ekin gidiyoooooooooooooo:84::84:

herkes gidiyo hee
o zaman bende giderim yarında haftasonu tvde bişey yok geç kelkarım ben zaten 2 gündür erken kalkıyorum sinir oldum
hadi hayırlı geceler herkese allaha rahalık versin:79::79::79::79:

kiz ALLAh iyiligini sendemi cikiyodun bende ekini sana sikayet ediyodum cikiyo diye..

herkes cikti yien ben sap kaldim offf bi daah gorursunuz ilk ben cikicam iste

iyi geceler ceylann:79:

kiz napim bendeki ilk imajin o kalmis istesemde degismiyo fikfik ceylannnnnnnben bu fikri cok sevdim kiz deneyelim isin ucunda topik var..

yaa ceylan nazarin degdi ekin gidiyoooooooooooooo:84::84:

deneyelim kızzz hamişler kalır topikte plates falan yaparlar onlar
bizde saatinde toplaşırız geri nasıl fikir

Günaydın kızlar .. Bugün evdeyim ve temizlik günü
İşlere hemen başlamam lazım , gelirim yine , iyi bakın kendinize şimdilik :)

Günaydın kızlar .. Bugün evdeyim ve temizlik günü
İşlere hemen başlamam lazım , gelirim yine , iyi bakın kendinize şimdilik :)

günaydın bilgem. canım yeni bir yola çıkmışsın dün itibariyle allah yardımcın olsun bu yeni yolunda. biz de dualarımızla yanındayız inşallah.. rabbim herşeyin hayırlısını versin. inşallah bu tüp bebek vesilesiyle sana da dünyalar tatlısı sağlıklı hayırlı bir evlat versin. sonu iyi neticelensin inşallah da biz de önümüzdeki aylarda senin tecrübelerinden faydalanalım. temizlik günüymüş bugün hadi sana kolay gelsin tatlım
benim deee bugün çooooooooook işim var temizlik ütü çamaşır+ akşama çaya misafirim var pasta börek yapacağım.. gelen arkadaşlara da iyi sohbetler şimdiden.. HOŞÇAKALIIINNNN:79::80::79::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…