- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.781
lorkee
canım sen fsh ıcın aslanpencesı kurunu yapabılrısın benceboş durmaktan bıktım 4 aydır işsizim iş arıyorum bu arada çocuk için uğraşırım dedim oda olmuyor ya neden benim çocuğum olmuyor yani anlayacağınız burdaki herkez gibi aynı sorunlar. 1,5 yıldır deniyoruz olmuyor. Düzenli regl oluyordum allahtan o oluyor diyordum ama bu ay oda sarktı 28-29 günde olurken 31 oldu hala yok. Ateş ölçme yöntemi ile bakıyordum hep tutuyordu bu ay oda olmadı FSH 11.5 LH 13 E2 45-51 arası çıkıyor birde mantar illetiyle uğraşıyorum kafam karışık yani durum vahim
bılgemm regl olmmussun hayrılısı ne yapalım heyecanlı bı surec baslıyo ama 1 regl donemı daha ececek ınsallah ılacların ve raporun elınde patlarMerhaba kızlar , bu gece sizinleyim ..Ama önce havadisleri vereyim ..
Sessiz sedasız , ağrısız sızısız geldi adetim ..
Rabbim yar ve yardımcım olsun , bana ve tüm arkadaşlarıma ..
Rabbim bu uğurda hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah ..
kızım ole herkesı takıpteyım desıfre ederım butun ozel hayatınızı vallaGazel ne ceylannnnnn
Bu arada fikfik ceylanı sevdim ben isim annen lorke :86:
olabilir biz içanadoludanızya mısır ne arar yokki
agaç yapraklarıyla idare ediyolarmış
mısır kabuguda iyi yanar ama heee
varmıdır dersin kız kurtulurmuyumallh korusun lennnnnnnnn
tıpta care varmı acep
belkı senı kurtarabılırz
yok ranyam yok fsh karşısınada 0.99 yazıyo çokmu kütücanım yanılıyorsun bence orası özel hastanedir çünkü kamuda hala başörtüsü yasak
canım pko tüm bulgularını yaşıyorsun
ama korkma durum o kadarda kötü değil
klomen türü ilaçlar ve iğneler var benim eşimin değerleri düzelir düzelmez hemen takip yaptırdım
senin eşinin değerleri zaten iyiydi sende takip yaptırabilirsin
canım o değer fsh değilde tsh olmasınmı
yanlış okumuş yada yazmış olabilirsin bir daha bak istersen
tabiki olabilir rabbim nasip edince ama bu tüp bebek önc3esicakır pkosu olan kılosu senden fazla olan arkadasım sımdı hamıle
yanı takıp yapılınca aslında kolay bı durum
ama bu degerlerde bı hata var gıbı ronyamın deıdıgı gıbı bencede
0.99 fsh hıc duymadım bende
bıde lh e2 esrtadıol bakılmaıs lazımdı
35 hıc yuksek degıl ust sınır 75
senınkı dusuk bıle hatta
belını sıcak tutmaya calısacaksın
yun bezler vs varsa kas gevsetıcı krem surup sarıp belını sıkıca ole yat bı kac gun
gokcennn esının degerlerı guzel cıkmıs hakkaten sevındım
bencede enfeksıonla alakalı olma durumu cok yuksek cunku sımdıkı testınızde bıle lokosıt ml de 1 mılyon cıkmıs
bun ıcın antıbıyotık ıcmesını tavsıye edebılrıler
sen kaan hocaya maıl at ıstersen ne dıcek bakalım
lorkeeee yardım et
hayır kağıtta ne yazıyosa aynısını yazdım siz
fsh 0.99 aynen böyle yazıyo ne olacak şimdi kız
çokmu kütü durum
Dr demiş tüp bebek öncesi tedavi olmanız lazım
üfffff sinir oldum ya
ben 22 yaşındayımcanım tabıkı bısey varsa onu halletmeden tup bebgın hıc mantıgı yok zaten
ıyıkı buna yonlendırlmısler senı yanı
ama fsh ben hıc bu kdr dusuk gormedım bılmıyorum kı normalde dusuk fsh ıyıdır genclıgın kanıtı rezervın cok oldugunun gostergesı
senın yasın kac
bıde annen mesela menopoza gırdımı kac yasında gırdı
lorkem şuna bir bakarmısın
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ksek-olan-bayanlar-hamile-kalabildinizmi.html
evet yaa benden duymus olma :89:
ee hayırdır sen nıe erken gıttın pekı dun senın tablo bunu acıklamıyo ama
senın atesın duzenlı gıderken yukselıyo yavasca
o yuzden heran yukselebılır bu ay erken bezdırmek ıstemıyon adamı sanırım
bazısının ınıs cıkslı oluyo yumurtlama oncesı bırden dusup gerı yukselıo
benımkıne bak cok sukur gecte olsa catladı sanırım o catlamasa ben catlıcaktım sınırden
ama cok ılac ıctım bu ay su mıdemdekı mıkrıop temızlensın dıye gunde 6 ılac vermıstı doktor ondan mı acaba gec oldu bu ay
bugun de progestana basladım hayrılısı bakalım
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
adetimin 16. günü yaptım bunları bencakır senın bu tetslerın kacıncı gununde yapıldı
lh a bakıldımı o kac
lh ve e2 degerı de olmalı kı bellı olsun az cok bısey
ben bıkac yere baktım netten
lh yuksek fsh salınımını dusurur ve pko olusur yazıyo
yanı sana doktorun soyleıdıg durumu acıklıyo aslında bu
Benim geçen ay daha iniş çıkış olmuştu bu ay -0.+0.1 farkediyor.
Dün erken çıktım dua okudum canım ondan..
DÜN OV. TESTİ silik çıktı bugün yapacam koyulaşır snaırım
Senin ya ilaçlar yavaşlattı büyümeyi yada mevsim geçişi..
hayırlısı bakalım ben bu ay progesteron içmeyi düşünüyorum.
10 gün günde 3 tane sen yazmışsın ateş topiğinde:)
hepimizin edecegi dua bunlar canım allah kabul ettsinCanım paylaştığın içins ağol , hemen not edeyim ..
Ceyla bu son gittiğin hangi hastane , sakıncası yoksa ismini verebilir misin ?
Birde nohutu ne kadar haşlıyorsun , kaç dakika yani, düdüklü mü yoksa teceredemi, tarifini verir misin ?
Birde kaç dakika kavurduğunu tabi..
gökçen canım sen malatyadaydın dimi haberlerini bekliyorum canım anamed merkezi adrei tel bana yaz mutlaka senden haber bekliyorum özelime yazxeda canım benim eşim doğu fertilde verdi testlerini ortamı falan çok beğenmiş ilgileri de güzelmiş morfoloji istediğimiz için biz de orayı tercih ettik.. pazartesi doktorumla görüşeyim eğer ki tüp bebek oluacak olursa ben doğu fertili deneyeceğim canım istersen sen de düşünebilirsin oradaki denizhan deniz beyi öve öve bitiremiyorlar belki adını duymuşsundur özellikle psikolojik olarak çok destek oluyormuş pek çok kişiyi yavrularına kavuşturmuş hatta bir tanıdık söyledi lösemili bir kızı kemoterapiden sonra doktorlar asla anne olamazsın demelerine rağmen çocuk sahibi yapmış eğer morfoloji için buraya gelecekseniz bence denizhan deniiz beye de bi görünün derim vaalla adamı o kadar merak ediyorum ki muhteşem bir adam diyorlar benim randevum pazartesi. o zaman tanışacağım kendisiyle izlenimlerimi yazarım sana da. anamed diye bir merkezde de çalışıyo aynı zamanda doğu fertilde de anamedde randevu alıyorsun görüşmek için ve sigortalı isen muayene ücreti de uygun 20 tl. çok da ilgileniyormulş bir söyleyeyim dedim ayrıca doğu fertilde de dışarıdan gelenler için misafirhanesi varmış hemen yanında tüp bebek yaptıracaklar için tabi o da ücretsizmiş canım..
OOOO süper bir haber bu çok sevindim senin adına. burda çare arıyodun hızı nasıl yükselticez diye bak Allah meleğini gönderdi sana. tebrik ederim. Allah sağlıkla geçireceğin bir hamilelik nasip etsin.
offf şu kendini bilmezlerrrrrrrrrrrrrrArtık kendimi tanıyamaz oldum yeni evlenip hop hemen bebek oldu duyunca bi garip oluyorum kıskançlık değilde kendime acıyorum ya ben böyle değildim ne oldu anlamadım valla bide milletin tavırlarınada gıcık oluyorum birinin bebeğini sevsem acır bakışlarla bana bakıp olur olur üzülme demelerine kıl oluyorum. Ne alaka ya ben bebeği sevimli diye seviyorum fukara tesellisine ne gerek var şimdi
adetimin 16. günü yaptım bunları ben
lh e2 yapmamışım
ama dr bana durumu anlatırken
lh yani erkeklik hormunu yüksek
olan kişilerde bu durum oluşuyu dedi
demek adam biliyo
yüksek olduğunu senin dediğinde mantıklı
lh yüksek ulup fsh düşük olunca
işte pco çıkıyo meydana
kız sen az önce anamın menepozonu niye sordun
yoksa yoksa yksa bendemi menepoza giriyom:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?