- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #85.981
İİyiy akşamlar kızlar. Hepinizi kocaman öpüyorum.
Geçmişi okuyamadım ki şimdilik imkansız gibi bişey. 29 Eylül Perşembe günü evde öğlan 15.30 civarında yürüyüş yaparken suyum geldi, hemen eşimi aradım, ardından doktoru aradım, bi sonraki gün yapacaklarımı halledemeden evde kayınvalidemle beraber eşimin gelmesini bekledim.
Eşim eve geldiğinde heyecandan ne yapacağını bilmez durumdaydı, aynı şekilde kayınvalidem donmuş halde bana bakıyordu, neyse hastaneye giderken yolda annem ve babamıda alıp doğruca hastane yolunu tuttuk. Yolda suyum suyum paçalarımdan akmaya devam ediyordu, nasıl bişey anlatamam size. Öğlen 14 gibi yemek yediğimden biraz beklettiler, 17.15 de hazırlanıp ameliyathaneye alındım, bi sürü kişi dolu ameliyathane. Ben genel uyutulacağımı düşünürken yemek olayından dolayı spinal yapılacağını diğer türlü 8 saat beklemem geredktiği söylendi. Hem diyordum ya çok korkuyorum diye dişlerimin bu kadar birbirine zangır zangır çarptığını hatırlamıyorum, hiç istemediğim şekilde sezeryan oldu, ki olurken canım yandı sol tarafımdan demekki tam anlamıyla uyuşturulamadım, o anda iyice panik korku.... En güzel yanı bebeği hemen görmem oldu, ardından dikişler v.s derken odaya gittikten hemen sonra bebiş yanımdaydı.
İsmini bildiklerime teker teker isimleriyle dua ettim, diğerlerine toptan:))))) Sizlere dua etmekten bekar arkadaşlarıma dua etmeyi unutmuşumuş:)))) Sonradan farkettim ama onlarada o zaman ettim.
Şimdi nasılım? Spinal olduğu için baş boyun, kürek kemiği ağrıları yaşıyorum sürekli, dün hastaneden çıktık, eve geldikten sonra bebişin ateşi çok yükseldi, akşam hastanedeydik o yüzden neyseki ateş enfeksiyondan değilmiş hava değişimi dedi doktor, şimdi sarılığı var o yüzden sürekli emzirmek zorundayım, mesai halinde.
Rabbime binlerce kez şükürler olsun, sağ salim bebişi aldım kucağıma. Dİlerim Allahım hepinize ama hepinize hayırlı sağlıklı ömürlü salihli evlatlar verir.
Ben düzeldikçe yazıcam sizlere. Çarçabuk bu kadar yazdım ayrıntıları döndükten sonra konuşuruz. Hepinizi çok ama çok seviyorum.
ronya sen bilirsin ...şu spinal ile epidural arasındaki farkı...
canımm ben sadece şunu hatırlıyorum ben migrenim var deyince epidurel olsun demişlerdi
az evvel boncuğumda yazmış spinalde çok baş ağrısı oluyormuş
canım epidureldede bel ağrısı oluyor ama benim çok olmadı
kuzenin yoğun bakım hemşiresi o bana önceden söylemişti ağrın çok hafif bile olsa
hemen benim ağrım var de demişti
ben çok ağrı yaşamadım rahattı doğumum
ikisindede aynı yerden uyuşturmuyorlarmı...neyse boşver...
planlasanda nasip neyse o oluyor...
canım pek detaylı bilmiyorumm
dediğin gibi kul kurarmış Allaha gülermiş
belki çatır çatır normal doğurursun
ay ronyaaaa deme öyle....
tetenozuda yaptırmadım bu arada.....
yaptırcanmıı ben kararımı verdim vurulmucam
umarım bir sorun olmaz
kızlarrr nasılsınızzzz
iyiyizz umutcum senden naber durumlar nasıl
iyilik umud,senden naberrr
iyiyizz umutcum senden naber durumlar nasıl[/QUOTE
iyidir ronyam avatarın ne güzelmiş öle kara kızzzz
herkes avatarını değiştiriyor,canım çekti valla...
bulmuşsun bir kara kız
benimm kızımm buu kara kız
benimm kızımm buu kara kız
Ronyamin kizimi olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk??????????????
evet kriscim ronyamın karaman bir kızı olacak
sen nasılsın hbb nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?