- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #86.001
ayyyyy cok sevindim:))
canim ronyam benimmmm
biz ne yapalim bizde iyiyiz hersey yolunda cok sukur .
sen nasilsin
krisimm gezegen hatunumm benim hoşgeldinn
doktor kıza benziyor dedi ama bir dahaki randevumuzda netleşecek
genelde gittiğim doktorun yanılmadığı söyleniyor ama bilmiyorum görücez
canım face hesabımı kullanmıyorum am aarada girip bakıyorumm
habibeme bayıldım maşallah kocaman olmuş
bana bu dombikk bebeğin sırrını vereceksin ona göre tamammı baby
ayrıcaa sanada bayıldım siyahlar pek yakışmış
bizdede aynı değişen bişe yok hafta sonuda bitti yarın iş var böle işte ok şükür sıkıntımız yok..
yaa biz hbb özledik ama
canim benim o kadar sevindim ki anlatamam:)
hbb nin sirri balik yagi sekerim ihmal etme:))
canimsinn.....
o halde yakinda yeni resimler yayinlariz:))
valla vücudumda omega patlaması olacak
hergün balık yağı 3 tane ceviz yiyorum
ve her hafta balık yiyorum (her ne kadar bu hafta sevgili kocacm almaya gitmesede)
doktor maşallah bebeğin gelişimi iyi dedi
o an aklıma sen geldin sağolasın sürekli bizlere balık yağı diye diye görev haline getirdin
ee yakinda calsium calsium diyecegim:))))
ee yakinda calsium calsium diyecegim:))))
o halde yakinda yeni resimler yayinlariz:))
hadiii bak onu hiç bilmiyordummm :97:
mavicim incir kürü yapabilirsin bak yumurtalar için çok faydalı olduğunu söylüyorlar bende pazartesi doktora gideyim detaylı bir muayene isteyeceğim inşallah sonra da ben de kendime bir yön çiziceğim inşallah sonra bende ateşimi ölçeceğim ve pressed kullanacağım yumurtlama günlerimde öyle karar verdim işi şansa bırakmamak lazım artık zaman çalışma zamanı durmak yok yola devam maviiii
ronyam nasılsın canım.
kontrole ne kadar aralıklarla gidiyorsun.
canımm ayın 20 sinde gidicem tekrar
konuşamadık antalyammm seni kocaman öpüyorumm
şimdi uyku zamanı gözlerim kaydı
İİyiy akşamlar kızlar. Hepinizi kocaman öpüyorum.
Geçmişi okuyamadım ki şimdilik imkansız gibi bişey. 29 Eylül Perşembe günü evde öğlan 15.30 civarında yürüyüş yaparken suyum geldi, hemen eşimi aradım, ardından doktoru aradım, bi sonraki gün yapacaklarımı halledemeden evde kayınvalidemle beraber eşimin gelmesini bekledim.
Eşim eve geldiğinde heyecandan ne yapacağını bilmez durumdaydı, aynı şekilde kayınvalidem donmuş halde bana bakıyordu, neyse hastaneye giderken yolda annem ve babamıda alıp doğruca hastane yolunu tuttuk. Yolda suyum suyum paçalarımdan akmaya devam ediyordu, nasıl bişey anlatamam size. Öğlen 14 gibi yemek yediğimden biraz beklettiler, 17.15 de hazırlanıp ameliyathaneye alındım, bi sürü kişi dolu ameliyathane. Ben genel uyutulacağımı düşünürken yemek olayından dolayı spinal yapılacağını diğer türlü 8 saat beklemem geredktiği söylendi. Hem diyordum ya çok korkuyorum diye dişlerimin bu kadar birbirine zangır zangır çarptığını hatırlamıyorum, hiç istemediğim şekilde sezeryan oldu, ki olurken canım yandı sol tarafımdan demekki tam anlamıyla uyuşturulamadım, o anda iyice panik korku.... En güzel yanı bebeği hemen görmem oldu, ardından dikişler v.s derken odaya gittikten hemen sonra bebiş yanımdaydı.
İsmini bildiklerime teker teker isimleriyle dua ettim, diğerlerine toptan:))))) Sizlere dua etmekten bekar arkadaşlarıma dua etmeyi unutmuşumuş:)))) Sonradan farkettim ama onlarada o zaman ettim.
Şimdi nasılım? Spinal olduğu için baş boyun, kürek kemiği ağrıları yaşıyorum sürekli, dün hastaneden çıktık, eve geldikten sonra bebişin ateşi çok yükseldi, akşam hastanedeydik o yüzden neyseki ateş enfeksiyondan değilmiş hava değişimi dedi doktor, şimdi sarılığı var o yüzden sürekli emzirmek zorundayım, mesai halinde.
Rabbime binlerce kez şükürler olsun, sağ salim bebişi aldım kucağıma. Dİlerim Allahım hepinize ama hepinize hayırlı sağlıklı ömürlü salihli evlatlar verir.
Ben düzeldikçe yazıcam sizlere. Çarçabuk bu kadar yazdım ayrıntıları döndükten sonra konuşuruz. Hepinizi çok ama çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?