Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krisimm gezegen hatunumm benim hoşgeldinn
doktor kıza benziyor dedi ama bir dahaki randevumuzda netleşecek
genelde gittiğim doktorun yanılmadığı söyleniyor ama bilmiyorum görücez
canım face hesabımı kullanmıyorum am aarada girip bakıyorumm
habibeme bayıldım maşallah kocaman olmuş
bana bu dombikk bebeğin sırrını vereceksin ona göre tamammı baby
ayrıcaa sanada bayıldım siyahlar pek yakışmış

canim benim o kadar sevindim ki anlatamam:)

hbb nin sirri balik yagi sekerim ihmal etme:))

canimsinn.....

canim benim o kadar sevindim ki anlatamam:)

hbb nin sirri balik yagi sekerim ihmal etme:))

canimsinn.....

valla vücudumda omega patlaması olacak
hergün balık yağı 3 tane ceviz yiyorum
ve her hafta balık yiyorum (her ne kadar bu hafta sevgili kocacm almaya gitmesede)
doktor maşallah bebeğin gelişimi iyi dedi
o an aklıma sen geldin sağolasın sürekli bizlere balık yağı diye diye görev haline getirdin

ee yakinda calsium calsium diyecegim:))))

Benim yumurtaların kalş-itesi tüp beek tedeavisi sırasında anlaşıldı. hem sayı olarak hem döllenme olarak malasef bende önce soğan kürü yapayım diyorum sonra bal tarçın çörek otu karışımı, inciri daha önce yapmıştım faydası oldumu bilmiyorum. ama sonrasında tekrar yaparım. teşekkür ederim canım.

Kızlar size bişey sormak istiyorum, benim tüm kan tahlillerimi, hormon testlerim vede rahim filmim iyi çıkmasına karşın tüp bebek tedavisinde yumurtalarım az ve kalitesiz olduğu söylendi. ben genç kızlığımdan beri adetim çok sancılı vede aşırı yoğun geçer. özellikle tüp bebk tedavisnden sonra ilk önce adet zamanın bir gün kanama geliyo daha sonra bir kaç gün ya hiç bişey gelmiyo yada koyu kahverengi leke geliyo. sonra 5. gün falan o kadar yoğun ve ağrılı kanamam oluyoki 10-12 günü buluyo. 3,5 paket orkid bitiriyorum ve çok kötü oluyorum. ben bunu genç kızkende doktora gittim ama şimdiye kadar hiçnir doktor bişey demedi. ben yumurta kalitesinin bunla ilişkili olduğunu düşünüyorum. bu tarz sorunlar yaşayan varmı. yada bana önerebileceğiniz iyi bir kadın doğum doktoru?

Ah Canım benim gözün aydın, sonunda sağ salim kavuştun mis kokuluna. Allah güle güle büyütmeyi nasip ets,n. Allah daima güzel günlerini göstersin. sanada kolaylıklar versin. Öptüm çok.

merhabalar canlarım benim
dün dr a gittim vajinal enfeksiyon tedavisine başladık
6 tane iğne
7 tane mantar için fitil
7 tane antibiyotik hap
vajinal şampuan
ve travazol verdi

veee bubları kullan gel dedi allahın izniyle adetinin 3.günü
yumurta takibine başlayalım dedi
inşallah hayırlı uğurlu olur
sizleri çok seviyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…