Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Geçmiş olsun canım enfeksiyon için. yumurta takibi yaptırmana çok sevindim. İnşalah hamile kalmana sebeb olur. Hadi hayırlısı.

ceylancım nasıl bişey bu takip ve maliyeti varmı
ve bizim yapmamız gerekn bişey ???

canım öncelikle takibin hayırlı olsun ben devlet hastanesinde yaptırıyorum o yüzden hiç bi ücret vermiyorum özellerde nasıl ama bilmiyorum bende 3. gün gittim daha sonra beni 13. gün çagırdı yumurtanın gelişimine mesela daha küçükse gün aşırı yada 2 günde bi çagırabilir ama büyümüşse 16-18mm olmuşsa boyutu hergün çagırır o sırada yani sık sık gidiyosun anlayacagın benimkine karnımdan bakacak bazı yerlerde alttanda bakabiliyolar yani benimki ilaçsız dogal takip olacak senin nasıl olacak takibin benim bildiklerim bu kadar canım

hımmmm
saol canım ama ben orda unutmuşum nasıl takip diye sormayı
özel hastaneye gidiyorum ben bu arada ilçeden ile gidicem offf hergün nasıl giderim yaa eşim izin alamazki offf bebebğim offf annenle baban çok zorlanmaya başladı nolur gel artık
ama adaesilada takip yaptırmıştı ilaçlı çok maliyetli olmuştu kız bilezik bozdurmuştu valla
drn yumurtası 18ml gelince iğne yaptı 3 kez saatleriyle birlikte ilişki önedi hatta sabah 6 ydı biride sorada 14.gün git test yaptır dedi bende öyle yapsammı yapmasammı bilemedim aşılama parası tutmuştu onunki netten bi araştıralım bakalım

canım o igneli takip yaptırmış o zaman klomenle takip var mesela o 10-11 tl bişey bide çatlatma ignesi veriyo oda en fazla 15 tl ama bence senin yumurtlamanda sorun yoksa klomen verir ozaman ucuza mal olur takibin ilk günleri degilde sona yaklaştıgında hergün çagırabiliyo en fazla 2-3 gün falan çagırır üstüste sanırım canım ben mardindede yaptırmıştım takip özel hastanede ama saglık güvencesi olanlara bakıyolardı sadece muayene ücreti maaşımızdan kesiliyodu o kadar evet arık yumurtan 18 mm oldugunda çatlatma ignesi veriyo aynı aşılamada oldugu gibi saati gelince ilişki öneriyo sonrada gün aşırı ilişki diyolar

SAOL CANIM BENİMMMMM
ARTIK 1 YIL OLACAK BEBEĞİME ÇOJ ÇOK İHTİYACIM VAR HELE ŞU ADETİN 3.GÜNÜ OLSUN Bİ GİDİYİMDE İLAÇLI İSTİYORUM BEN BAKALIM DR NE DİYECEK seninki hayırlı uğurlu olsun inşallah vajinal mantarıda iltihabıda kurutalım dedi dr

ben ilaçlı istemedim çünkü yumurtlayıp yumurtlamadıgımı merak ediyorum hayırlısı olsun canım bencede ilaçlı yaptır

slm sevser canim tedavin hayirli ugurlu olsun ins sonucuda bekledigin gibi olur..bu tedavi seni ebbegien kavusturur ins canim

günaydın herkese

canım öncelikle geçmiş olsun bukadar şeyi kullanınca enfeksiyon falan kalmaz kökten halletmek en iyisi galiba benimkiyle aynı oldu seninde benim iğne yerine serum tedavisi uygulanmıştı gerisi aynı
ayrıca takip yaptırıyomuşun çok sevindim adına hayırlı uğurlu olsun inşallah

gunaydın hatunlaaar nasılsınız
lorkemmm kuzumm sende portakal ağacını takip edenlersin demek
bende bayılıyorum o siteye birde aç oluncak offf ki ne offf
bende ara sıra sırf acıp sayfaları gezerım

yok seyretmiyorum devamlı bir iki kere denk geldim ama..
liseden arkadaş oooo baya gerilere gitceksiniz muhabette:)
evet cok guzeldıııı uzun uzun muhabbet ettık
oglu var cok tatlı bakıcı sorunu yasıyolar yaaa calısan anne olmak cok zor

Sağolsın canımcımmmmm :)

Kuzum canım Lorke'm inşallah eşimin değerleri çook güzel çıkarda banada moral olur ..
Bu arada 1 bidon eşim yer , 3 tanesinide ben yerim ..
bılgemm harıksın
masallah dıyorum en guzelı senın yaptıgın
bende ılk recelımı yapmaya karar verdıgımde cocgum oldugunu dusundum
mesela ben dedım kı annemın cılek recelı cok guzel oluyo
sonra dedım benım cocugum bunu dıyemeyecekmıııı benımde yapmam lazım dedım vee gırıstım mutfaga

boncugum bende senı cok sevıyormmmm
Rabbım sıze oglunla mutlu ve huzurlu bır aıle olmayı nasıb etsın ınsallhhh

sevseer tedavın hayırlı olsun ınsallah

adaa sana da gunaydın canımm

kızlar ya suan sag elım ve kolumun bı kısmı sarılı bandajla
1 haftadır yogun parmak ve bılek agrım vardı gece uykuda bıle hıssedıyordum sanıırım karpal sendromu yasıyorum zaten sasırmadımm da
bılg basında cok vakıt gecırıyorum
esım de kızdı zaten

o yuzden bı sure genelde okumada aktıf yazmada pasıf olucam sanırım
sol elımı gelıstırıcem dıom esıme o da dıo o zaman ıkısınıde sararız mumya gıbı oturursun artık dıo

doktorumda kılo alma verme egzersız konularındna bahsedıyo

lorkem günaydınnnnnn

boncuk Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömür versin oğluna çok duygulandım

lorkem geçmiş olsun biliyormusun bir ara benimde aynısı olmuştu dediğin gibi sağ elim kolum parmak ve bileğim feci halde ağrıyordu kesinlikle bilgisayardan dolayı oluyor

günaydın kızlar

eşim kendi isteği ile kaan hocaya muayene olmak istiyor. ben uğrasmıyorum kendisi istedi sasırdım bende. ama telefonunu bulamadım yardımcı olabilirmisiniz.

ben kendimi geri çekince bizimki costu . bundada bir hayr vardır bakalım bi randevu alayım.

bilgemm hayırlı olsunnn.heyecanını çok iyi anlıyorum.ben de daha önce aynı şeyleri yaşamış biri olarak.bu sefer kavuşacaksın Allahın izniyle.hep yanındayız merak etme,hep dualarımızdasın.

progesteronu neden içiyorsunuz?doktor kontrolünde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…