- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #86.021
merhabalar canlarım benim
dün dr a gittim vajinal enfeksiyon tedavisine başladık
6 tane iğne
7 tane mantar için fitil
7 tane antibiyotik hap
vajinal şampuan
ve travazol verdi
veee bubları kullan gel dedi allahın izniyle adetinin 3.günü
yumurta takibine başlayalım dedi
inşallah hayırlı uğurlu olur
sizleri çok seviyorum kızlar
ceylancım nasıl bişey bu takip ve maliyeti varmı
ve bizim yapmamız gerekn bişey ???
Geçmiş olsun canım enfeksiyon için. yumurta takibi yaptırmana çok sevindim. İnşalah hamile kalmana sebeb olur. Hadi hayırlısı.
canım öncelikle takibin hayırlı olsun ben devlet hastanesinde yaptırıyorum o yüzden hiç bi ücret vermiyorum özellerde nasıl ama bilmiyorum bende 3. gün gittim daha sonra beni 13. gün çagırdı yumurtanın gelişimine mesela daha küçükse gün aşırı yada 2 günde bi çagırabilir ama büyümüşse 16-18mm olmuşsa boyutu hergün çagırır o sırada yani sık sık gidiyosun anlayacagın benimkine karnımdan bakacak bazı yerlerde alttanda bakabiliyolar yani benimki ilaçsız dogal takip olacak senin nasıl olacak takibin benim bildiklerim bu kadar canım
hımmmm
saol canım ama ben orda unutmuşum nasıl takip diye sormayı
özel hastaneye gidiyorum ben bu arada ilçeden ile gidicem offf hergün nasıl giderim yaa eşim izin alamazki offf bebebğim offf annenle baban çok zorlanmaya başladı nolur gel artık
ama adaesilada takip yaptırmıştı ilaçlı çok maliyetli olmuştu kız bilezik bozdurmuştu valla
drn yumurtası 18ml gelince iğne yaptı 3 kez saatleriyle birlikte ilişki önedi hatta sabah 6 ydı biride sorada 14.gün git test yaptır dedi bende öyle yapsammı yapmasammı bilemedim aşılama parası tutmuştu onunki netten bi araştıralım bakalım
canım o igneli takip yaptırmış o zaman klomenle takip var mesela o 10-11 tl bişey bide çatlatma ignesi veriyo oda en fazla 15 tl ama bence senin yumurtlamanda sorun yoksa klomen verir ozaman ucuza mal olur takibin ilk günleri degilde sona yaklaştıgında hergün çagırabiliyo en fazla 2-3 gün falan çagırır üstüste sanırım canım ben mardindede yaptırmıştım takip özel hastanede ama saglık güvencesi olanlara bakıyolardı sadece muayene ücreti maaşımızdan kesiliyodu o kadar evet arık yumurtan 18 mm oldugunda çatlatma ignesi veriyo aynı aşılamada oldugu gibi saati gelince ilişki öneriyo sonrada gün aşırı ilişki diyolar
SAOL CANIM BENİMMMMM
ARTIK 1 YIL OLACAK BEBEĞİME ÇOJ ÇOK İHTİYACIM VAR HELE ŞU ADETİN 3.GÜNÜ OLSUN Bİ GİDİYİMDE İLAÇLI İSTİYORUM BEN BAKALIM DR NE DİYECEK seninki hayırlı uğurlu olsun inşallah vajinal mantarıda iltihabıda kurutalım dedi dr
ben ilaçlı istemedim çünkü yumurtlayıp yumurtlamadıgımı merak ediyorum hayırlısı olsun canım bencede ilaçlı yaptır
6 tane iğne
7 tane mantar için fitil
7 tane antibiyotik hap
vajinal şampuan
ve travazol verdi
6 tane iğne
7 tane mantar için fitil
7 tane antibiyotik hap
vajinal şampuan
ve travazol verdi
bende ara sıra sırf acıp sayfaları gezerımlorkemmm kuzumm sende portakal ağacını takip edenlersin demek
bende bayılıyorum o siteye birde aç oluncak offf ki ne offf
evet cok guzeldıııı uzun uzun muhabbet ettıkyok seyretmiyorum devamlı bir iki kere denk geldim ama..
liseden arkadaş oooo baya gerilere gitceksiniz muhabette:)
bılgemm harıksınSağolsın canımcımmmmm :)
Kuzum canım Lorke'm inşallah eşimin değerleri çook güzel çıkarda banada moral olur ..
Bu arada 1 bidon eşim yer , 3 tanesinide ben yerim ..
Ronyam ekintosum Allah razı olsun sizden güzellikler, sıkıntı çektim ama o minicik elleri tutmak tüm sıkıntıların bittiği an. Ben şimdilik çıkıyorum unutmayın sevgim sizlerle, hele bi toparlıyayım kendimi sonra yine burdayım inşallah.
İİyiy akşamlar kızlar. Hepinizi kocaman öpüyorum.
Geçmişi okuyamadım ki şimdilik imkansız gibi bişey. 29 Eylül Perşembe günü evde öğlan 15.30 civarında yürüyüş yaparken suyum geldi, hemen eşimi aradım, ardından doktoru aradım, bi sonraki gün yapacaklarımı halledemeden evde kayınvalidemle beraber eşimin gelmesini bekledim.
Eşim eve geldiğinde heyecandan ne yapacağını bilmez durumdaydı, aynı şekilde kayınvalidem donmuş halde bana bakıyordu, neyse hastaneye giderken yolda annem ve babamıda alıp doğruca hastane yolunu tuttuk. Yolda suyum suyum paçalarımdan akmaya devam ediyordu, nasıl bişey anlatamam size. Öğlen 14 gibi yemek yediğimden biraz beklettiler, 17.15 de hazırlanıp ameliyathaneye alındım, bi sürü kişi dolu ameliyathane. Ben genel uyutulacağımı düşünürken yemek olayından dolayı spinal yapılacağını diğer türlü 8 saat beklemem geredktiği söylendi. Hem diyordum ya çok korkuyorum diye dişlerimin bu kadar birbirine zangır zangır çarptığını hatırlamıyorum, hiç istemediğim şekilde sezeryan oldu, ki olurken canım yandı sol tarafımdan demekki tam anlamıyla uyuşturulamadım, o anda iyice panik korku.... En güzel yanı bebeği hemen görmem oldu, ardından dikişler v.s derken odaya gittikten hemen sonra bebiş yanımdaydı.
İsmini bildiklerime teker teker isimleriyle dua ettim, diğerlerine toptan:))))) Sizlere dua etmekten bekar arkadaşlarıma dua etmeyi unutmuşumuş:)))) Sonradan farkettim ama onlarada o zaman ettim.
Şimdi nasılım? Spinal olduğu için baş boyun, kürek kemiği ağrıları yaşıyorum sürekli, dün hastaneden çıktık, eve geldikten sonra bebişin ateşi çok yükseldi, akşam hastanedeydik o yüzden neyseki ateş enfeksiyondan değilmiş hava değişimi dedi doktor, şimdi sarılığı var o yüzden sürekli emzirmek zorundayım, mesai halinde.
Rabbime binlerce kez şükürler olsun, sağ salim bebişi aldım kucağıma. Dİlerim Allahım hepinize ama hepinize hayırlı sağlıklı ömürlü salihli evlatlar verir.
Ben düzeldikçe yazıcam sizlere. Çarçabuk bu kadar yazdım ayrıntıları döndükten sonra konuşuruz. Hepinizi çok ama çok seviyorum.
adaa sana da gunaydın canımm
kızlar ya suan sag elım ve kolumun bı kısmı sarılı bandajla
1 haftadır yogun parmak ve bılek agrım vardı gece uykuda bıle hıssedıyordum sanıırım karpal sendromu yasıyorum zaten sasırmadımm da
bılg basında cok vakıt gecırıyorum
esım de kızdı zaten
o yuzden bı sure genelde okumada aktıf yazmada pasıf olucam sanırım
sol elımı gelıstırıcem dıom esıme o da dıo o zaman ıkısınıde sararız mumya gıbı oturursun artık dıo
doktorumda kılo alma verme egzersız konularındna bahsedıyo
Merhaba kızlar , bu gece sizinleyim ..Ama önce havadisleri vereyim ..
Sessiz sedasız , ağrısız sızısız geldi adetim .. Hiç fark etmedim , lavobaya çıkınca anladım ..
'Aaaa adet olmuşum' diyebildim sakin bir tonla , o kadar gebelik testinde tek çizgiyi görüp , üstüne heveslenmeyince (iyikide heveslenmemişim ) , çokta üzülemedim teşrif ettiğine ..
Sadece heyecanlıyım kızlar ..
Çünkü , TÜP BEBEĞE BAŞLIYORUMMMMM ..
Benim için umuda yolculuk başladı , hemde bu sefer içim ilkinden daha rahat , kalbim daha bir pır pır ..
Çok bekledim , yavrumu çok bekledim ve anladım ki doğal olmuyor , belki daha beklesem olurdu bilemiyorum ama biz bebeğimle kavuşmak için biraz acele etmeye karar verdik ..Bebeğim de çok beklemek istemiyordur belki de ; belki de oda gelmek istiyordur , belki Mevlamda bize nasp edecektir artık , bilinmez ki..
Kızlar bu yolculukta yanımdasınız değil mi? Aslında kendime soruma cevap veriyorum , çünkü yanımdasınız biliyorum ..
Şimdi benim için , eşim için hem heyecanlı hemde biraz sitresli (ilk bebeğimi kaybettiğim için ) ama ne olursa olsun güzel bir yolculuk olucak ..
Rabbimin yanımda olduğunu hissediyorum , bu süreci en çok dualarla geçireceğim ..
Benimleydiniz günlerdir , adet olmamam için dualar ettiniz , hepiniz sağolun , güzel arkadaşlarım ..
Şimdi tüp bebeğim gelsin diye de ederiz , hepbirlikte , birbirimize ..
Pazartesi günü hormon tahlili yaptırarak başlıyorum .. Adet bitiminde histereskopi ve tahliller tamam , 1 hafta rapor için koşturmaca , sonra ilk adette tedavi başlıyor..
Yani en çok 1 aya başlarım ilaçlara diye düşünüyorum ..
Rabbim yar ve yardımcım olsun , bana ve tüm arkadaşlarıma ..
Rabbim bu uğurda hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah ..
Benim geçen ay daha iniş çıkış olmuştu bu ay -0.+0.1 farkediyor.
Dün erken çıktım dua okudum canım ondan..
DÜN OV. TESTİ silik çıktı bugün yapacam koyulaşır snaırım
Senin ya ilaçlar yavaşlattı büyümeyi yada mevsim geçişi..
hayırlısı bakalım ben bu ay progesteron içmeyi düşünüyorum.
10 gün günde 3 tane sen yazmışsın ateş topiğinde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?