- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #86.081
selam kızlar
perşembe günü yumurtalar toplanıyo ,korkmaya başladım azıcık inşallah sorunsuz geçer
büyük gün yaklaştı
allah hayırlısı nasip etsin
benden bu kadar
kendinize cici bakın
güzel paylaşımın için teşekkürlerALINTIII
Güzel kardeşim, hem bebeğini uzunca zaman beklemiş hem de bebeğinin olamayacağını ısrarla söyleyen doktorların da aslında bir yerde ne kadar aciz olduklarını gören bir anne olarak yazıyorum sana bunları ; aslında bebeğim nedeniyle çok vaktim olmamasına rağmen, bu yaşadığın duyguları bir zamanlar ben de yaşadığım için ve ne kadar çok morale ihtiyacım olduğunu hatırladığım için yazıyorum sana... Yorum yapmadan ; gerçekleri yazıcam sadece, sen ordan kendine olanı çek al.. ve mutlu ol, anne ol...
Meryem Suresi /Ayet 8-9 :
-Rabbim, dedi, nasıl benim bir çocuğum olabilir ki karım kısır ben ise son derece yaşlıyım? Sen Allah'ın işine mi şaşırıyorsun, Allah'a bu elbette çok kolaydır.Daha önce, sen hiçbir şey değilken seni de yaratmıştım, buyurdu.
Fatır Suresi/ Ayet 11
Allah, sizi topraktan, sonra spermden yaratmıştır. Sonra sizi çiftler kıldı. Bir dişi Onun haberi olmadan ne gebe kalır, ne de doğurur. Ömrü uzun olanın, ömrünün uzatılması veya ömründen kısatılması ancak bir kitaptadır. Bu Allaha çok kolaydır.
Bakara Suresi / ayet 153
-Ey inananlar, sabır ve namaz/dua ile (Allahtan) yardım dileyin, şüphesiz Allah, sabredenlerle beraberdir.
Bakara Suresi / Ayet 186
Kullarım benden sana sorarlarsa; şüphesiz ben yakınım. Bana dua edenin, dua ettiği zaman, duasına karşılık veririm. O halde onlar da benim davetime icabet etsinler ve bana inansınlar ki doğru yolda olsunlar.
Hud Suresi / ayet 11
Güçlüklere göğüs geren, dürüst ve erdemli davranan kimselerın günahlarından ötürü arınma, bağışlanma ve büyük bir mükafat beklemektedir.
Enfal Suresi/ Ayet 67
-Ey Peygamber! Allahın yardımı sana ve sana uyan müminlere yeter.
Lokman Suresi / ayet 34
Kıyamet anının bilgisi Onun katındadır. Yağmuru O yağdırır. Rahimlerde olanı bilir. Hiç kimse yarın ne kazanacağını bilmez. Hiç kimse hangi yerde öleceğini bilmez. Allah, her şeyi bilen ve haberdar olandır.
Araf Suresi / Ayet 189
Sizi tek bir kişiden yaratan ve kendisiyle huzur bulması için ondan eşini var eden Odur. İnsan, eşini bürüdüğü zaman eşi hamile kalır. Onunla bir süre geçer. Yükü ağırlaşınca Rableri olan Allaha dua ederek: -Eğer bize sağlam bir çocuk verirsen sana şükredenlerden oluruz, derler.
Allah'a dua et, bak sana imkansız denilen şeyleri örnek veren ayetleri yazdım. Bu durumu ben bizzat kendim yaşadım, duymakla görmekle olmuyor o işler biliyorum ; senin yaşadığın duyguların aynısını yaşadım. Sonra umutsuzluğumu söküp atan o ayeti okudum, sen de oku ; Allah'ın rahmetinden ancak kâfirler ümit keserler (Ankebût, 29/23; Yûsuf, 12/87; Hıcr, 15/56) Allaha çok dua et, sabırla namazla dua ile yardım iste...
Allah'ın herşeye gücü yeter. Eğer sen Allah'a çok güvenir isen, onun nasıl da yardım ettiğini göreceksin, daha iyi bileceksin...
Eğer bir şeyler olmuyorsa, sen elinden geleni yapmışsan, Allah'a tevekkülünü edip sabretmişsen ve bebeğin olmuyorsa, yine aynı güvenle Allah'a şükret, belki senin sizin için hayırlı olan bu olacaktır. Asla kendini böyle üzüp, isyan etme, acıtma yüreğini.
Seni de, bizleri de, gönüllerimizde olanları, gizli olan açık olan herşeyi biliyor Rabbim. Seni de bizi de herkesi de duyuyor, dualarımızı dileklerimizi işitiyor... Onun için kendini boşlukta, zorda hissetme, herkesten önce Rabbine dua et...
Merhaba kizlar.Gece adam akilli oldum adet.
Sabahta esimle hastaneye gittik, o hormonlar icin kan bide spermiyogram verdi.
Bende tup bebek icin kan verdim ,ve tup bebekte ilk hormon tahlili ile basliyor islemler , vajinal ultrasonda yapildi,cok sukur kist falan yok tertemiz,adet gecikmesini sitrese ve mevsim degisligine bagladik.
Kizlar birazdan sonuclari akmak icin hastaneye gidecegim.
Ins guzel cikar sonuclar.
mues iyiki dogdun ve dogurasın inş
meri canım yumoşların kavuşma zamanııııı
maviş nasılsın
selam kızlar
perşembe günü yumurtalar toplanıyo ,korkmaya başladım azıcık inşallah sorunsuz geçer
büyük gün yaklaştı
benden bu kadar
kendinize cici bakın
Doğum günün kutlu olsun canım. İnşallah yeni yaşında anne olursun. İstanbul damısın ?. eğer istanbuldaysan bende iyi bir kadın doğum doktoru araştırıyorum. senin bildiğin biri var mı. eğer birini bulursan benide bilgilendirirsen sevinirim canım
mues iyiki dogdun ve dogurasın inş
meri canım yumoşların kavuşma zamanııııı
maviş nasılsın
mues iyki doğdun yeni yaşın sağlık huzur mutluluk getirsin sana
selam kızlar
büyük gün yaklaştı
benden bu kadar
kendinize cici bakın
Merhaba kızlaaar , ben geldim .. Hemen yazayım havadisleri ..
Eşimin spermiyogram yine aynı kızlar , hiçbir değişme yok ama artık onuda takmıyorum , tüp bebek için yeterince var , rabbim yardım ederse onlarlada kavuşuruz kuzumuza ..
Sperm sayısı ml"de 5 milyon ( 2 ay önceki ile aynı ), toplamda 15 milyon ..
Hareket a,b,c toplam %25 , morfoloji %3 ..
Bizde sayı yükselince morfolojide yüseliyor , düşüncede tam tersi..
Hormonu çıkmamıştı , bekleyemedim cuma alıcam artık ..
Kızlar benim hormon tahlili gayet güzel , şükür Allah"a..
FSH : 4.53 LH :2.44 vs vs ..
Dr beğendi , sorun yok dediBu bile mutlu etti beni kızlar ..
Tüp bebek öncesi bir sorun çıkmasın diye dua ediyorum çünkü ..
Ultrason zaten iyi çıkmıştı , kist falan yokmuş , boşunu işkillenmişim
Veee esas haber , Lorke"mini dediği gibi son 1 ayım kalmadı doğal denemek için , çünkü doğum konrol hapına bugün başlattı hoca , corapin ve polivitte yazdı , bunlara hemen bugün başlıyorsun dedi ..
Adetim biterse cuma , bitmezse pazartesi , histereskopi çekileceğim kızlar .. Da da da dannnn geldi çattı o gelmesin dediğim gün ..
Çok korkuyorum ama lokal anestezi yapacaklarmış , genel olsaydı çom memnun olacaktım ama neyse çarçabuk biter inşallah :)
Kızlar benden böyle işte , histereskopiyide çekilince dosyam tamam , hemencik kurula gidecek ve inşş raporumu alacağım ..
1 haftada çıkıyor dediler ..Hali hazırda doğum kontrol hapımıda kullanıyor olacağım için , lucrine hemen başlarım diye düşünmekteyim ..
Çünkü rapor çıkar nasılsa diye dr"lar doğum kotrol hapı ile tedaviyi başlatıyolar ..
Rabbimden herşeyin hayırlısını istiyorum , hepimiz için ..
Muesss nerelerdesin ? İşlerin varmış şimdi okudum ama inan nasıl aradı gözlerim seni ..
Yokluğun besbelliydi topikte ..
Tüm işlerini yoluna koymuşsun , maşallah sana ..
Meri2m hari hayırlı haberlerle gel , çok az kaldı ..
Kaç yumoş toplandı , yazabilirsen yaz lütfen ..
Dualarım seninle ..
Kızlar dua demişken , ben deglim okuyamıyorum ama 14 ekime kadar bitiririm inşallah ..
Ada , mavii benim için yazan arkadaşlarım , hepiniz sağolun canlarım ..
senin içn heycan dolu süreç başlıyor bilgem dualarımız seninle çakır mues :)bu arada vitamin kür kullandınmı neden yükselmemiş acabaMerhaba kızlaaar , ben geldim .. Hemen yazayım havadisleri ..
Eşimin spermiyogram yine aynı kızlar , hiçbir değişme yok ama artık onuda takmıyorum , tüp bebek için yeterince var , rabbim yardım ederse onlarlada kavuşuruz kuzumuza ..
Veee esas haber , Lorke"mini dediği gibi son 1 ayım kalmadı doğal denemek için , çünkü doğum konrol hapına bugün başlattı hoca , corapin ve polivitte yazdı , bunlara hemen bugün başlıyorsun dedi ..
Adetim biterse cuma , bitmezse pazartesi , histereskopi çekileceğim kızlar .. Da da da dannnn geldi çattı o gelmesin dediğim gün ..
Çok korkuyorum ama lokal anestezi yapacaklarmış , genel olsaydı çom memnun olacaktım ama neyse çarçabuk biter inşallah :)
Kızlar benden böyle işte , histereskopiyide çekilince dosyam tamam , hemencik kurula gidecek ve inşş raporumu alacağım ..
1 haftada çıkıyor dediler ..Hali hazırda doğum kontrol hapımıda kullanıyor olacağım için , lucrine hemen başlarım diye düşünmekteyim ..
Çünkü rapor çıkar nasılsa diye dr"lar doğum kotrol hapı ile tedaviyi başlatıyolar ..
Merhaba kızlaaar , ben geldim .. Hemen yazayım havadisleri ..
Canım paptyacım ne güzel dua ettin , Allah razı olsun ..tedavin girdiğin yol hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin, 21. gün lucrine başlarsın . eşinin değerleri iyi bizde sayı 1 mil/ml morfoloji sıfırdı. Rabbim o gün spermi seçtirecek ele göze doğru olanı seçtirsin inşallah, bol bol gez çok sevdiğin şeylerden ye sonrasında yiyemeyebilirsin hayırlısıyla herşey güzel olacak inşallah
Canım duayı adet bitiminde okumaya başlayım hemen , çok teşekkür ederim sana heyecanımı paylaştın ..senin içn heycan dolu süreç başlıyor bilgem dualarımız seninle çakır mues :)bu arada vitamin kür kullandınmı neden yükselmemiş acaba
neyseki tüp için inş bi engelin kalmadı gelsin bebişler diyorum sen çakır muessss heycan dolu aylar
şu duayı okuyabilirsin rabbi, hebli minnessalihin
anlamı rabbim bana salih bi evlat verr
Canım bir problem çıkmamasına çok sevindim...
Sen yazdıkça ben heyecanlandım...
Her detayı bizimle paylaş tamammı kuzum...
Rabbim muvaffak eylesin...
Hayırlısıyla artık bebeğin gelsin inşallah....
Canımmm gerçektenmi ?
Çok duygulandım şimdi çok teşekkür ederim...
Kardeşime söz kestik ona koşturdum.
Okul işlerim vardı...
Herşey çok güzel çok şükür eylül ayı benim için milad oldu her yönden...
Böyle devam eder inşallah...
Bende iyi bir kadın doğumcu arıyorum rahim filmi çektireyim istiyorum.
Bizde inşallah ocak gibi tüpe başlamayı düşünüyoruz.
Maddi yönden bir sorun olmazsa inşallah....
ALINTIII
Güzel kardeşim, hem bebeğini uzunca zaman beklemiş hem de bebeğinin olamayacağını ısrarla söyleyen doktorların da aslında bir yerde ne kadar aciz olduklarını gören bir anne olarak yazıyorum sana bunları ; aslında bebeğim nedeniyle çok vaktim olmamasına rağmen, bu yaşadığın duyguları bir zamanlar ben de yaşadığım için ve ne kadar çok morale ihtiyacım olduğunu hatırladığım için yazıyorum sana... Yorum yapmadan ; gerçekleri yazıcam sadece, sen ordan kendine olanı çek al.. ve mutlu ol, anne ol...
Meryem Suresi /Ayet 8-9 :
-Rabbim, dedi, nasıl benim bir çocuğum olabilir ki karım kısır ben ise son derece yaşlıyım? Sen Allah'ın işine mi şaşırıyorsun, Allah'a bu elbette çok kolaydır.Daha önce, sen hiçbir şey değilken seni de yaratmıştım, buyurdu.
Fatır Suresi/ Ayet 11
Allah, sizi topraktan, sonra spermden yaratmıştır. Sonra sizi çiftler kıldı. Bir dişi O’nun haberi olmadan ne gebe kalır, ne de doğurur. Ömrü uzun olanın, ömrünün uzatılması veya ömründen kısatılması ancak bir kitaptadır. Bu Allah’a çok kolaydır.
Bakara Suresi / ayet 153
-Ey inananlar, sabır ve namaz/dua ile (Allah’tan) yardım dileyin, şüphesiz Allah, sabredenlerle beraberdir.
Bakara Suresi / Ayet 186
Kullarım benden sana sorarlarsa; şüphesiz ben yakınım. Bana dua edenin, dua ettiği zaman, duasına karşılık veririm. O halde onlar da benim davetime icabet etsinler ve bana inansınlar ki doğru yolda olsunlar.
Hud Suresi / ayet 11
Güçlüklere göğüs geren, dürüst ve erdemli davranan kimselerın günahlarından ötürü arınma, bağışlanma ve büyük bir mükafat beklemektedir.
Enfal Suresi/ Ayet 67
-Ey Peygamber! Allah’ın yardımı sana ve sana uyan müminlere yeter.
Lokman Suresi / ayet 34
Kıyamet anının bilgisi O’nun katındadır. Yağmuru O yağdırır. Rahimlerde olanı bilir. Hiç kimse yarın ne kazanacağını bilmez. Hiç kimse hangi yerde öleceğini bilmez. Allah, her şeyi bilen ve haberdar olandır.
Araf Suresi / Ayet 189
Sizi tek bir kişiden yaratan ve kendisiyle huzur bulması için ondan eşini var eden O’dur. İnsan, eşini bürüdüğü zaman eşi hamile kalır. Onunla bir süre geçer. Yükü ağırlaşınca Rab’leri olan Allah’a dua ederek: -Eğer bize sağlam bir çocuk verirsen sana şükredenlerden oluruz, derler.
Allah'a dua et, bak sana imkansız denilen şeyleri örnek veren ayetleri yazdım. Bu durumu ben bizzat kendim yaşadım, duymakla görmekle olmuyor o işler biliyorum ; senin yaşadığın duyguların aynısını yaşadım. Sonra umutsuzluğumu söküp atan o ayeti okudum, sen de oku ; Allah'ın rahmetinden ancak kâfirler ümit keserler (Ankebût, 29/23; Yûsuf, 12/87; Hıcr, 15/56) Allaha çok dua et, sabırla namazla dua ile yardım iste...
Allah'ın herşeye gücü yeter. Eğer sen Allah'a çok güvenir isen, onun nasıl da yardım ettiğini göreceksin, daha iyi bileceksin...
Eğer bir şeyler olmuyorsa, sen elinden geleni yapmışsan, Allah'a tevekkülünü edip sabretmişsen ve bebeğin olmuyorsa, yine aynı güvenle Allah'a şükret, belki senin sizin için hayırlı olan bu olacaktır. Asla kendini böyle üzüp, isyan etme, acıtma yüreğini.
Seni de, bizleri de, gönüllerimizde olanları, gizli olan açık olan herşeyi biliyor Rabbim. Seni de bizi de herkesi de duyuyor, dualarımızı dileklerimizi işitiyor... Onun için kendini boşlukta, zorda hissetme, herkesten önce Rabbine dua et...
Canım paptyacım ne güzel dua ettin , Allah razı olsun ..
İnşallah yolum aydınlık olur , Rabbim hasretimize hayırlısı ile son verir ..
Soğolasın ..
Canım duayı adet bitiminde okumaya başlayım hemen , çok teşekkür ederim sana heyecanımı paylaştın ..
Benimde kalbim pır pır , sanki yerinden çıkacak :)
Maşallah herbi işini halletmişsin muesimmm ..
İnşallah sadece eylül değil , her ay sana mutlulk versin , başarı versin ..
Hsg çektirmediysen daha evvel kesinlikle çektirmelisin ..
Anestezi yapan yerler özeller , devlette anestezi yok malesef ama çok aman aman sıkıntı veren bişey değil , sonucunu öğrendiğinde değdi diyorsun ..
Doğal yollardan gelir inşallah bebeğin ama tüp bebekte kabulumüz , o bile ne kadar büyük bir mükafat olur bizler için ..
Canım paptyacım ne güzel dua ettin , Allah razı olsun ..
İnşallah yolum aydınlık olur , Rabbim hasretimize hayırlısı ile son verir ..
Soğolasın ..
Canım duayı adet bitiminde okumaya başlayım hemen , çok teşekkür ederim sana heyecanımı paylaştın ..
Benimde kalbim pır pır , sanki yerinden çıkacak :)
Maşallah herbi işini halletmişsin muesimmm ..
İnşallah sadece eylül değil , her ay sana mutlulk versin , başarı versin ..
Hsg çektirmediysen daha evvel kesinlikle çektirmelisin ..
Anestezi yapan yerler özeller , devlette anestezi yok malesef ama çok aman aman sıkıntı veren bişey değil , sonucunu öğrendiğinde değdi diyorsun ..
Doğal yollardan gelir inşallah bebeğin ama tüp bebekte kabulumüz , o bile ne kadar büyük bir mükafat olur bizler için ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?