- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #86.061
canım gecmıs olsun dınlenme ımkanın varsa bencede rapor almak en ıyısıherkese günaydın :))) güzel bir hafta olur inşAllah hepimiz için..
Bilgem tedaviye başlıyorsun, hadi hayırlı olsun, hep senin yanındayız..
Boncuğum bebeğine kavuşmuşsun gözün aydın tekrardan..
Kızlar bende bugünlerde kötüyüm nedense, rapor aldım bu hafta, evde yatarak geçirecem inşAllah..birde kış geldi buralara donuyorum ben
tam bılmıyorum ronyam bılır 20 den sonraydı ama kac hatırlamıyomateş tablom 36f90f Ovulation charts on FertilityFriend.com
bir öncekinde de luteal faz 9du.progesteron tahlili kesin 23.gündemi yapılıyor bunu bilen var mı?
saoalsın canımgünaydın herkese!
BİLGEM tedavin hayırlı olsun Rabbim kolaylıklar versin, sonu çooook güzel olsun inşallah.
LORKECİM geçmiş olsun dikkat et kendine
SEVSER sen de takip yaptıracakmışsın hayırlı olsun canım, enfeksiyonun tedavi edilmesiyle yol alınır zaten inş.
canım gecmıs olsun dınlenme ımkanın varsa bencede rapor almak en ıyısı
tam bılmıyorum ronyam bılır 20 den sonraydı ama kac hatırlamıyom
saoalsın canım
herkese bıseyler yazasım gelıo bılg basında oldukca
o yuzden oturmamaya calısıyorum
okumam gereken kıtaplar var zaten onları bıtıreyım barı bu surecte
ben ameliyattan sonra 4 testide yazmıştım oda bana bu cevabı vermiş
Aslında sperm kalitesi önemli derecede düzelmiş, ilk tahlillerde 0 olan ileri-hızlı dediğimiz değer, şimdi %17'ye, yıkama sonrasında ise %70'e yükselmiş. Bu iyi. Ama aşılama yapılmasına rağmen de gebelik olmamış. Bazen sperm ne kadar iyi olrsa olsun, gebelik olmayabilir. Bu durumlarda önce aşılama sonra da tüp bebeğe geçilir. Size de ikinci kez aşılama yapılmasını, olmazsa tüp bebeğe geçilmesini öneririm. Ama biraz daha bekleyelim derseniz, vitamin olarak sabah akşam 1 tane Proxeed plus adlı tozdan suya karıştırıp tok karnına almaya başlayabilirsiniz. Bu şekilde, en az 3 ay daha bekleyebiliriz.
Saygılarmla.
Dr. Kaan AYDOS
bence yaptırabılrısın takıp yaptırmak kolay bısey yanı aklında soru ısretlerı varsa yaptırkızlar karışık durumlardan sonra maddiyat yolumuzu belirledi
15 malatyaya gidicem inş duruma göre hareket edicem ama tüp işini seneye kadar erteledim çünkü para tamamlayamayacagım
eger malatya aşılam yı önerirse şansımı denerimmm oda hemen dgl yaaa çünkü hızı yükseltmemiz lazımmmm
yavrumun normal yolla gelmesi temenin
bişey sorucam bende az miktarda kisler oluyor yumurta takiplerinde heralde büyüyor çünkü agrım var takip yaptırmalımıyımmm
tavsıye uzerıne aldıgım ve okumayı dusunduklerım varlorkem neymiş okudugun kitaplar yazsana
bızede mesela ılk testte asılama sansı yuzde 10 cok tavsıye etmıyorum demıstı
degerler ve hız yuksldıgı testı yollayınca ılk fırsatta asılama yaptırın yazmıstı
bence sen bu ay takıp yaptır sonrada 3 ay duzenlı kecıboynuzu tozunu kullanın
sonrada asılama yaptırabılrısın bence
bızım o degerler 4 ay kecıboynuzu tozu kullanımı sonunda cıktı o sevıyeye baska da bısey kullanmadık devamlı olarak acıkcası
bence yaptırabılrısın takıp yaptırmak kolay bısey yanı aklında soru ısretlerı varsa yaptır
tavsıye uzerıne aldıgım ve okumayı dusunduklerım var
suan dilini tutan kurtuldu die bı kıtap okuyorum dedıkodu ve gıybetın zararları vs anlatıılıyo
blogumda aldıgım notları paylasacagım benı ızleyın
bızede mesela ılk testte asılama sansı yuzde 10 cok tavsıye etmıyorum demıstı
degerler ve hız yuksldıgı testı yollayınca ılk fırsatta asılama yaptırın yazmıstı
bence sen bu ay takıp yaptır sonrada 3 ay duzenlı kecıboynuzu tozunu kullanın
sonrada asılama yaptırabılrısın bence
bızım o degerler 4 ay kecıboynuzu tozu kullanımı sonunda cıktı o sevıyeye baska da bısey kullanmadık devamlı olarak acıkcası
bence yaptırabılrısın takıp yaptırmak kolay bısey yanı aklında soru ısretlerı varsa yaptır
tavsıye uzerıne aldıgım ve okumayı dusunduklerım var
suan dilini tutan kurtuldu die bı kıtap okuyorum dedıkodu ve gıybetın zararları vs anlatıılıyo
blogumda aldıgım notları paylasacagım benı ızleyın
tmm canım antibiyotikte kullanıyo lokosit bitince dahada artar hem sayımız bizde bi kaç vitamin almayı düşünüyoruz belki bu kışta böyle deneriz belki bşılama yaptırırım agrılarım artarsa ilacıma başlarım öyle yani allah yardımcımız olsun
herteLdenlorkeeeeeeeeeeeeeeeee blogun nekızzzz takibe yaptırayııımmmmm
antıbıyotıkte ıı olmus ceylan ınsallah faydası olur bakalımtmm canım antibiyotikte kullanıyo lokosit bitince dahada artar hem sayımız bizde bi kaç vitamin almayı düşünüyoruz belki bu kışta böyle deneriz belki bşılama yaptırırım agrılarım artarsa ilacıma başlarım öyle yani allah yardımcımız olsun
lorke senai demircinin mi banada tavsiye ettilerdeee güzelmi
Hayırlı günler hayırlı haftalar herkese....
Okulum başladı kızlar kaç gündür onun koşturmasıyla uğraştım yanınıza gelemedim...
İnşallah bir yaramazlık yoktur canlarım...
Bilgem kuşum tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah....
Benim dün doğum günümdü 29 oldum
Herşeyin hayırlısı olsun...
Bende iyi bir kadın doğum uzmanına gidicem rahim filmi falan çektiricem artık bir yol çizmenin zamanı geldi...
Eşimin iş nedeni ile erteliyorduk çok şükür o işde halloldu herşey çok güzel olacak inşallah.....
selam kızlar
perşembe günü yumurtalar toplanıyo ,korkmaya başladım azıcık inşallah sorunsuz geçer
büyük gün yaklaştı
allah hayırlısı nasip etsin
benden bu kadar
kendinize cici bakın
canım gecmıs olsun dınlenme ımkanın varsa bencede rapor almak en ıyısı
tam bılmıyorum ronyam bılır 20 den sonraydı ama kac hatırlamıyom
saoalsın canım
herkese bıseyler yazasım gelıo bılg basında oldukca
o yuzden oturmamaya calısıyorum
okumam gereken kıtaplar var zaten onları bıtıreyım barı bu surecte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?