Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım gecmıs olsun dınlenme ımkanın varsa bencede rapor almak en ıyısı

ateş tablom 36f90f Ovulation charts on FertilityFriend.com
bir öncekinde de luteal faz 9du.progesteron tahlili kesin 23.gündemi yapılıyor bunu bilen var mı?
tam bılmıyorum ronyam bılır 20 den sonraydı ama kac hatırlamıyom

saoalsın canım
herkese bıseyler yazasım gelıo bılg basında oldukca
o yuzden oturmamaya calısıyorum
okumam gereken kıtaplar var zaten onları bıtıreyım barı bu surecte

bende 21. gün diye biliyor bana takip yapacak doktorda 19. gün ile 21. gün arası yapılabilir demişti
bu arada günaydınlar herkese
lorke bi yere gitme kaan hocanın cevabını yazacam az sonra

ben ameliyattan sonra 4 testide yazmıştım oda bana bu cevabı vermiş
Aslında sperm kalitesi önemli derecede düzelmiş, ilk tahlillerde 0 olan ileri-hızlı dediğimiz değer, şimdi %17'ye, yıkama sonrasında ise %70'e yükselmiş. Bu iyi. Ama aşılama yapılmasına rağmen de gebelik olmamış. Bazen sperm ne kadar iyi olrsa olsun, gebelik olmayabilir. Bu durumlarda önce aşılama sonra da tüp bebeğe geçilir. Size de ikinci kez aşılama yapılmasını, olmazsa tüp bebeğe geçilmesini öneririm. Ama biraz daha bekleyelim derseniz, vitamin olarak sabah akşam 1 tane Proxeed plus adlı tozdan suya karıştırıp tok karnına almaya başlayabilirsiniz. Bu şekilde, en az 3 ay daha bekleyebiliriz.
Saygılarmla.
Dr. Kaan AYDOS

kızlar karışık durumlardan sonra maddiyat yolumuzu belirledi
15 malatyaya gidicem inş duruma göre hareket edicem ama tüp işini seneye kadar erteledim çünkü para tamamlayamayacagım
eger malatya aşılam yı önerirse şansımı denerimmm oda hemen dgl yaaa çünkü hızı yükseltmemiz lazımmmm
yavrumun normal yolla gelmesi temenin
bişey sorucam bende az miktarda kisler oluyor yumurta takiplerinde heralde büyüyor çünkü agrım var takip yaptırmalımıyımmm

lorkem neymiş okudugun kitaplar yazsana

bızede mesela ılk testte asılama sansı yuzde 10 cok tavsıye etmıyorum demıstı
degerler ve hız yuksldıgı testı yollayınca ılk fırsatta asılama yaptırın yazmıstı
bence sen bu ay takıp yaptır sonrada 3 ay duzenlı kecıboynuzu tozunu kullanın
sonrada asılama yaptırabılrısın bence
bızım o degerler 4 ay kecıboynuzu tozu kullanımı sonunda cıktı o sevıyeye baska da bısey kullanmadık devamlı olarak acıkcası

bence yaptırabılrısın takıp yaptırmak kolay bısey yanı aklında soru ısretlerı varsa yaptır
lorkem neymiş okudugun kitaplar yazsana
tavsıye uzerıne aldıgım ve okumayı dusunduklerım var
suan dilini tutan kurtuldu die bı kıtap okuyorum dedıkodu ve gıybetın zararları vs anlatıılıyo
blogumda aldıgım notları paylasacagım benı ızleyın

lorkeeeeeeeeeeeeeeeee blogun ne kızzzz takibe yaptırayııımmmmm

tmm canım antibiyotikte kullanıyo lokosit bitince dahada artar hem sayımız bizde bi kaç vitamin almayı düşünüyoruz belki bu kışta böyle deneriz belki bşılama yaptırırım agrılarım artarsa ilacıma başlarım öyle yani allah yardımcımız olsun

ceylan tedradoks mu hocanın tavsiye etiği
, ne kadar süreyle kullanın dedi günde kaç kere biz günde 2 kere
endolude 1 kere

lorkeeeeeeeeeeeeeeeee blogun ne kızzzz takibe yaptırayııımmmmm
herteLden
blogum bu canım
bu aralar duruldum elımın agrısı hafıflesın bakalım bıraz yazıcam aldıgım notları

antıbıyotıkte ıı olmus ceylan ınsallah faydası olur bakalım
dedıgın gıbı bı kac ay daha bu sekılde devam et bencede daha mantıklı

lorke senai demircinin mi banada tavsiye ettilerdeee güzelmi

yok canım senaı demırcı degıl faruk cetın yazarı
ben cok begendım ınsallah yapabılırsem hayatımda degısıklıkler yapmayı dusunuyorum bu konuyla ılgılı
cunku bız kadın mılletı maalesef bıraz dılımızle ımtıhan oluyoruz konusmayı cok sevıyoruz

lorke herşey sanamı ait canımmmmm yemekler yazılarrr hmmm çok begendimmmm

ALINTIII

Güzel kardeşim, hem bebeğini uzunca zaman beklemiş hem de bebeğinin olamayacağını ısrarla söyleyen doktorların da aslında bir yerde ne kadar aciz olduklarını gören bir anne olarak yazıyorum sana bunları ; aslında bebeğim nedeniyle çok vaktim olmamasına rağmen, bu yaşadığın duyguları bir zamanlar ben de yaşadığım için ve ne kadar çok morale ihtiyacım olduğunu hatırladığım için yazıyorum sana... Yorum yapmadan ; gerçekleri yazıcam sadece, sen ordan kendine olanı çek al.. ve mutlu ol, anne ol...

Meryem Suresi /Ayet 8-9 :
-Rabbim, dedi, nasıl benim bir çocuğum olabilir ki karım kısır ben ise son derece yaşlıyım? Sen Allah'ın işine mi şaşırıyorsun, Allah'a bu elbette çok kolaydır.Daha önce, sen hiçbir şey değilken seni de yaratmıştım, buyurdu.

Fatır Suresi/ Ayet 11
Allah, sizi topraktan, sonra spermden yaratmıştır. Sonra sizi çiftler kıldı. Bir dişi O’nun haberi olmadan ne gebe kalır, ne de doğurur. Ömrü uzun olanın, ömrünün uzatılması veya ömründen kısatılması ancak bir kitaptadır. Bu Allah’a çok kolaydır.

Bakara Suresi / ayet 153
-Ey inananlar, sabır ve namaz/dua ile (Allah’tan) yardım dileyin, şüphesiz Allah, sabredenlerle beraberdir.

Bakara Suresi / Ayet 186
Kullarım benden sana sorarlarsa; şüphesiz ben yakınım. Bana dua edenin, dua ettiği zaman, duasına karşılık veririm. O halde onlar da benim davetime icabet etsinler ve bana inansınlar ki doğru yolda olsunlar.

Hud Suresi / ayet 11
Güçlüklere göğüs geren, dürüst ve erdemli davranan kimselerın günahlarından ötürü arınma, bağışlanma ve büyük bir mükafat beklemektedir.

Enfal Suresi/ Ayet 67
-Ey Peygamber! Allah’ın yardımı sana ve sana uyan müminlere yeter.

Lokman Suresi / ayet 34
Kıyamet anının bilgisi O’nun katındadır. Yağmuru O yağdırır. Rahimlerde olanı bilir. Hiç kimse yarın ne kazanacağını bilmez. Hiç kimse hangi yerde öleceğini bilmez. Allah, her şeyi bilen ve haberdar olandır.

Araf Suresi / Ayet 189
Sizi tek bir kişiden yaratan ve kendisiyle huzur bulması için ondan eşini var eden O’dur. İnsan, eşini bürüdüğü zaman eşi hamile kalır. Onunla bir süre geçer. Yükü ağırlaşınca Rab’leri olan Allah’a dua ederek: -Eğer bize sağlam bir çocuk verirsen sana şükredenlerden oluruz, derler.

Allah'a dua et, bak sana imkansız denilen şeyleri örnek veren ayetleri yazdım. Bu durumu ben bizzat kendim yaşadım, duymakla görmekle olmuyor o işler biliyorum ; senin yaşadığın duyguların aynısını yaşadım. Sonra umutsuzluğumu söküp atan o ayeti okudum, sen de oku ; Allah'ın rahmetinden ancak kâfirler ümit keserler (Ankebût, 29/23; Yûsuf, 12/87; Hıcr, 15/56) Allaha çok dua et, sabırla namazla dua ile yardım iste...
Allah'ın herşeye gücü yeter. Eğer sen Allah'a çok güvenir isen, onun nasıl da yardım ettiğini göreceksin, daha iyi bileceksin...
Eğer bir şeyler olmuyorsa, sen elinden geleni yapmışsan, Allah'a tevekkülünü edip sabretmişsen ve bebeğin olmuyorsa, yine aynı güvenle Allah'a şükret, belki senin sizin için hayırlı olan bu olacaktır. Asla kendini böyle üzüp, isyan etme, acıtma yüreğini.
Seni de, bizleri de, gönüllerimizde olanları, gizli olan açık olan herşeyi biliyor Rabbim. Seni de bizi de herkesi de duyuyor, dualarımızı dileklerimizi işitiyor... Onun için kendini boşlukta, zorda hissetme, herkesten önce Rabbine dua et...

Merhaba kizlar.Gece adam akilli oldum adet.
Sabahta esimle hastaneye gittik, o hormonlar icin kan bide spermiyogram verdi.
Bende tup bebek icin kan verdim ,ve tup bebekte ilk hormon tahlili ile basliyor islemler , vajinal ultrasonda yapildi,cok sukur kist falan yok tertemiz,adet gecikmesini sitrese ve mevsim degisligine bagladik.
Kizlar birazdan sonuclari akmak icin hastaneye gidecegim.
Ins guzel cikar sonuclar.

Hayırlı günler hayırlı haftalar herkese....
Okulum başladı kızlar kaç gündür onun koşturmasıyla uğraştım yanınıza gelemedim...
İnşallah bir yaramazlık yoktur canlarım...
Bilgem kuşum tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah....
Benim dün doğum günümdü 29 oldum
Herşeyin hayırlısı olsun...
Bende iyi bir kadın doğum uzmanına gidicem rahim filmi falan çektiricem artık bir yol çizmenin zamanı geldi...
Eşimin iş nedeni ile erteliyorduk çok şükür o işde halloldu herşey çok güzel olacak inşallah.....

Son düzenleme:

Doğum günün kutlu olsun canım. İnşallah yeni yaşında anne olursun. İstanbul damısın ?. eğer istanbuldaysan bende iyi bir kadın doğum doktoru araştırıyorum. senin bildiğin biri var mı. eğer birini bulursan benide bilgilendirirsen sevinirim canım

selam kızlar
perşembe günü yumurtalar toplanıyo ,korkmaya başladım azıcık inşallah sorunsuz geçer
büyük gün yaklaştı
allah hayırlısı nasip etsin
benden bu kadar
kendinize cici bakın

selam kızlar
perşembe günü yumurtalar toplanıyo ,korkmaya başladım azıcık inşallah sorunsuz geçer
büyük gün yaklaştı
allah hayırlısı nasip etsin
benden bu kadar
kendinize cici bakın

maşallah sona doğru yaklaşıyorsun, hiç korkma Allahın izniyle güzel geçer ve hayırlısıyla bebişine kavuşursun..

lorkem saol canım benim, sanada çok geçmiş olsun, biran önce iyileş, bloğunun başına dön canım :) ben de senin gizli takipçilerindenim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…