Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
lorkecimmm neden progestan kullanıyorsun,ve doktor kontrolünde mi kullanıyorsun.

doktor asılamada vermıstı ama ben ates olctugum ıcın yumurtalamyla regl arası luteal fazın en az 12 olması lazım ama benım genlde 11 de regl leke olarak gelıyo
bu da yeterlı progesteron salgılanmamasından olabılıyomus
yan etkısı de olmadıgı ıcınn ıcmeye karar verdım bende
ama luteal fazda bı sorun yoksa ıcmek mantıklı degıl tabıkı

analı abablı sağlık sıhhatle büyütün inşallah.:))

canım ekın79 da vardı numarası bugun gelır sanırım mesajını gormese bıle sana yazmasını solerım ben
hayırlısı olsun ınsallah
kendılerının adım atması en guzelı

Günaydın kızlar, nasılsınız
Dün yayınlamıştım ama belki areada kaynadı bidaha yayınlayayım. benim iyi bir kadın doğum dokturuna ihtiyacım var. BU konuda yardımcı olursanız sevinirim.

ben 2 aydır ateş ölçüyorum.2 aydır da luteal fazım 9 gün.bu durumda bende de aynı sorun mu var acaba?progesteronu ne zaman içmeye başlıyorsun ve dozu nedir?

Bende var canım kaan beyin numarası geçende mail atmıştım gelmek isterseniz bu numaradan randevu alın demiş

Not: Lütfen mesajlarınızı doktoraydos@gmail.com adresine yazınız.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ
Randevu için: 0312 437 31 21 (saat 13:00 ile 18:00 arası)

ben 2 aydır ateş ölçüyorum.2 aydır da luteal fazım 9 gün.bu durumda bende de aynı sorun mu var acaba?progesteronu ne zaman içmeye başlıyorsun ve dozu nedir?
ates tablonu yayınlarsan bı bakabılrız
sonrasında 23. gun sanrıım progesteron tahlılı yaptırısın daha keısn olur
ben sana ıc dıyemem cunku
kaan aydos muayenehane:0 312 437 31 21

herkese günaydınnnnn:)))))))))))))))))))))
canımmm sana da gunaydınnn dıyorum ve artık kacıyorum ekran basından :126:
daha dogrusu klavyeden uzaklasıyorum

herkese günaydın :))) güzel bir hafta olur inşAllah hepimiz için..

Bilgem tedaviye başlıyorsun, hadi hayırlı olsun, hep senin yanındayız..

Boncuğum bebeğine kavuşmuşsun gözün aydın tekrardan..

Kızlar bende bugünlerde kötüyüm nedense, rapor aldım bu hafta, evde yatarak geçirecem inşAllah..birde kış geldi buralara donuyorum ben

xedaaa...
canım sana özelden attım istediğin bilgileri inşallah işine yarar tatlım....
canıımmmmm sagol baktım cvpladımda seni bekliyorummm
boncugum hayırlı ugurlu olsun öp kokla teyzelerinin yerine sen ve kris bizim umudumuzsunuzzz bize dua etmişsin sgl canım bebişini öp vatana millete hayırlı olsunnn

gökçen bana tam tefaruatlı anlat nasıl gidicem kaç saat bekliyorum ilgi nasıl bak herşeyi ayrıntılı anlat ben malatyaya getircem kocayı herşeyi ben hazırladım sundum beyimize bi aksilik olursa dilinden kurtulamammm

ateş tablom 36f90f Ovulation charts on FertilityFriend.com
bir öncekinde de luteal faz 9du.progesteron tahlili kesin 23.gündemi yapılıyor bunu bilen var mı?

hoşgelmiş oğluşun, geçmiş olsun boncuğum, Allah analı babalı, sağlıklı, hayırlı büyütmek nasip etsin.
darısı da tüm arkadaşlara olsun inşallah.

günaydın herkese!

BİLGEM tedavin hayırlı olsun Rabbim kolaylıklar versin, sonu çooook güzel olsun inşallah.

LORKECİM geçmiş olsun dikkat et kendine

SEVSER sen de takip yaptıracakmışsın hayırlı olsun canım, enfeksiyonun tedavi edilmesiyle yol alınır zaten inş.

kızlar nasılsınız ben çok yoğunum eşiin kontrolleri vardı yeni tekler falan derken işim bitmiyor birde grip oldum çok fenayım canlar sizler nasılsınız

kızlar nasılsınız ben çok yoğunum eşiin kontrolleri vardı yeni tekler falan derken işim bitmiyor birde grip oldum çok fenayım canlar sizler nasılsınız

geçmiş olsun yetercim, eşine de sana da acil şifalar.

bizler iyiyiz şükür en taze haber boncuk doğum yaptı belki heberin vardır ama ben yine müjde vereyim dedim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…