- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #86.041
kızlar basım cok donuyo sanırım progestan etkısnı gostermeye basladı :111:
ben az yatar pozısyona geceyım en ıyısı
gelırım yıne
lorkecimmm neden progestan kullanıyorsun,ve doktor kontrolünde mi kullanıyorsun.
Ronyam ekintosum Allah razı olsun sizden güzellikler, sıkıntı çektim ama o minicik elleri tutmak tüm sıkıntıların bittiği an. Ben şimdilik çıkıyorum unutmayın sevgim sizlerle, hele bi toparlıyayım kendimi sonra yine burdayım inşallah.
günaydın kızlar
eşim kendi isteği ile kaan hocaya muayene olmak istiyor. ben uğrasmıyorum kendisi istedi sasırdım bende. ama telefonunu bulamadım yardımcı olabilirmisiniz.
ben kendimi geri çekince bizimki costu . bundada bir hayr vardır bakalım bi randevu alayım.
Kızlar size bişey sormak istiyorum, benim tüm kan tahlillerimi, hormon testlerim vede rahim filmim iyi çıkmasına karşın tüp bebek tedavisinde yumurtalarım az ve kalitesiz olduğu söylendi. ben genç kızlığımdan beri adetim çok sancılı vede aşırı yoğun geçer. özellikle tüp bebk tedavisnden sonra ilk önce adet zamanın bir gün kanama geliyo daha sonra bir kaç gün ya hiç bişey gelmiyo yada koyu kahverengi leke geliyo. sonra 5. gün falan o kadar yoğun ve ağrılı kanamam oluyoki 10-12 günü buluyo. 3,5 paket orkid bitiriyorum ve çok kötü oluyorum. ben bunu genç kızkende doktora gittim ama şimdiye kadar hiçnir doktor bişey demedi. ben yumurta kalitesinin bunla ilişkili olduğunu düşünüyorum. bu tarz sorunlar yaşayan varmı. yada bana önerebileceğiniz iyi bir kadın doğum doktoru?
doktor asılamada vermıstı ama ben ates olctugum ıcın yumurtalamyla regl arası luteal fazın en az 12 olması lazım ama benım genlde 11 de regl leke olarak gelıyo
bu da yeterlı progesteron salgılanmamasından olabılıyomus
yan etkısı de olmadıgı ıcınn ıcmeye karar verdım bende
ama luteal fazda bı sorun yoksa ıcmek mantıklı degıl tabıkı
günaydın kızlar
eşim kendi isteği ile kaan hocaya muayene olmak istiyor. ben uğrasmıyorum kendisi istedi sasırdım bende. ama telefonunu bulamadım yardımcı olabilirmisiniz.
ben kendimi geri çekince bizimki costu . bundada bir hayr vardır bakalım bi randevu alayım.
ates tablonu yayınlarsan bı bakabılrızben 2 aydır ateş ölçüyorum.2 aydır da luteal fazım 9 gün.bu durumda bende de aynı sorun mu var acaba?progesteronu ne zaman içmeye başlıyorsun ve dozu nedir?
canımmm sana da gunaydınnn dıyorum ve artık kacıyorum ekran basından :126:kaan aydos muayenehane:0 312 437 31 21
herkese günaydınnnnn:)))))))))))))))))))))
canıımmmmm sagol baktım cvpladımda seni bekliyorummmxedaaa...
canım sana özelden attım istediğin bilgileri inşallah işine yarar tatlım....
boncugum hayırlı ugurlu olsun öp kokla teyzelerinin yerineİİyiy akşamlar kızlar. Hepinizi kocaman öpüyorum.
Geçmişi okuyamadım ki şimdilik imkansız gibi bişey. 29 Eylül Perşembe günü evde öğlan 15.30 civarında yürüyüş yaparken suyum geldi, hemen eşimi aradım, ardından doktoru aradım, bi sonraki gün yapacaklarımı halledemeden evde kayınvalidemle beraber eşimin gelmesini bekledim.
Eşim eve geldiğinde heyecandan ne yapacağını bilmez durumdaydı, aynı şekilde kayınvalidem donmuş halde bana bakıyordu, neyse hastaneye giderken yolda annem ve babamıda alıp doğruca hastane yolunu tuttuk. Yolda suyum suyum paçalarımdan akmaya devam ediyordu, nasıl bişey anlatamam size. Öğlen 14 gibi yemek yediğimden biraz beklettiler, 17.15 de hazırlanıp ameliyathaneye alındım, bi sürü kişi dolu ameliyathane. Ben genel uyutulacağımı düşünürken yemek olayından dolayı spinal yapılacağını diğer türlü 8 saat beklemem geredktiği söylendi. Hem diyordum ya çok korkuyorum diye dişlerimin bu kadar birbirine zangır zangır çarptığını hatırlamıyorum, hiç istemediğim şekilde sezeryan oldu, ki olurken canım yandı sol tarafımdan demekki tam anlamıyla uyuşturulamadım, o anda iyice panik korku.... En güzel yanı bebeği hemen görmem oldu, ardından dikişler v.s derken odaya gittikten hemen sonra bebiş yanımdaydı.
İsmini bildiklerime teker teker isimleriyle dua ettim, diğerlerine toptan:))))) Sizlere dua etmekten bekar arkadaşlarıma dua etmeyi unutmuşumuş:)))) Sonradan farkettim ama onlarada o zaman ettim.
Şimdi nasılım? Spinal olduğu için baş boyun, kürek kemiği ağrıları yaşıyorum sürekli, dün hastaneden çıktık, eve geldikten sonra bebişin ateşi çok yükseldi, akşam hastanedeydik o yüzden neyseki ateş enfeksiyondan değilmiş hava değişimi dedi doktor, şimdi sarılığı var o yüzden sürekli emzirmek zorundayım, mesai halinde.
Rabbime binlerce kez şükürler olsun, sağ salim bebişi aldım kucağıma. Dİlerim Allahım hepinize ama hepinize hayırlı sağlıklı ömürlü salihli evlatlar verir.
Ben düzeldikçe yazıcam sizlere. Çarçabuk bu kadar yazdım ayrıntıları döndükten sonra konuşuruz. Hepinizi çok ama çok seviyorum.
ates tablonu yayınlarsan bı bakabılrız
sonrasında 23. gun sanrıım progesteron tahlılı yaptırısın daha keısn olur
ben sana ıc dıyemem cunku
canımmm sana da gunaydınnn dıyorum ve artık kacıyorum ekran basından :126:
daha dogrusu klavyeden uzaklasıyorum
İİyiy akşamlar kızlar. Hepinizi kocaman öpüyorum.
Geçmişi okuyamadım ki şimdilik imkansız gibi bişey. 29 Eylül Perşembe günü evde öğlan 15.30 civarında yürüyüş yaparken suyum geldi, hemen eşimi aradım, ardından doktoru aradım, bi sonraki gün yapacaklarımı halledemeden evde kayınvalidemle beraber eşimin gelmesini bekledim.
Eşim eve geldiğinde heyecandan ne yapacağını bilmez durumdaydı, aynı şekilde kayınvalidem donmuş halde bana bakıyordu, neyse hastaneye giderken yolda annem ve babamıda alıp doğruca hastane yolunu tuttuk. Yolda suyum suyum paçalarımdan akmaya devam ediyordu, nasıl bişey anlatamam size. Öğlen 14 gibi yemek yediğimden biraz beklettiler, 17.15 de hazırlanıp ameliyathaneye alındım, bi sürü kişi dolu ameliyathane. Ben genel uyutulacağımı düşünürken yemek olayından dolayı spinal yapılacağını diğer türlü 8 saat beklemem geredktiği söylendi. Hem diyordum ya çok korkuyorum diye dişlerimin bu kadar birbirine zangır zangır çarptığını hatırlamıyorum, hiç istemediğim şekilde sezeryan oldu, ki olurken canım yandı sol tarafımdan demekki tam anlamıyla uyuşturulamadım, o anda iyice panik korku.... En güzel yanı bebeği hemen görmem oldu, ardından dikişler v.s derken odaya gittikten hemen sonra bebiş yanımdaydı.
İsmini bildiklerime teker teker isimleriyle dua ettim, diğerlerine toptan:))))) Sizlere dua etmekten bekar arkadaşlarıma dua etmeyi unutmuşumuş:)))) Sonradan farkettim ama onlarada o zaman ettim.
Şimdi nasılım? Spinal olduğu için baş boyun, kürek kemiği ağrıları yaşıyorum sürekli, dün hastaneden çıktık, eve geldikten sonra bebişin ateşi çok yükseldi, akşam hastanedeydik o yüzden neyseki ateş enfeksiyondan değilmiş hava değişimi dedi doktor, şimdi sarılığı var o yüzden sürekli emzirmek zorundayım, mesai halinde.
Rabbime binlerce kez şükürler olsun, sağ salim bebişi aldım kucağıma. Dİlerim Allahım hepinize ama hepinize hayırlı sağlıklı ömürlü salihli evlatlar verir.
Ben düzeldikçe yazıcam sizlere. Çarçabuk bu kadar yazdım ayrıntıları döndükten sonra konuşuruz. Hepinizi çok ama çok seviyorum.
ateş tablom 36f90f Ovulation charts on FertilityFriend.com
bir öncekinde de luteal faz 9du.progesteron tahlili kesin 23.gündemi yapılıyor bunu bilen var mı?
kızlar nasılsınız ben çok yoğunum eşiin kontrolleri vardı yeni tekler falan derken işim bitmiyor birde grip oldum çok fenayım canlar sizler nasılsınız
kaan aydos muayenehane:0 312 437 31 21
herkese günaydınnnnn:)))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?