- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #86.101
canım Rabbım ınsallah butun surecı kolaylıkla huzurlu gecırmenı ve mutlu sona ulasmanı nasıb etsınselam kızlar
perşembe günü yumurtalar toplanıyo ,korkmaya başladım azıcık inşallah sorunsuz geçer
büyük gün yaklaştı
allah hayırlısı nasip etsin
benden bu kadar
kendinize cici bakın
oyyy oylemı melısela hanım ben gızlı takıpcı ıstemıyom ama yaa ıkı satır bısey yazın bak kımse okumuyo bakmıyo dıe devam etmıcem yoksalorkem saol canım benim, sanada çok geçmiş olsun, biran önce iyileş, bloğunun başına dön canım :) ben de senin gizli takipçilerindenim :)))
Merhaba kızlaaar , ben geldim .. Hemen yazayım havadisleri ..
Eşimin spermiyogram yine aynı kızlar , hiçbir değişme yok ama artık onuda takmıyorum , tüp bebek için yeterince var , rabbim yardım ederse onlarlada kavuşuruz kuzumuza ..
Sperm sayısı ml"de 5 milyon ( 2 ay önceki ile aynı ), toplamda 15 milyon ..
Hareket a,b,c toplam %25 , morfoloji %3 ..
Bizde sayı yükselince morfolojide yüseliyor , düşüncede tam tersi..
Hormonu çıkmamıştı , bekleyemedim cuma alıcam artık ..
Kızlar benim hormon tahlili gayet güzel , şükür Allah"a..
FSH : 4.53 LH :2.44 vs vs ..
Dr beğendi , sorun yok dediBu bile mutlu etti beni kızlar ..
Tüp bebek öncesi bir sorun çıkmasın diye dua ediyorum çünkü ..
Ultrason zaten iyi çıkmıştı , kist falan yokmuş , boşunu işkillenmişim
Veee esas haber , Lorke"mini dediği gibi son 1 ayım kalmadı doğal denemek için , çünkü doğum konrol hapına bugün başlattı hoca , corapin ve polivitte yazdı , bunlara hemen bugün başlıyorsun dedi ..
Adetim biterse cuma , bitmezse pazartesi , histereskopi çekileceğim kızlar .. Da da da dannnn geldi çattı o gelmesin dediğim gün ..
Çok korkuyorum ama lokal anestezi yapacaklarmış , genel olsaydı çom memnun olacaktım ama neyse çarçabuk biter inşallah :)
Kızlar benden böyle işte , histereskopiyide çekilince dosyam tamam , hemencik kurula gidecek ve inşş raporumu alacağım ..
1 haftada çıkıyor dediler ..Hali hazırda doğum kontrol hapımıda kullanıyor olacağım için , lucrine hemen başlarım diye düşünmekteyim ..
Çünkü rapor çıkar nasılsa diye dr"lar doğum kotrol hapı ile tedaviyi başlatıyolar ..
Rabbimden herşeyin hayırlısını istiyorum , hepimiz için ..
lorkem geçmiş olsun kuzum
nun sende sona yaklaştın rabbim biavazda kurtarsın
papatya senin kuzu nasıl
esila canım nasılsın? nasıl gidiyor hamişlik kuzum :)bilgem tedavin hayırlı olsun rabbim sıkıntısız bişekilde sonucunu bebişle taçlandırsın
merim yumuoşlar toplanıyomuş korkulucak hiç bişey yok rahat ol
rabbim ikinizinde yolunu açık etsin sonunda böle olun inşallah
oyyy oylemı melısela hanım ben gızlı takıpcı ıstemıyom ama yaa ıkı satır bısey yazın bak kımse okumuyo bakmıyo dıe devam etmıcem yoksa
esila canım nasılsın? nasıl gidiyor hamişlik kuzum :)
tamam gülüm yazarıkda, ahhh ben bişiler yapsam da resmini çekip yollasam sana, ama bugünlerde canım acaip ıspanaklı kek çekiyor, ıspanak bulur bulmaz yapıcam ve sana resmini yollıcam söz :)
hamile arkadaşlar size bişey sorcam, bugün sağlık ocağında doktor 20. haftada gelip tetanoz aşısı vurunacaksın dedi..Acaba siz bu haftalarınızda yaptırdınız mı? yada yaptırmayı düşünüyormusunuz? bana Aralık ayına gün verdi..
canım ben 3 doz yaptırmıştım iki yıl önce hem hastanede çalışıyordum hemde istanbulda yaşıyordum olası bir deprem nedeniyle, şimdi 5 yıl koruyuculuğu var o yüzden yaptırmayacağım. ama yaptırmamış olsaydım yine yaptırırdım dünyanın binbir türlü hali var bazı arkadaşlar kararsız yada yaptırmak istemiyor kendine göre değerlendirebilirsin
LORKE geçmiş olsun becerikli hatun,nazar mı değiyor ne
BİLGEM tedavin hayırlı olsun,histeroskopidende korkma nasıl olsa lokal uyuşturuyorlarmış...bu kadar hızlı beklemiyordum:)
MERİ canım yumoşlar toplanıyormuş hadi bakalım:))pazartesiye inşallah bebeğin seninle
melisela tetenoz konusu çok tartışılıyor....boncuk ,kris yaptırdı...ben yaptırmadım ama tam karar vermedim de daha...sen doktoruna sor bakalım özellikle de ankaradaki doktoruna....
LORKE bugün tam elmalı keki yapcaktım arkadaşım çıktı geldi,yapamadım yani yarın da yokum....kalır da kalır artık.....
lorkem geçmiş olsun kuzum
nun sende sona yaklaştın rabbim biavazda kurtarsın
papatya senin kuzu nasıl
tamam sozunu unutmam bak beklıyorum fotosunu tarıfıde yazaarız altına ben de severım ama hıc yapmadımesila canım nasılsın? nasıl gidiyor hamişlik kuzum :)
tamam gülüm yazarıkda, ahhh ben bişiler yapsam da resmini çekip yollasam sana, ama bugünlerde canım acaip ıspanaklı kek çekiyor, ıspanak bulur bulmaz yapıcam ve sana resmini yollıcam söz :)
hamile arkadaşlar size bişey sorcam, bugün sağlık ocağında doktor 20. haftada gelip tetanoz aşısı vurunacaksın dedi..Acaba siz bu haftalarınızda yaptırdınız mı? yada yaptırmayı düşünüyormusunuz? bana Aralık ayına gün verdi..
yok ekıntosum yaa ne nazarı esıme ole desem bahane uydurma bılgısyara ıcın dıcekLORKE geçmiş olsun becerikli hatun,nazar mı değiyor ne
BİLGEM tedavin hayırlı olsun,histeroskopidende korkma nasıl olsa lokal uyuşturuyorlarmış...bu kadar hızlı beklemiyordum:)
MERİ canım yumoşlar toplanıyormuş hadi bakalım:))pazartesiye inşallah bebeğin seninle
melisela tetenoz konusu çok tartışılıyor....boncuk ,kris yaptırdı...ben yaptırmadım ama tam karar vermedim de daha...sen doktoruna sor bakalım özellikle de ankaradaki doktoruna....
LORKE bugün tam elmalı keki yapcaktım arkadaşım çıktı geldi,yapamadım yani yarın da yokum....kalır da kalır artık.....
saolasın canım bıraz hayatıma cekı duzen verıcem artık yapacak bısye yok
sen ıyısındır ınsalah cınsıyet bellı olmusmuydu senın sankı kız mı olacak ne
tamam sozunu unutmam bak beklıyorum fotosunu tarıfıde yazaarız altına ben de severım ama hıc yapmadım
yok ekıntosum yaa ne nazarı esıme ole desem bahane uydurma bılgısyara ıcın dıcek
dertte yanamıyorum soruyo hemen ne kdr oturdun bılg basında dıe
alıp goturcek kalcam sızden habersız :26:
bu arada bıseyı aklına geldıgı an gırıp mutfaga yapacaksın yoksa benımde ole oluyo uzar da gıder
Esilanur sağolsın canım , rabbim bizlerede nasip etsin hayırlısı ile inşallah ..bilgem tedavin hayırlı olsun rabbim sıkıntısız bişekilde sonucunu bebişle taçlandırsın
merim yumuoşlar toplanıyomuş korkulucak hiç bişey yok rahat ol
rabbim ikinizinde yolunu açık etsin sonunda böle olun inşallah
Lorke'm çok hızlı ilerledi sanki herşey , dr bugün doğum kontrol hapına başla diyince bir şok oldum :)canım Rabbım ınsallah butun surecı kolaylıkla huzurlu gecırmenı ve mutlu sona ulasmanı nasıb etsın
oyyy oylemı melısela hanım ben gızlı takıpcı ıstemıyom ama yaa ıkı satır bısey yazın bak kımse okumuyo bakmıyo dıe devam etmıcem yoksa
bılgemmm demek son 1 ay yok onunde hadı hayırlısı bakalım
her ısın guzel olsun kolay olsun hıc korkma surekl duaet guzel seyler dusun gun sayıcaz hepmıze enerjı lazım cok halay cekıcez ınsallah onumuzdekı ay
Ekintosum korksam ne olucak ki, ne yapayım hemen bitecek nasılsa , evladımın yokluğunun acısından daha mı çok acıtacak sanki..LORKE geçmiş olsun becerikli hatun,nazar mı değiyor ne
kızlar benimde misafirlerim gelecek yarım saate yeterince stres yaptım zaten şuan yemeklerimi bitirdim bekliyorum gelmelerini bir gece kalacaklar size bakamıcam ama bugün ne güzel haberler aldım...
BONCUĞUMMMMMMMMMMMMMMMM güzel arkadaşım seni çok merak etmiştim sonunda güzel haberini aldım oğlun hayırlı evlat olsun canım benim seni seviyorum
MERİMMMMMMMMMMMMMM perşembe günü transfer oluyormuş ayyy merim dualarım seninle meleğim Allah hayırlısıyla nasip etsin göbişine dolsun bebişin inşallah
KRİSİM gezmecim sende iyisin :)))))))))))
RONYAM aşermede dün bana turşu yedirttiniz :))))))))
BİLGEMMMMMM canım tüp bebek tedavin seninde inşallah hayırlısıyla sonuçlanır ve gelir inşallah meleğin dualarım seninlede
ismini sayamadığım diğer arkadaşlarım kendinize çok iyi bakın ayyyyyyyyyyyy sanki veda gibi yazdım ya(( yarın sizlerleyim sadece şu misafir gerginliğim var
BİLGE tüp bebeğe başlamışsın hayırlı uğurlu olur inşallah güzel haberlerini alırız. HSG dediğin rahim filmi değil galiba başka bişeymi? birde tüp için o hastanedeki doktorlardan birinin özel muayaneyesine gittinmi?
Hsg rahim filmi canım onu geçen sene yaptırmıştım , bu histereskopi , daha farklı bişet .. Bunda tüplere değil rahim boluğuna bakılıyor kamera ile ..
Rahim ağzına lokal anestezi yapılıyor , ve sonra kurcalıyolar içini..
Tüp bebek için önemli , bebeğin tutunmasına engel olan birşey var mı diye inceliyolar ..
Prosedir gereği yapılıyor ama yapılması bizler için iyi birşey ..
Hiç özeline gitmedim herhangi bir dr'un ..
Belgin Polat var sadece onun eşi geçen yılki tüp bebeğimizi özel hastanesinde o yapmıştı , bir kaç kerede eşine muayeneye gitmiştim ..
Ama bu sene hiç karşılamaşmadık ve bende hiç bir dr'un özeline gitmedim ..
Hastanede yapacakları herşeyi yapıyolar o yüzden gerek görmedim ..
canımın içi maşallaah her şey tam takırında ,ben senden o kadar umutluyum ki:))Merhaba kızlaaar , ben geldim .. Hemen yazayım havadisleri ..
Eşimin spermiyogram yine aynı kızlar , hiçbir değişme yok ama artık onuda takmıyorum , tüp bebek için yeterince var , rabbim yardım ederse onlarlada kavuşuruz kuzumuza ..
Sperm sayısı ml"de 5 milyon ( 2 ay önceki ile aynı ), toplamda 15 milyon ..
Hareket a,b,c toplam %25 , morfoloji %3 ..
Bizde sayı yükselince morfolojide yüseliyor , düşüncede tam tersi..
Hormonu çıkmamıştı , bekleyemedim cuma alıcam artık ..
Kızlar benim hormon tahlili gayet güzel , şükür Allah"a..
FSH : 4.53 LH :2.44 vs vs ..
Dr beğendi , sorun yok dediBu bile mutlu etti beni kızlar ..
Tüp bebek öncesi bir sorun çıkmasın diye dua ediyorum çünkü ..
Ultrason zaten iyi çıkmıştı , kist falan yokmuş , boşunu işkillenmişim
Veee esas haber , Lorke"mini dediği gibi son 1 ayım kalmadı doğal denemek için , çünkü doğum konrol hapına bugün başlattı hoca , corapin ve polivitte yazdı , bunlara hemen bugün başlıyorsun dedi ..
Adetim biterse cuma , bitmezse pazartesi , histereskopi çekileceğim kızlar .. Da da da dannnn geldi çattı o gelmesin dediğim gün ..
Çok korkuyorum ama lokal anestezi yapacaklarmış , genel olsaydı çom memnun olacaktım ama neyse çarçabuk biter inşallah :)
Kızlar benden böyle işte , histereskopiyide çekilince dosyam tamam , hemencik kurula gidecek ve inşş raporumu alacağım ..
1 haftada çıkıyor dediler ..Hali hazırda doğum kontrol hapımıda kullanıyor olacağım için , lucrine hemen başlarım diye düşünmekteyim ..
Çünkü rapor çıkar nasılsa diye dr"lar doğum kotrol hapı ile tedaviyi başlatıyolar ..
Rabbimden herşeyin hayırlısını istiyorum , hepimiz için ..
iyiki doğdun muesim ,inşallah bidaki yaşında bebşinde yanınızda:))Hayırlı günler hayırlı haftalar herkese....
Okulum başladı kızlar kaç gündür onun koşturmasıyla uğraştım yanınıza gelemedim...
İnşallah bir yaramazlık yoktur canlarım...
Bilgem kuşum tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah....
Benim dün doğum günümdü 29 oldum
Herşeyin hayırlısı olsun...
Bende iyi bir kadın doğum uzmanına gidicem rahim filmi falan çektiricem artık bir yol çizmenin zamanı geldi...
Eşimin iş nedeni ile erteliyorduk çok şükür o işde halloldu herşey çok güzel olacak inşallah.....
merimn şok oldum tüp tedavisin desin demek:))selam kızlar
perşembe günü yumurtalar toplanıyo ,korkmaya başladım azıcık inşallah sorunsuz geçer
büyük gün yaklaştı
allah hayırlısı nasip etsin
benden bu kadar
kendinize cici bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?