Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilgem tedavin hayırlı olsun rabbim sıkıntısız bişekilde sonucunu bebişle taçlandırsın
merim yumuoşlar toplanıyomuş korkulucak hiç bişey yok rahat ol
rabbim ikinizinde yolunu açık etsin sonunda böle olun inşallah

selam kızlar
perşembe günü yumurtalar toplanıyo ,korkmaya başladım azıcık inşallah sorunsuz geçer
büyük gün yaklaştı
allah hayırlısı nasip etsin
benden bu kadar
kendinize cici bakın
canım Rabbım ınsallah butun surecı kolaylıkla huzurlu gecırmenı ve mutlu sona ulasmanı nasıb etsın

lorkem saol canım benim, sanada çok geçmiş olsun, biran önce iyileş, bloğunun başına dön canım :) ben de senin gizli takipçilerindenim :)))
oyyy oylemı melısela hanım ben gızlı takıpcı ıstemıyom ama yaa ıkı satır bısey yazın bak kımse okumuyo bakmıyo dıe devam etmıcem yoksa

bılgemmm demek son 1 ay yok onunde hadı hayırlısı bakalım
her ısın guzel olsun kolay olsun hıc korkma surekl duaet guzel seyler dusun gun sayıcaz hepmıze enerjı lazım cok halay cekıcez ınsallah onumuzdekı ay

lorkem geçmiş olsun kuzum
nun sende sona yaklaştın rabbim biavazda kurtarsın
papatya senin kuzu nasıl

canım kuzum iyidir inşallah, uslu uslu uyuyodur, bir yerde okumuştum günün %95'ini uyuyarak geçiriyorlarmış, sen nasılsın nasıl gidiyor?

Son düzenleme:
esila canım nasılsın? nasıl gidiyor hamişlik kuzum :)

oyyy oylemı melısela hanım ben gızlı takıpcı ıstemıyom ama yaa ıkı satır bısey yazın bak kımse okumuyo bakmıyo dıe devam etmıcem yoksa

tamam gülüm yazarıkda, ahhh ben bişiler yapsam da resmini çekip yollasam sana, ama bugünlerde canım acaip ıspanaklı kek çekiyor, ıspanak bulur bulmaz yapıcam ve sana resmini yollıcam söz :)

hamile arkadaşlar size bişey sorcam, bugün sağlık ocağında doktor 20. haftada gelip tetanoz aşısı vurunacaksın dedi..Acaba siz bu haftalarınızda yaptırdınız mı? yada yaptırmayı düşünüyormusunuz? bana Aralık ayına gün verdi..

canım ben 3 doz yaptırmıştım iki yıl önce hem hastanede çalışıyordum hemde istanbulda yaşıyordum olası bir deprem nedeniyle, şimdi 5 yıl koruyuculuğu var o yüzden yaptırmayacağım. ama yaptırmamış olsaydım yine yaptırırdım dünyanın binbir türlü hali var bazı arkadaşlar kararsız yada yaptırmak istemiyor kendine göre değerlendirebilirsin

saol papatyam ben en son ilkokulda sanki aşı oldum :) ondan sonra bir daha yaptırmadım hiçbirşey..neyse artık diğer doktorlarımada sorarım yaptır derlerse yaptırırım..senin nasıl gidiyor? ben rapor aldım, belim çok ağrıyor ve habire çıkarıyorum, çok halsiz düşüyorum 2 haftadır, önceden bişey yoktu..zayıflamışımda

saol papatyam ben en son ilkokulda sanki aşı oldum :) ondan sonra bir daha yaptırmadım hiçbirşey..neyse artık diğer doktorlarımada sorarım yaptır derlerse yaptırırım..senin nasıl gidiyor? ben rapor aldım, belim çok ağrıyor ve habire çıkarıyorum, çok halsiz düşüyorum 2 haftadır, önceden bişey yoktu..zayıflamışımda

LORKE geçmiş olsun becerikli hatun,nazar mı değiyor ne

BİLGEM tedavin hayırlı olsun,histeroskopidende korkma nasıl olsa lokal uyuşturuyorlarmış...bu kadar hızlı beklemiyordum:)

MERİ canım yumoşlar toplanıyormuş hadi bakalım:))pazartesiye inşallah bebeğin seninle

melisela tetenoz konusu çok tartışılıyor....boncuk ,kris yaptırdı...ben yaptırmadım ama tam karar vermedim de daha...sen doktoruna sor bakalım özellikle de ankaradaki doktoruna....

LORKE bugün tam elmalı keki yapcaktım arkadaşım çıktı geldi,yapamadım yani yarın da yokum....kalır da kalır artık.....

tamam canımcım çok saol, en iyisi dedğin gibi Ankdaki tüp bebek doktoruma sormak, sanırım yaptır derse bende yaptırırım, çünkü yukarıda da yazdım 15 senedir hiç aşı maşı olmadım ben sen neden yaptırmadın? daha önceden mi olmuştun?

lorkem geçmiş olsun kuzum
nun sende sona yaklaştın rabbim biavazda kurtarsın
papatya senin kuzu nasıl

saolasın canım bıraz hayatıma cekı duzen verıcem artık yapacak bısye yok
sen ıyısındır ınsalah cınsıyet bellı olmusmuydu senın sankı kız mı olacak ne
tamam sozunu unutmam bak beklıyorum fotosunu tarıfıde yazaarız altına ben de severım ama hıc yapmadım

yok ekıntosum yaa ne nazarı esıme ole desem bahane uydurma bılgısyara ıcın dıcek
dertte yanamıyorum soruyo hemen ne kdr oturdun bılg basında dıe
alıp goturcek kalcam sızden habersız :26:

bu arada bıseyı aklına geldıgı an gırıp mutfaga yapacaksın yoksa benımde ole oluyo uzar da gıder

tamam canımcım, zaten bu haftada evdeyim rahatca yaparım, inş bu ilde taze ıspanak bulmam mümkün olursa

kızlar pekı kızamıkcık asısı oldunuzmu
bızım saglık ocagında ozleıkle arayıp cagırmıslardı dogurganlık yasındakı kadınların mutlaka olması lazım dıe

eger anne hamılyeken kızmaıkcık olursa bebekte anomalı olusuyomus onun onune gecmek ıcın
bende yaptırdım sonra hatta 1 ay en az korunma verıyolar ası etkısı vucuda gecsın o sırada bebe olmasın dıe
hemen de oluyo ya sankı

kızlar benimde misafirlerim gelecek yarım saate yeterince stres yaptım zaten şuan yemeklerimi bitirdim bekliyorum gelmelerini bir gece kalacaklar size bakamıcam ama bugün ne güzel haberler aldım...
BONCUĞUMMMMMMMMMMMMMMMM güzel arkadaşım seni çok merak etmiştim sonunda güzel haberini aldım oğlun hayırlı evlat olsun canım benim seni seviyorum
MERİMMMMMMMMMMMMMM perşembe günü transfer oluyormuş ayyy merim dualarım seninle meleğim Allah hayırlısıyla nasip etsin göbişine dolsun bebişin inşallah
KRİSİM gezmecim sende iyisin :)))))))))))
RONYAM aşermede dün bana turşu yedirttiniz :))))))))
BİLGEMMMMMM canım tüp bebek tedavin seninde inşallah hayırlısıyla sonuçlanır ve gelir inşallah meleğin dualarım seninlede
ismini sayamadığım diğer arkadaşlarım kendinize çok iyi bakın ayyyyyyyyyyyy sanki veda gibi yazdım ya (( yarın sizlerleyim sadece şu misafir gerginliğim var

BİLGE tüp bebeğe başlamışsın hayırlı uğurlu olur inşallah güzel haberlerini alırız. HSG dediğin rahim filmi değil galiba başka bişeymi? birde tüp için o hastanedeki doktorlardan birinin özel muayaneyesine gittinmi?

Esilanur sağolsın canım , rabbim bizlerede nasip etsin hayırlısı ile inşallah ..
Lorke'm çok hızlı ilerledi sanki herşey , dr bugün doğum kontrol hapına başla diyince bir şok oldum :)
Daha histereskopi çekilicem , raporum çıkmadı dedim , yetişir dediler .. Bendeee aman tamam o zaman ya Allah Ya bismillah deyip başlıyorum dedim , içimden tabi..
Benim ilk tüp bebeğimde doğum kontrol hapı ile başlamıştı , uzun protokol olduğu için ..
21. günde lucrine başlıyoruz sanırsam bu arada 1 haftada raporu çıkartırsam çok iyi oleceeeek :)
Ekintosum korksam ne olucak ki, ne yapayım hemen bitecek nasılsa , evladımın yokluğunun acısından daha mı çok acıtacak sanki..
Korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok ..
Kendimi hemen olup bitecek diye teselli ediyorum .. İnşallah kuzuma kavuşursam , yaşadıklarımın hiçbir önemi kalmaz , çektiğim her acıyı unuturum hemen :)

Pambukkkk şekerim sağolsın , dualarınıza gerçekten ihtiyacım var ..
Meri için , benim için , çakırda başlayacak sanırım tüp bebeğe onun için , takip yaptıranlar için , aşılama yaptıranlar için , kısaca sen herkese dua et

Hsg rahim filmi canım onu geçen sene yaptırmıştım , bu histereskopi , daha farklı bişet .. Bunda tüplere değil rahim boluğuna bakılıyor kamera ile ..
Rahim ağzına lokal anestezi yapılıyor , ve sonra kurcalıyolar içini..
Tüp bebek için önemli , bebeğin tutunmasına engel olan birşey var mı diye inceliyolar ..
Prosedir gereği yapılıyor ama yapılması bizler için iyi birşey ..

Hiç özeline gitmedim herhangi bir dr'un ..
Belgin Polat var sadece onun eşi geçen yılki tüp bebeğimizi özel hastanesinde o yapmıştı , bir kaç kerede eşine muayeneye gitmiştim ..
Ama bu sene hiç karşılamaşmadık ve bende hiç bir dr'un özeline gitmedim ..
Hastanede yapacakları herşeyi yapıyolar o yüzden gerek görmedim ..

Tamam canım anladım valla bu işlerde bayağı uğraşlıymuş inşallah tüm işlemler su gibi akar bu zatmetli uğraşıların sonunda mükafatınızı ( meleğinizi ) kucağınıza alırsınız.
O dediğin işlemi rahim perdesi ameliyatı olduğumda yapmışlardı tabi genel anestezi ile hiçbirşey hatırlamıyorum. İşlem öncesi rahimi genişletmek için bir vajinal fitil koymuşlardı. Lokalde nasıl olur bilmem
Doktor konusunu sormamdaki sebep özele gitmezsen hiç ilgilenmiyorlar diyorlar ondan sordum cevabın için teşekkürler

canımın içi maşallaah her şey tam takırında ,ben senden o kadar umutluyum ki:))
iyiki doğdun muesim ,inşallah bidaki yaşında bebşinde yanınızda:))
selam kızlar
perşembe günü yumurtalar toplanıyo ,korkmaya başladım azıcık inşallah sorunsuz geçer
büyük gün yaklaştı
allah hayırlısı nasip etsin
benden bu kadar
kendinize cici bakın
merimn şok oldum tüp tedavisin desin demek:))
ayyyy geliyor bebeişimiz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…