Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
lorkem geçmiş olsun canım ekinim sende hoşgeldin
saolasın enesım sana da gecmıs olsun mıgren agrılarının yanında bu kol agrısı hıc sayılır valla
yok kız bloga buısey yazdıgım yok pek
ınternette cok vakıt gecırıyorum bıde mouse yok ben touchpad kullanuıyorum sanırım gergınlık olustu sag elım ve kolumda
selam canımmm
ben iyi sen nasılsın? geçmiş olsunnn inşallah önemli bişey değildir.
degıldır ınsallah ama dınlendırmeden anlamıcam sanırım gecıcı bısey mı
durabılırsem tabıı

Bocuğum taze annem duaların için çok sağol..
lorkem eneslenam sizede geçmiş olsn.
lorke hiç umudum yok zaten çalışma havamda yokkkkk.

valla ekınım ıcınden gelmdenen calısmayı sırf vaktı geldı dıe yapmayı bende sevmıyorum ve oyuzden cok es gecmısımdır
sen bılrısın tabıkıde ama sabah kendını ıyı hıssedersen sabah da deneyebılrısınız
ama umıtsızlık bızım lugatımızda yok bılıyorsun kı

lorkemmm çok geçmiş olsun kuzumm benim kocişte interneti kapattırcam deyip duruyor
çok giriyormuşum kızıyor:26:
bilgemmm ağzım kulaklarıma vara vara okudum yazdıklarını
güzel Allahım rastgetirsin
merimm canımm o yumoşlar sana güzel bebişleri olarak dönsün inşallah
meliselaa canım ben tetanoz aşısını şimdilik vurulmayı düşünmüyorum
beni ikna edecek bir durum çıkmazsa tabi

Selam kızlar geldim.ne var ne yok?
hosgeldin canim nasil gecti dugun..bence oyle dusunme hic belli olmaz belki daha catlmamsitir..
iyilik canım migrenimle savaş halindeyim bugün inatla gitmiyo başımdan
yok kız ne çalışma haftası adet olmayı bekliyorum hem bizde her ay düzenli
çalışma olmuyor malesef o bu aya özeldi

gecmis olsun canim ya..ins olmassin adet da bel agrilarin bosa gitmez

Selam kızlar geldim.ne var ne yok?
hosgeldin canim nasil gecti dugun..bence oyle dusunme hic belli olmaz belki daha catlmamsitir..
iyilik canım migrenimle savaş halindeyim bugün inatla gitmiyo başımdan
yok kız ne çalışma haftası adet olmayı bekliyorum hem bizde her ay düzenli
çalışma olmuyor malesef o bu aya özeldi

gecmis olsun canim ya..ins olmassin adet da bel agrilarin bosa gitmez

lorkem kıyaslanırmı kıyaslanmazmı bilmiyorum ama 2 ağrı kesici içtim hala geçmedi
ensede toplandı çoğu birde apartmanda tadilat var matkap beğnimi deldi resmen
bugün tuz biber çoktu

slm ronya nasilsin bebisin nasil canim..sen fazal girmiyosun ki nete...girdigin zman esinemi denk geliyo nedir

ronyaaamm nasılsın canımm, minik kızçemiz nasıl?isim düşünmeye başladınız mı?
ekinnn senin canın sıkkın gibi. ama bence bu akşam da deneyin canım , ümitsiz beklemekten daha iyidir öff zaten hep görev gibi oluyo ya ((

Yağmur2um sağolsın , topikte bir hareketlenme başladı fark ettin mi ?
Gamzelim sağolsın canımcımmm :)
Mellek teşekkür ederim kuzum sağol :)

Benimde ağzım kulaklarımda Ronya'm ..
Hayal gibi , rüya gibi ..

Kızlar bugün ben hormon tahlillerimi gösterirken , bir bayan ile eşi ( bayanda ancak benim yaşlarımda ) , tahillerini gösterdiler, bayanın fsh 17 imiş ben görmedim konuşurlarken duydum. Dr DHEA kullan dedi , kaç aydır hep bunu kullan gel diye yolluyoarmış , çok üzüldüm tabi .Dr bu şartlarda tüp bebek yapamayız hormonun yüüksek dedi. Kist falanda varmış anladığım kadarı ile ..Kızlar aklıma orda ne geldi , Allah'ım çok şükür ki tüp bebek yaptırabiliyorzu dedim , çok şükür ki buna engel bir durum yok dedim..
Hele kadının eşini görseniz maşallah , kadının kullandığı herşeyi ezbere biliyor .. Dr kadına ilaçların ismini soruyor adam cevaplıyor , şunu kullandık şu günde bunu kullandık ..
Hocam adetimizin 2. günü gelicez falan diyor adam .. Kadınla resmen bir bütün olmuşlar , kadın ne yaşıyorsa adamda aynısını yaşıyor ..
Ay hem üzlüdüm hemde adamı takdir ettim ..
Benim sevgili kocam bırakın benim ne içtiğimi kendi ne içiyor bihaber..
Klomenin adını ezeberletene kadar 6 ay geçti.Tüketti beni

Son düzenleme:
Luteal faz ne demek kızlar ?
yumurtlama ıle regl olma arasında gecen gunler demek en az 12 en fazla 18 gun suruyo sanırım
sagolasın ronyam zaten normalde hep kızıyodu ben gecıstırıyodum
sınırsız ınternete gectım vs
sımdı bu agrı cıkınca haklı oldugu cıktı ortaya
mecburen azaltıcam artık cunku agrı dayanılmaz degıl ama sureklı ve rahatsız edıcı

lorkem kıyaslanırmı kıyaslanmazmı bilmiyorum ama 2 ağrı kesici içtim hala geçmedi
bugün tuz biber çoktu

enesım kıyaslanmaz derken mıgren daha beter demek ıstedım zaten
bu sadece elımı baglıyo ama mıgren butun gununu mahvedıo ınsanın Allah yard olsun hele rıtmık sesler benımde basımın belasıdır

bugün tuz biber çoktu

geçmiş olsun canımmm. babamda da var bir tuttu mu adamcağızın gözleri kapanıyo çok fena bişey bu çok geçmiş olsunn

slm ronya nasilsin bebisin nasil canim..sen fazal girmiyosun ki nete...girdigin zman esinemi denk geliyo nedir

canım kızmasının nedeni diyorki bütün gün işeyirnde pc başındasın
birde evde neden açıyorsun diyor
ben işyerinde topiği okuyorum ama pek yazamıyorum
anca akşamları uygun oluyorum o da sivrisinek gibi vız vız sesler rahat bırakmıyor

Luteal faz ne demek kızlar ?

canım luteal faz yumurtlamadan sonraki adet olana kadar olan dönemdir
ortalama 12-16 gün sürer ama genelde 14 gündür

iyiyimm cankuşumm sen nasılsınn
mellek yaa sana birşey dicemm senin ismini bile görünce içimde güzel bir huzur oluyor
dualarımdasın bunu bilesin inşalah güzel haberlerini alırız tez zamanda
canım bizimm bebiş için doktor kıza benziyor dedi ama daha net değil
bir isim düşündük kızımıza asmin ismini vermeyi düşünüyoruz anlamı dağ çiçeği,yaban gülü demek
umarım Rabbim gönlümüze göre yaşamayı nasip eder herşeyi
öperim seni

lorkem bemde senin çektiğin kol ağrısını çekmediğim için kıyaslayamayacağımı
anlatmaya çalışmıştım yanlış cümle kurdum galiba canım pardon
bilgem tüpe ilk adımı atmışsın canım yolun açık olsun Rabbim yolunun sonunu
hayırlı eylesin evladına kavuşmayı nasip eylesin inşallah

canım bende çok üzüldüm anlattığın çifte rabbim herkese derdinin dermanını versin.
benim sevgili kocam da seninki ile kardeş olsa bu kadar olur :)) ne içtiğinden bi haber:) hatta bitse alamaz benim gidip almam lazım :) bugün proxeed siparişi verdim ona kalsa hayatta aklına gelmez:)) of of napalım bizimkilerde bu model

Son düzenleme:

canim isyerinde pc basinda oldugunu bilmiyodum:44 zman kocacin hakli biraz ama ne yapalim buaray girmeden duramiyoruz

bilgemm ya çok güldürdün beni
benim eşimde seninki gibi zehir içirsem adam içecek valla

aynen benimki:) birgün zehir içiricem zaten azzzzzzzzz kaldı

geçmiş olsun canımmm. babamda da var bir tuttu mu adamcağızın gözleri kapanıyo çok fena bişey bu çok geçmiş olsunn

sağol canım şuan benim gözlerde kısık vaziyette zaten sözde bugün temizlik yapacaktım
evi süpürdüm kaldım ilaç içip yattım ama geçmedi etraftaki sesleri susturamıyorumki balkona
kapıya çıkıp bağırasım geliyor ama adım deliye çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…