- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #86.161
canımmsınnn:) sağol tatlım sende benim dualarımdasınn. bende bütün gün pc başındayım . hele bu aralar çok yoğunum.gece de gelemiyorum gözlerim çok arıyor sabah. ama sizleri de çok özledim dün baktım bir ara kim ne yapmış diye yazmaya fırsat olmadı malesef. yazamasamda hep aklımdasınızcanım kızmasının nedeni diyorki bütün gün işeyirnde pc başındasın
birde evde neden açıyorsun diyor
ben işyerinde topiği okuyorum ama pek yazamıyorum
anca akşamları uygun oluyorum o da sivrisinek gibi vız vız sesler rahat bırakmıyor
canım luteal faz yumurtlamadan sonraki adet olana kadar olan dönemdir
ortalama 12-16 gün sürer ama genelde 14 gündür
iyiyimm cankuşumm sen nasılsınn
mellek yaa sana birşey dicemm senin ismini bile görünce içimde güzel bir huzur oluyor
dualarımdasın bunu bilesin inşalah güzel haberlerini alırız tez zamanda
canım bizimm bebiş için doktor kıza benziyor dedi ama daha net değil
bir isim düşündük kızımıza asmin ismini vermeyi düşünüyoruz anlamı dağ çiçeği,yaban gülü demek
umarım Rabbim gönlümüze göre yaşamayı nasip eder herşeyi
öperim seni
lorkemmm çok geçmiş olsun kuzumm benim kocişte interneti kapattırcam deyip duruyor
çok giriyormuşum kızıyor:26:
bilgemmm ağzım kulaklarıma vara vara okudum yazdıklarını
güzel Allahım rastgetirsin
merimm canımm o yumoşlar sana güzel bebişleri olarak dönsün inşallah
meliselaa canım ben tetanoz aşısını şimdilik vurulmayı düşünmüyorum
beni ikna edecek bir durum çıkmazsa tabi
aynen benimki:) birgün zehir içiricem zaten azzzzzzzzz kaldı
Aaaa 'asmin' çok güzel bir isim Ronya'm ..canım kızmasının nedeni diyorki bütün gün işeyirnde pc başındasın
birde evde neden açıyorsun diyor
ben işyerinde topiği okuyorum ama pek yazamıyorum
anca akşamları uygun oluyorum o da sivrisinek gibi vız vız sesler rahat bırakmıyor
canım luteal faz yumurtlamadan sonraki adet olana kadar olan dönemdir
ortalama 12-16 gün sürer ama genelde 14 gündür
iyiyimm cankuşumm sen nasılsınn
mellek yaa sana birşey dicemm senin ismini bile görünce içimde güzel bir huzur oluyor
dualarımdasın bunu bilesin inşalah güzel haberlerini alırız tez zamanda
canım bizimm bebiş için doktor kıza benziyor dedi ama daha net değil
bir isim düşündük kızımıza asmin ismini vermeyi düşünüyoruz anlamı dağ çiçeği,yaban gülü demek
umarım Rabbim gönlümüze göre yaşamayı nasip eder herşeyi
öperim seni
:) Ay bizim bu adamlar bir alem ! Numune bunlar , türlerinin son örnekleri..bilgemm ya çok güldürdün beni
benim eşimde seninki gibi zehir içirsem adam içecek valla
Enes'im sağolsın kuzum , Allah razı olsun .. Bu dileğim hepimiz için :) Rabbim hepimize tek tek nasip eylesin..lorkem bemde senin çektiğin kol ağrısını çekmediğim için kıyaslayamayacağımı
anlatmaya çalışmıştım yanlış cümle kurdum galiba canım pardon
bilgem tüpe ilk adımı atmışsın canım yolun açık olsun Rabbim yolunun sonunu
hayırlı eylesin evladına kavuşmayı nasip eylesin inşallah
Allah akıl fikir versin azıcık o zaman .canım bende çok üzüldüm anlattığın çifte rabbim herkese derdinin dermanını versin.
benim sevgili kocam da seninki ile kardeş olsa bu kadar olur :)) ne içtiğinden bi haber:) hatta bitse alamaz benim gidip almam lazım :) bugün proxeed siparişi verdim ona kalsa hayatta aklına gelmez:)) of of napalım bizimkilerde bu model
evveeet anlasılmıstır ekın hala dugun evınde kaldıgı ıcın kocasına kızgın ve sınırı bı sure gecmeyecek gıbı
evveeet anlasılmıstır ekın hala dugun evınde kaldıgı ıcın kocasına kızgın ve sınırı bı sure gecmeyecek gıbı
beni de ikna edicek bir sebep lazım:))))))
kontrolünde sorsan mı birde senin doktora:))
asmin öylemi......İSMİYLE ÇOK YAŞASIN.....
canımmsınnn:) sağol tatlım sende benim dualarımdasınn. bende bütün gün pc başındayım . hele bu aralar çok yoğunum.gece de gelemiyorum gözlerim çok arıyor sabah. ama sizleri de çok özledim dün baktım bir ara kim ne yapmış diye yazmaya fırsat olmadı malesef. yazamasamda hep aklımdasınız
asmin ismi de pek güzelmiş ismi gibi güzel uzun ömürlü bir kız olur. merak etme biz kız kız diye diye onu kız yapcaz :) oğluşun seviniyormu kardeş gelcek diye. kıyamam ben ona şimdi kimbilir ne kıskançlıklar yapcak :)
bağır canım yeterrrr artık suuussssssunnnnn sessssizlikkk desağol canım şuan benim gözlerde kısık vaziyette zaten sözde bugün temizlik yapacaktım
evi süpürdüm kaldım ilaç içip yattım ama geçmedi etraftaki sesleri susturamıyorumki balkona
kapıya çıkıp bağırasım geliyor ama adım deliye çıkar
EKİNCİM düğüne mi gittin memlekete kimi evlendirdiniz...
pek yaramadı galiba memleket size....
Aaaa 'asmin' çok güzel bir isim Ronya'm ..
Benim ablamın adıda ' Yasmin ' :)
:) Ay bizim bu adamlar bir alem ! Numune bunlar , türlerinin son örnekleri..
Enes'im sağolsın kuzum , Allah razı olsun .. Bu dileğim hepimiz için :) Rabbim hepimize tek tek nasip eylesin..
Allah akıl fikir versin azıcık o zaman .
Bugün eşim arabada öfleyip püflüyor , hiç oralı olamdım , en sonunda ne oluyor yaa , sinirimi bozuyorsun dedim .. Felaket tellalı mübarek ..
Oda girdik bir işe ne olacak acaba dedi ? Kızlar ne olur kızmayın , ayne şöyle dedim : Giren bana girdi sana ne oluyor ..
Histereskopi, iğneler, kan tahlilleri , opu , transfer beni bekliyor açmışlar kucaklarını .. Ben öflemiyorum , modum yerinde , arabadan kafamı çıkartıp oleeeey demediğim kalmıştı , adam keyfimide kaçıyor..
aaa bilgem ağzına sağlık ne güzel demişsin...tamam onlarda üzülüyor endişeleniyor ama gerçekten giren .......................:))))
bilgem kızma bilmediğin bişey değil,ama şu sigara işi çok etkiliyor çokkkkk.....
valla haklısın bılgemmm herseyı ceken bız kadınlar ama erkekler bazen ole bı hale burunuyolarkı sankı yaptıkları cok zor bı ıs yanıBugün eşim arabada öfleyip püflüyor , hiç oralı olamdım , en sonunda ne oluyor yaa , sinirimi bozuyorsun dedim .. Felaket tellalı mübarek ..
Oda girdik bir işe ne olacak acaba dedi ? Kızlar ne olur kızmayın , ayne şöyle dedim : Giren bana girdi sana ne oluyor ..
Histereskopi, iğneler, kan tahlilleri , opu , transfer beni bekliyor açmışlar kucaklarını .. Ben öflemiyorum , modum yerinde , arabadan kafamı çıkartıp oleeeey demediğim kalmıştı , adam keyfimide kaçıyor..
Yapma Ekin'im , koca katili diye 3 . sayfaları süsleme .. İnsanlık sende kalsın ..
aynen öyle
Bilgem 3.sayfalık değil manşetlik olacak benim cinayet..
ekinimm dün yumurtan çatlamış olabilir ama önceki gün çalışma varmış
sen bugünde çalış hatta bugün çok sıkı çalış
biliyorsun spermler 48 saat yaşıyorlar içerde
şansın bol olsunn
aynen öyle
bunlar kardeş galiba yok mu arttıran :))
bağır canım yeterrrr artık suuussssssunnnnn sessssizlikkk de
Kimimizi evlendirdik bilmiyorum.
Yaramadı anacım yaramadı cinler tepemde..
yüzüne bile bakmıyourm
bende yumurta bolya nolcak 1 ayda ziyan olsunlar
Ronyam küsüm adama nasıl çalışacazzzzzzz
uzaktan oluyorsa çaktırmadan olabilir ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?