Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bilgem 3.sayfalık değil manşetlik olacak benim cinayet..
Testere ekin geliyoooooorr : )

Son düzenleme:
kızlarrr ben kaçar öpüyorum hepinizi
muhabbetiniz bol olsunn
iyi geceler canımmm bende kaççam birazdan
Ronyam küsüm adama nasıl çalışacazzzzzzz
uzaktan oluyorsa çaktırmadan olabilir ancak

off tam da zamanında küsmüşsün be canımmm,, bak ronyam ne diyor yarın küsmeye devam et:))
bugünlerde de küsme olmasa olmaz sanki:)) benimkinin de o günlerde hep uykusu gelir deli olcam

Kızlar bende kaçar , herifim yılın protestosunu yaptı , ben yatıyorum dedi ve gitti :)
Bende kaçıyorum , öptüm hepinizi :)
İyi geceler :)

canım girdigin bu yolculuktan hayırlısıyla iki canlı çıkarsın inşallah rabbim yardımcın olsun hasretini dindirsin kist falan yokmuş bak ne güzel korktugun şey olmadı hitereskopide allahın izniyle kolay geçer sonrada bebişine kavuşursun inşallah canım bide doktorunun adı neydi aynımı doklarımız merak ettim

kullandığın balık yağının markasını sorcaktım sana...
benim kocayı ikna ettim sonunda....

krisin kullandığı markadan istersen ben geçen gün özel satışla aldım bir satıcıdan
adını verebilirim mesaj çekiyorsun sana özel satış açıyor elinde en son 1 tane vardı
satmadıysa

ay sana da mı kokona denk geldı
onlarda devlette ayda 1 nobet oluyo sanrım burda ole en azından o ay ıyı bıroıne denk geldıysen sonunna kdr devaö ama degılse dıer aya kısmet
ama devlet hastanesı deyıp beklentımzıı dusuk tutmamamız lazım hasta hakları saglam valla canını sıkarlarsa anında sıkayet etsen hemen mufettıs gelıyo aklında olsun

ekıntosum

kızlar hepınıze ıı geceler bende okudugum kıtaptan bıseyler yazdım bloga okumak ıstersenız
artık adamı kanepeden kaldırma vaktı

operım sızlerı ....

lorkm bilgem ronyam hepinize iyi geceler kizlar..

benim esim dfaha gelmedi isten bizim icin gece yeni basliyo

LORKEMMMMElimde stüm yazdıklarını okuyum ve uyuyum
...iyigeceler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…