- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #86.181
aminn canım aminnn
merak etme sorucam birde calsiumu sorucam
kalsiyum nerden çıktı yahuuuuu
hergün 125mg alıyoruz ya yetmiyormuymuş:84:
Kimimizi evlendirdik bilmiyorum.
Yaramadı anacım yaramadı cinler tepemde..
yüzüne bile bakmıyourm
bende yumurta bolya nolcak 1 ayda ziyan olsunlar
amannnn boşver takma oluyor böyle şeylerrrr......
Testere ekin geliyoooooorr : )Bilgem 3.sayfalık değil manşetlik olacak benim cinayet..
Sigara bizim ailenin 3. üyesi, sabah hastaneye giderken aç karnına içti , benim sinir tepemde :)Aaaa 'asmin' çok güzel bir isim Ronya'm ..
Benim ablamın adıda ' Yasmin ' :)
:) Ay bizim bu adamlar bir alem ! Numune bunlar , türlerinin son örnekleri..
Enes'im sağolsın kuzum , Allah razı olsun .. Bu dileğim hepimiz için :) Rabbim hepimize tek tek nasip eylesin..
Allah akıl fikir versin azıcık o zaman .
Bugün eşim arabada öfleyip püflüyor , hiç oralı olamdım , en sonunda ne oluyor yaa , sinirimi bozuyorsun dedim .. Felaket tellalı mübarek ..
Oda girdik bir işe ne olacak acaba dedi ? Kızlar ne olur kızmayın , ayne şöyle dedim : Giren bana girdi sana ne oluyor ..
Histereskopi, iğneler, kan tahlilleri , opu , transfer beni bekliyor açmışlar kucaklarını .. Ben öflemiyorum , modum yerinde , arabadan kafamı çıkartıp oleeeey demediğim kalmıştı , adam keyfimide kaçıyor..
aaa bilgem ağzına sağlık ne güzel demişsin...tamam onlarda üzülüyor endişeleniyor ama gerçekten giren .......................:))))
bilgem kızma bilmediğin bişey değil,ama şu sigara işi çok etkiliyor çokkkkk.....
Aman ekintosum , önceden çok kızıyordum ama kızmıyorum artık , yorulmaktan başka bir işe yaramıyor benim bu öfkelerim ..
Olmuyor işte , ne yapsam eşim bir özen itina göstermiyor ..
Saldım çayıraaa, rabbim benim emeklerimi gördü , artık ona bıraktım ..
valla haklısın bılgemmm herseyı ceken bız kadınlar ama erkekler bazen ole bı hale burunuyolarkı sankı yaptıkları cok zor bı ıs yanı
sen kızdıysan haklısındr ekınım bısey dıyemıcem
bende bu tıp durumlarda kızarım az bıraz plan program belllı olcak dısına cıkılmıcak mumkunse
sen ay sonuna kadr yaklasmazsın artık adama
Canım onlarda kapalı odada fış fış sperm veriyolar , ayyyy çok doooygulandım :) Ne kadar zor bir iş :)
Bugün dr , vajinal usg ile bakıyor , anam o ne hırs o ne ihtiras , aleti tutarken , vites topozunu tutuyor sanki, sağa sola bir çevirişi var , gözümden yaş geldi, benim gözler tavana kitlendi, ışık görmüş tavşan gibi kalakaldım :)
Birde diyorki kay , sağa git , öte git beri , git .. Görmüyor musunuz popomun altındaki muşambayı , kayıp duruyor dedim , haklısın dedi sustu , kokanaaa :)
şimdi küsme zamanı değil
iş bitsin yarın yine küsmeye devam et
iyi geceler canımmm bende kaççam birazdankızlarrr ben kaçar öpüyorum hepinizi
muhabbetiniz bol olsunn
Ronyam küsüm adama nasıl çalışacazzzzzzz
uzaktan oluyorsa çaktırmadan olabilir ancak
[
ronyaaa dur gitmeeeeeeeeeeeeeeeee
Merhaba kızlaaar , ben geldim .. Hemen yazayım havadisleri ..
Eşimin spermiyogram yine aynı kızlar , hiçbir değişme yok ama artık onuda takmıyorum , tüp bebek için yeterince var , rabbim yardım ederse onlarlada kavuşuruz kuzumuza ..
Sperm sayısı ml"de 5 milyon ( 2 ay önceki ile aynı ), toplamda 15 milyon ..
Hareket a,b,c toplam %25 , morfoloji %3 ..
Bizde sayı yükselince morfolojide yüseliyor , düşüncede tam tersi..
Hormonu çıkmamıştı , bekleyemedim cuma alıcam artık ..
Kızlar benim hormon tahlili gayet güzel , şükür Allah"a..
FSH : 4.53 LH :2.44 vs vs ..
Dr beğendi , sorun yok dediBu bile mutlu etti beni kızlar ..
Tüp bebek öncesi bir sorun çıkmasın diye dua ediyorum çünkü ..
Ultrason zaten iyi çıkmıştı , kist falan yokmuş , boşunu işkillenmişim
Veee esas haber , Lorke"mini dediği gibi son 1 ayım kalmadı doğal denemek için , çünkü doğum konrol hapına bugün başlattı hoca , corapin ve polivitte yazdı , bunlara hemen bugün başlıyorsun dedi ..
Adetim biterse cuma , bitmezse pazartesi , histereskopi çekileceğim kızlar .. Da da da dannnn geldi çattı o gelmesin dediğim gün ..
Çok korkuyorum ama lokal anestezi yapacaklarmış , genel olsaydı çom memnun olacaktım ama neyse çarçabuk biter inşallah :)
Kızlar benden böyle işte , histereskopiyide çekilince dosyam tamam , hemencik kurula gidecek ve inşş raporumu alacağım ..
1 haftada çıkıyor dediler ..Hali hazırda doğum kontrol hapımıda kullanıyor olacağım için , lucrine hemen başlarım diye düşünmekteyim ..
Çünkü rapor çıkar nasılsa diye dr"lar doğum kotrol hapı ile tedaviyi başlatıyolar ..
Rabbimden herşeyin hayırlısını istiyorum , hepimiz için ..
kullandığın balık yağının markasını sorcaktım sana...
benim kocayı ikna ettim sonunda....
krisin kullandığı markadan istersen ben geçen gün özel satışla aldım bir satıcıdan
adını verebilirim mesaj çekiyorsun sana özel satış açıyor elinde en son 1 tane vardı
satmadıysa
ver bakalım eneslenacım bir bakıyım....
NATURES BOUNTY-OMEGA 3-6 FISH OIL-1200 MG-180TAB GittiGidiyor.com'da #41015471
canım bak bu linktekinin aynısı benim aldığımda bu satıcıya mesaj çek elinizde varmı diye sor o sana bilgi veriyor
Canım onlarda kapalı odada fış fış sperm veriyolar , ayyyy çok doooygulandım :) Ne kadar zor bir iş :)
Bugün dr , vajinal usg ile bakıyor , anam o ne hırs o ne ihtiras , aleti tutarken , vites topozunu tutuyor sanki, sağa sola bir çevirişi var , gözümden yaş geldi, benim gözler tavana kitlendi, ışık görmüş tavşan gibi kalakaldım :)
Birde diyorki kay , sağa git , öte git beri , git .. Görmüyor musunuz popomun altındaki muşambayı , kayıp duruyor dedim , haklısın dedi sustu , kokanaaa :)
tamam canım çok sağollll.ben bir bakıyım
ay sana da mı kokona denk geldı
onlarda devlette ayda 1 nobet oluyo sanrım burda ole en azından o ay ıyı bıroıne denk geldıysen sonunna kdr devaö ama degılse dıer aya kısmet
ama devlet hastanesı deyıp beklentımzıı dusuk tutmamamız lazım hasta hakları saglam valla canını sıkarlarsa anında sıkayet etsen hemen mufettıs gelıyo aklında olsun
ekıntosum
kızlar hepınıze ıı geceler bende okudugum kıtaptan bıseyler yazdım bloga okumak ıstersenız
artık adamı kanepeden kaldırma vaktı
operım sızlerı ....
ay sana da mı kokona denk geldı
onlarda devlette ayda 1 nobet oluyo sanrım burda ole en azından o ay ıyı bıroıne denk geldıysen sonunna kdr devaö ama degılse dıer aya kısmet
ama devlet hastanesı deyıp beklentımzıı dusuk tutmamamız lazım hasta hakları saglam valla canını sıkarlarsa anında sıkayet etsen hemen mufettıs gelıyo aklında olsun
ekıntosum
kızlar hepınıze ıı geceler bende okudugum kıtaptan bıseyler yazdım bloga okumak ıstersenız
artık adamı kanepeden kaldırma vaktı
operım sızlerı ....
LORKEMMMMElimde stüm yazdıklarını okuyum ve uyuyum
...iyigeceler kızlar
lorkm bilgem ronyam hepinize iyi geceler kizlar..
benim esim dfaha gelmedi isten bizim icin gece yeni basliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?