- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #86.201
lorkemmm çok geçmiş olsun kuzumm benim kocişte interneti kapattırcam deyip duruyor
çok giriyormuşum kızıyor:26:
bilgemmm ağzım kulaklarıma vara vara okudum yazdıklarını
güzel Allahım rastgetirsin
merimm canımm o yumoşlar sana güzel bebişleri olarak dönsün inşallah
meliselaa canım ben tetanoz aşısını şimdilik vurulmayı düşünmüyorum
beni ikna edecek bir durum çıkmazsa tabi
esila canım nasılsın? nasıl gidiyor hamişlik kuzum :)
tamam gülüm yazarıkda, ahhh ben bişiler yapsam da resmini çekip yollasam sana, ama bugünlerde canım acaip ıspanaklı kek çekiyor, ıspanak bulur bulmaz yapıcam ve sana resmini yollıcam söz :)
hamile arkadaşlar size bişey sorcam, bugün sağlık ocağında doktor 20. haftada gelip tetanoz aşısı vurunacaksın dedi..Acaba siz bu haftalarınızda yaptırdınız mı? yada yaptırmayı düşünüyormusunuz? bana Aralık ayına gün verdi..
eevt canim niyeki
uykummmmm varrrrrrr.....
sabah nasil olacak cok uykum geldi bide yarin aksam olmasi lazim eve gitmem icin( cay kahve icmekten midem bulandi...
ayyy ben ne ters insanim evde olsam uykum gelmezdi.....
kızlar pekı kızamıkcık asısı oldunuzmu
bızım saglık ocagında ozleıkle arayıp cagırmıslardı dogurganlık yasındakı kadınların mutlaka olması lazım dıe
eger anne hamılyeken kızmaıkcık olursa bebekte anomalı olusuyomus onun onune gecmek ıcın
bende yaptırdım sonra hatta 1 ay en az korunma verıyolar ası etkısı vucuda gecsın o sırada bebe olmasın dıe
hemen de oluyo ya sankı
ENESIM psikolojikmi degilmi bilmemde benim uykum geldi onu biliyorum hastalarin yanina kivrilip yatsammi acaba :))
IFFETTT hani sen bana yardima geliyodun yok sana vitamin falan
iffet ben oluyorum galiba
hemen cevap veriyorum
adresi vermedin daha bana
senden baska iffetmi varrr iffetttt
nasilda hazir cevapsin adresi vermeyi unuttuk dimi ama sende sormadinki biliyomus gibi davraninca bende dikkat etmedim....
eee hadi gel bari nasilsa sen uyumuyosun yardim etme gel iki laflayalim burda yiyecekde var
evet uyumuyorumda umut kusura bakma bu saatlerdede yemek yemiyorum yani boşbogazız dedikte o kadarda degil
kiz ben sana bosbogazmi dedim eee bu saattede borek baklava yok yani alti ustu cay kahve icersin bizim gibi :))
hem bise yemene gerekde yok bana yardim etcektin bende gel iki laflayalim vitaminleri kirisalim dedim....
neyse ekin nerde enisteye kizgin ama hala yalniz birakamamis anlasilan
sen demedin canım ben kendime dedim
ben çay kahve içmem yaa kola yokmu
ama sen gel yemek var burda dedin çalışmı dedinde
ekin napacak bende çok merak ediyorum
gayet sert bi tavırla yat uleyynnnnnn
küslük molasııııııııııııı
kolada var canim olmazmi bende kola icmiyrum...
ekin enistenin kolasina uyku ilaci katip kendisimi yalnislikla icti acaba
ekinde yanlışlık yapacak göz varmı hiç
malum yer neresi kiz ben daha yeniyim bilmiyorum anlatsana
gamzelim nasil bilmezsin canim halvet tabiki :))
yok kiz o bu gun halvette degil evi toparlamaya gittiydi gelirim dediydi..aceba sinirden bayram temizliginemi basladiki gelemedi bi turlu:95:
aaaaa bak buda olabilir hizini alamadiysa :))
ama belki eniste gonlunu aldi buda bir ihtimal yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?