Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım tetanoz aşısını vurul bence

uykummmmm varrrrrrr.....
sabah nasil olacak cok uykum geldi bide yarin aksam olmasi lazim eve gitmem icin ( cay kahve icmekten midem bulandi...
ayyy ben ne ters insanim evde olsam uykum gelmezdi.....

Ben yaptırdım canım sende yaptır bence

eevt canim niyeki

ne biliyim benim uykum geldi belkide ondan gece bir anda çok uzun geldi gözümde büyüdü

uykummmmm varrrrrrr.....
sabah nasil olacak cok uykum geldi bide yarin aksam olmasi lazim eve gitmem icin ( cay kahve icmekten midem bulandi...
ayyy ben ne ters insanim evde olsam uykum gelmezdi.....

psikolojiktir canım kendini evdeymiş gibi hissetmeye çalış
Allah yardımcın olsun iyi nöbetler

kızamıkcık yaptırmak ısterdım ama 3 ay korunmak gerekıyor dıye yaptırmamıstım

ENESIM psikolojikmi degilmi bilmemde benim uykum geldi onu biliyorum hastalarin yanina kivrilip yatsammi acaba :))
IFFETTT hani sen bana yardima geliyodun yok sana vitamin falan

iffet ben oluyorum galiba
hemen cevap veriyorum
adresi vermedin daha bana

senden baska iffetmi varrr iffetttt
nasilda hazir cevapsin adresi vermeyi unuttuk dimi ama sende sormadinki biliyomus gibi davraninca bende dikkat etmedim....
eee hadi gel bari nasilsa sen uyumuyosun yardim etme gel iki laflayalim burda yiyecekde var

evet uyumuyorumda umut kusura bakma bu saatlerdede yemek yemiyorum yani boşbogazız dedikte o kadarda degil

evet uyumuyorumda umut kusura bakma bu saatlerdede yemek yemiyorum yani boşbogazız dedikte o kadarda degil

kiz ben sana bosbogazmi dedim eee bu saattede borek baklava yok yani alti ustu cay kahve icersin bizim gibi :))
hem bise yemene gerekde yok bana yardim etcektin bende gel iki laflayalim vitaminleri kirisalim dedim....
neyse ekin nerde enisteye kizgin ama hala yalniz birakamamis anlasilan

sen demedin canım ben kendime dedim
ben çay kahve içmem yaa kola yokmu
ama sen gel yemek var burda dedin çalışmı dedinde
ekin napacak bende çok merak ediyorum
gayet sert bi tavırla yat uleyynnnnnn
küslük molasııııııııııııı

kolada var canim olmazmi bende kola icmiyrum...
ekin enistenin kolasina uyku ilaci katip kendisimi yalnislikla icti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…