- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #87.641
Ronya meri gökçen yagmurumm
hepinize günaydın kızlar
ve de iyi pazarlar
herkese günaydınn
antalyamm öüyorum seni
merimmm bende seni düşünüyordum bir baktımki aşağıya onlinesin
canım dualarım seninle inşallah bebişin göbüşüne koncak ve 9 ay terketmicek seni
taki ceee ceee yapana kadar
yağmurumm nasıl geçti gecen
yağmurum aşılaman inşallah tutar canım değerleriniz aşılama için
yeterli bencede sen oralara takılma hayırlısıyla evladına kavuşursun
inşallah canım teste takılma sen pozitif düşün dualarım seninle
Yağmurum ben netten bakmıştım progesteron kullanımına günde 3 tane yazıyordu.sabah 1 akşam 2 tablet..yan etkilerinden dolayı akşam 2 alınması daha iyi oluyormuş.
lorkede girince yazacaktır canım nasıl kullandığını
YAĞMURUMMMMMMMMMMMM güzel yüreklim aşılama günündü bugün Allah ım vesile etmş olsun inşallah hamile kalırsın okadar isterimki Allah o güzel gönlüne göre versin canım benim ya dualarım seninle seni seviyorum güzel arkadaşımmmm
Rabbim ol dedimi olur Yağmur'um sıkma canını sakın.....
Her ihtimale karşı doktor olacakları söylemiştir...
Olacak inşallah bu sefer...
yağmur canım sakın sperm tahliline takılma sen moralini yüksek tut doktorlarada bakma onlar para için ne yapacaklarını şaşırıyor. Normalde yıkama sonrası hareketli sperm sayısı 5 mil ve üstü olunca aşılama altı olunca tüp bebek diyorlar ama onların dediği gibi olmuyor hiçbirşey. Vakti zamanı gelince oluyor aşılama, tüp, normal yolla rabbim ol diyor oluyor bunlar birer sebep, araç. ayrıca 3 tane harika yumurtan var bunu unutma ok
yağmurum sonuçların hayırlı çıkması için 129 tane Ya Latif çek inş ama sayıya dikkat et Mevla'mızın lutfeden manasında ki ismi şerifi bizlere de dua et bzde sana edelim inş
buldum geçmişte ,okudum..
Rabbim bilir bence değerleri güzel yükselmiş hemde çok güzel.... M -SURE kullanmışlardı dimi....kaç ay kullandılar bilen var mı?
şimdi onu bunu düşünmeden sakin sakin beklemeli....
inşallah gelir bebişleri...
kızlar destediğiniz saol ,.siz olmasanız benim halim nice olurdu:)))))))))))))yagmur hadi hayırlısı olsun bence degerleriniz gayet güzel
kızlar napıyosunuzz
hakkattende fragman herşeyi göstermiş zaten
nerde ne olacak her şey belliydi
herkese günaydınn
antalyamm öüyorum seni
merimmm bende seni düşünüyordum bir baktımki aşağıya onlinesin
canım dualarım seninle inşallah bebişin göbüşüne koncak ve 9 ay terketmicek seni
taki ceee ceee yapana kadar
yağmurumm nasıl geçti gecen
Ronya meri gökçen yagmurumm
hepinize günaydın kızlar
ve de iyi pazarlar
kızlar destediğiniz saol ,.siz olmasanız benim halim nice olurdu:)))))))))))))
meri transfer ne zaman canım.
bebişine kavuşmana az kaldı Allah ın izniyle......
ronyam bende seni öpüyorum.
saolun canlarım sizede günaydınlar:))
günaydın zeynep.. ben öle arada girer millete bi bakarım yen igelişmeler var mı diye okur sonra da çıkarımm..
sen de hoşgeldin bu arada topiğe. inşallah uğur getirir sana da bebişini hemencecik alırsın kucağına bizlere de umut olursun. rabbim herkesin yardımcısı olsun inşalah..
Günaydın kızlar ..
Meri'm salı günü olduğu daha iyi olmuş, blastokist embriyo transfer edecekler, yani 5. gün embriyosu , ve onun tutunma ihtimali 3. güne göre çok çok fazla , çünkü döllenen embriyo 5. gün ana rahmine ulaştığı için , blast embriyo rahime tutunma açısından daha uygun ..
Hem 5. güne gelebilen bir embriyo daha sağlam der dr'lar ..
Hayırlısı ile al bebişi , inşallah hamileyim diye yazacaksın burdan , seni heveslendirmeyim ama kalbimde hamile kalacakmışsın diye geçiyor ..
İnşallah..
Yağmur'um aşılaman oldu , bebişin inşallah gelirde bayram ederiz ..
Topikte epeydir hamile haberi alamıyorduk .. İnşallah sevince boğarsınız bizi :)
Kızlar ben bugün 2 tane düğüne gideceğim , kızlar benim hiç halim yok, bu doğum kontrol hapı niye böyle yaptı yaaa..
Elim kolum kalkmıyor sürekli uyumak istiyorum .. Midem bulanıyor ..
Rabbim çarçabuk geçsin inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?