- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #87.661
sanada hayırlı sabahlar canım teşekkürederimm hoşbulduk bu topiği çok sevdim sıkıntılarıma biraz iyi geldi ben inanıyorum inş hepimizin bebişleri olacak Rabbim sen herşeyin hayırlısını bu topikteki arkadaşlarıma ve bana nasip eylesin aminnnnnn
bana bir selam verecek yok anladık da ALLAHIN selamını da mı almıyorsunuz anlamadım gitti yaa
amiiiiiinnnnnn...
Canım topik pazar günleri çok sakin geçer , akşama gelirler ama .. Bugün çoğumzuun eşleri evde , hal böyle olunca koçişlerine vakit ayırıyolar ..kızlar nerdesiniz kimse yokmu ???
anladlmm herkes uyuyor galibaa pazar diye yada gece uyumadınızz...
Ay kuzucuğum valla düşüncelerime tercüman olmuşsun , hemen o güzel günler gelsin istiyorum ama sakinde olmaya çalışıyorum bir yandan ..BILGEMMM canim sne simdi bir an once zman gecsin bebgime kavusuyum pozitif sonucu aliyim istiyosun
INSALLAH alirsin bitanem..:
ama stres yapmak yok tamam mi canim stres de mide bulantisi yapar beyniun yorullur kendien cok dikkat et canim arkadasim hersey gonlunce olsun INSALLAHH..
MERIM canim trasfer gunun bellli olmus hayirlisi
ile olsun INSALLAHemriyolarinda 5.gune gelmis cok sukur hersey cok guzel olucak ALLAHIN izniyle
YAGMURUM canim kendine cok dikkat et nbol bol dinlen hayirlisi saglicakla bebegin gelsin INSALLAHH..ememklerini bosa cikarmasin RABBIM..
Gökcen canım sağolasın güzel sözlerin için , yavaş yavaş alışıyorum ama tam geçmedi şikayetlerim inşallah 1-2 güne geçecek ..bilgemmmm kuzum dayan azıcık güzel haberlere az kaldı inşallah birazcık dişini sık canım inşallah ilaca alışınca bünyen etkileri geçecek daha dur hem sen daha hamiş bulantıları çekeceksin önümüzdeki aylarda inşallah belki de bu senin için bir alıştırma olur..
Allah'ın selamı üstüne olsun deli kız :)bana bir selam verecek yok anladık da ALLAHIN selamını da mı almıyorsunuz anlamadım gitti yaa
selammmmmm
hayırlı pazarlar olsun herkese
ceylan operım senı cok tatlım
estağfirullah hem Allah'ın hemse senin selamını alıyorum ALEYKÜMSELAM VE RAHMETULLAHİBE BERAKATÜHÜ...
Allah'ın selamı üstüne olsun deli kız :)
Sen çok enerjik çıktın valla hem muhabettin güzel hemde arada fırça kayıyorsun :)
Olsun her topiğe senin gibi bir arkadaş lazım ..
Hoşgelmişsin ..
Benide öpen biri çıksa pek memnun olurdum ..
Bak bende deli kız gibi sitem etmeye başlıcam haaa , iyice ihmal edildim ..
Ronya'mla da iki kelam edemedik ne zamandır ..
Canım topik pazar günleri çok sakin geçer , akşama gelirler ama .. Bugün çoğumzuun eşleri evde , hal böyle olunca koçişlerine vakit ayırıyolar ..
Hoşgeldin bu arada ..
Bizim topikte yeni gelenler heme hamile kalıyolar inşallah sende hemencik kalırsın :)
hoşbulduk canım haklısın benimm kocam bugün evde değil yoksa bende burda olmazdım inş canımm bende hemen hamile kalırım ağzından da bal damlıyor teşekkürler mutlu oldum ayool :):)
Canım topik pazar günleri çok sakin geçer , akşama gelirler ama .. Bugün çoğumzuun eşleri evde , hal böyle olunca koçişlerine vakit ayırıyolar ..
Hoşgeldin bu arada ..
Bizim topikte yeni gelenler heme hamile kalıyolar inşallah sende hemencik kalırsın :)
hoşbulduk canımm
sağol ..sonunda bi gören oldu ..illa dedirterek selam alıyorsunuz hee
rica ederim ancak ben selamını görmedim yoksa hemen alırdım delikız nasılsın inş iyisindir
öyle olsun bakalım :)) ii çok şükür nasıl olsun evdeyim malum haftason ..eşim de dışarı çıktı işyerine gitti ben de takılıyorum öyle :))
ii güzel sevinidim kızmadın bu sefer bende evdeyim eşim işi vardı gitti bende öyle sizlerle yazışıyorum bir yandan dursun ali erzincanlıyı dinliyorum
bende çok severim dursunalinin şiirlerini özellikle adın geçeri. kitap okuma konusunda biraz sıkıntım var yani alışkanlığım yok evimde bir çok kitabım var ama okumaya gelince ihmal ediyorum. bide yeni taşındım çok yoğundum bu aralar daha yeni yeni sakinleşti hayatım. sen ne kitabı okuyorsunkızmam tabi ,herşeye kızmıyorum kızılacak şeye kızıyorum :))
ay ben de bayılrım ona ..telimde full var dinliyorum her sabah işe giderken ...
birazdan da kahvemi alıp kitabımı okuyacağm ..
kitap okuyormusun
bende çok severim dursunalinin şiirlerini özellikle adın geçeri. kitap okuma konusunda biraz sıkıntım var yani alışkanlığım yok evimde bir çok kitabım var ama okumaya gelince ihmal ediyorum. bide yeni taşındım çok yoğundum bu aralar daha yeni yeni sakinleşti hayatım. sen ne kitabı okuyorsun
ben tam bir kitap manyağıyım ..tatilde bırakmıştım ama işe başlayınca tekrar başladım .2 tane kitap okuyorum ..
evde : gazzenin gözyaşlarını okuyorum..
işyerinde de fırsat buldukça okuduğum kitap :
duvarların arkasında ,müslüman ülkelerde kadın isimli kitabı okuyorum ..
bu kitabı okumanı tavsiye ederim ..müsüman ülkelerdeki kadınların hayatları ,haklarını anlatıyor .
okudukça halimize bin kere şükrediyorum ..valla her hakka sahibiz..
müslümanlığın en güzel yaşandığı ve müslüman kadınların her hakka sahip olduğu tek ülke türkiye biliyormsuun
evet biliyorum ve bunu görüyorum dediğin kitabı inş alıp okumaya çalışacağım. senin çocuk varmı ne işyapıyorsun ve kaç senelik evlisin birden fazla soru oldu ama :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?