- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #88.041
Teşekkür ederim canım. Alah herkese bebişini nasip etsin en kısa zamanda inşallah.
hayırlı sabahlar günaydın kızlar
nasılsınız bu gün bilgemin histeraskopisi yokmuydu bemi yalnış hatırlıyorum
bilgem allah yar ve yardımcın olsun çabucak bitsin inşallah
Günaydın.Allah işini rastgetirsin..
QUOTE]
SAĞOLASIN ALLAH RAZI OLSUN
yok daha aşılama olmadı ..klomen kullandım ..bugün yumurtama bakılacak ..eğer aşılamaya uygunsa iğne vurulacak ,aşılama yapılacak .inş. çok yumurta yoktur da aşılama iptal olmaz..geçen ay 4 tane çatlamak üzere 4 tane de arkadan gelen ufak yumurtam vardı ,iğneyi iptal etmiştik .inş.bu sefer de öyle olmazgunaydın delı kız
kacıncı gununndu senın asılama olmustun degılmı sankı
hoşbuldum canım inan vakit bulamıyorum kursa gidiyorum geldiğimde saat 2 olmuş oluyo desler yemek temizlik derken bir bakıyom akşam olmuşçakırım canım nasılsın nerelerdesin anlat bakalım tüp işleri nasıl gidiyorrrrr
yeniler hoş geldinizzzzzzzzzzzzz
kahvaltıdaaasen nerdesinnnnnnnnnnn
gunaydın kızlar
ekın sen hıc yatmadınmı kız
canım geçmiş olsun.daha varmış adetine.şimdi doktora gitsen belli olmaz zaten bence....sen dikkat et kendine yinede....hayırlı sabahlar ekintosm akşam çok kötü oldum ve çıkmak zorunda kaldım şimdi iyym çok şükür gece sıkı giyindim ve kendimi sıcak tuttum sabah aynı idim ama şimdi içimde ki soğuk sancıyı attım ve çok hafif bi ağrı kaldı teşekkürederim ilgin için ama adetime daha 9 gün var yani daha günüm geçmedi bilmiyorum bugün de devam ederse ne yapmalıyım bide 3 gecedir sabah ezanında çok fazla tuvaletim varken kendi kendime uyanıyorum anlayamadm ama acaba diyorm varmı bişe eşim öyle heveslenme sonra üzzülürsün diyo ama kalbime söz geçiremiyorm neyse hayırlısı nasip inş
günaydın kızlar, güzel bir hafta olur inşAllah hepimiz için..
EKİNTOS dün gece rüyamda seni gördüm, beraber mantarlı mı ne pide yiyorduk :))) sanırım yine aş eriyorum ben :))) senide dahil ettim buna..
Kizlar birazdan histereskopi cekilcem dua edin.Rabbim yardimcim olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?