- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #88.081
günaydııııııııııııınnn xeda..
nasılsın hiç denkleşemedim seninle bu ara. ne yaptn randevunu aldın mı canım 15ine gideceğim yazmışsın malatya ya.. mesaj atmıştm ama aldın mı almadın mı hiç bilemedim inşallah adet gününe gelmez doktor işi. benim adet bitmiş öyle gitmiştim hatta doktora adetin 3. günü mü gelseydim acaba demiştim o da yok böyle daha iyi alttan bakacağım çünkü demişti..
canım bende akşamları yokum burda ama ben yazarım sen yorumlaaaaaaxeda.. ben de öğle arası için eve gelmiştim yarım saate kadar çıkacağım okula gideceğim.. akşam girerim nete kendine iyi bak canım konuşuruz ayrıntısıyla..
oyy kuzummmm agladınmı inş mutluluk göz yaşlarınıda yazarsın bilgemmmmm yat dinlen canımKizlar hastanedeyim hala,hirtereskopiyi cekildim.Rahim filmi gibi cok zor gecti.Tansiyonum dustu dr gozlem odasinda dinlenmemi istedi ,yattim orda biraz.sabah 5 tup kan verince iyice halsiz kaldim.
Cok agladim cok canim yandi ama bitti cok sukur.
Agri esigimin dusuk olmasida etkili birde lokal anestezide yapilmadi.
Neyseki bitti kizlar,adet agrisi gibi agrim var onun disinda iyiyim.
Kendi dr'um yoktu ama muhtesem bir doktorun emin ellerindeydim.
Aksama gorusuruz kizlar,hepiniz sagolun.
boncugum mücadele kelebegiii bebegini korusun rabbimmm kokla yakışıklıyı bizim yerimizede bizede dua et bitanemmmmm geçmiş olsun tekrardannnnSelam kızlar, ay çok özledim hepinizi. Yoğun bir 10 gün geçirdim. Minik oğlum sarılık oldu, 1 gece hastanede kaldı, bugün yine hastaneye gidicez sarılık tahlili tekrarlanacak. Anne olmak daha da zormuş valla.
Sizlerden naber? Bana önemli haberleri yazarsanız sevinirim. Müsait olduğum fırsatlarda bakmaya çalışıcam artık. Bıdığım ilk resimleri facede, biraz geç oldu ama, anca toparlıyor insan kendini.
Kizlar hastanedeyim hala,hirtereskopiyi cekildim.Rahim filmi gibi cok zor gecti.Tansiyonum dustu dr gozlem odasinda dinlenmemi istedi ,yattim orda biraz.sabah 5 tup kan verince iyice halsiz kaldim.
canım bende akşamları yokum burda ama ben yazarım sen yorumlaaaaaa
oyy kuzummmm agladınmı inş mutluluk göz yaşlarınıda yazarsın bilgemmmmm yat dinlen canım
bilgem ben rahim filmi çektirdiğimde narkozun etkisiyle bana bebegimi getirin die bagırmışım düşünsene
boncugum mücadele kelebegiii bebegini korusun rabbimmm kokla yakışıklıyı bizim yerimizede bizede dua et bitanemmmmm geçmiş olsun tekrardannnn
hiç gülecegim yoktu edaaaa
bana bebegimi getirin hee
he yaaaa hatceee bide agzımı kapatmışlar o kadar yani çünkü o arada rüya gördüm dogum yapıyormusum aynı masada bebegim olmuş bi yaşlı amca yanımda sabr et bebegini getirecekler dio du heral o etkiyle eşim yengem şok olmuşlarordakiler bebegini mi kaybetti demiş yengem ne diyecegini şaşrmışşş
fındıgın cok tatlı masallahhhhhhhhhhhhhhhSelam kızlar, ay çok özledim hepinizi. Yoğun bir 10 gün geçirdim. Minik oğlum sarılık oldu, 1 gece hastanede kaldı, bugün yine hastaneye gidicez sarılık tahlili tekrarlanacak. Anne olmak daha da zormuş valla.
Sizlerden naber? Bana önemli haberleri yazarsanız sevinirim. Müsait olduğum fırsatlarda bakmaya çalışıcam artık. Bıdığım ilk resimleri facede, biraz geç oldu ama, anca toparlıyor insan kendini.
Kizlar hastanedeyim hala,hirtereskopiyi cekildim.Rahim filmi gibi cok zor gecti.Tansiyonum dustu dr gozlem odasinda dinlenmemi istedi ,yattim orda biraz.sabah 5 tup kan verince iyice halsiz kaldim.
sende aynı ben gibiymişisin bende de migren var
bende aynı sıkıntıları yaşıyorum hatta ben 1 saatten uzun yola çıkamıyorum
sıkıntı basiyor
ne sıcağı severim ne soğuğu ne rüzgarı ne çok yürümeyi ne aç kalmayıı
migreni olanların bir çoğuda aynıdır sanırımm
canım yok hayalet değilim burdayım özel mesajlarıma bakıyordum
canım daha iyiyimm diyelim iyi olalımm
sen iyisin demi nerdesin evindemi
canım belki eksikliğin aşaması büyüktür
onun için en güzeli doktoru ne diyorsa onu yapsın
biz ateş topiğinde bir çok arkadaş kafamıza göre içiyoruz ama
ateş durumu ele veriyor yani tabloya bakınca evet yumurtlama olmuş diyebiliyoruz
ona görede progestan başlıyoruz
yani arkadaşın takip yaptırsın en güzeli
Rabbim şifasını versin
sağoll canım benim bugünn içtiğim suyun içeceğin haddi hesabımı yoktur
belki 12 bardak sadece su içmişimdir :)
bu arada maşallah ne planlı hatunmuşsun helal sana
eminim eşin çok mutlu olacak
migrenin tutacak demek
huhu nasılsınız kızlarrrr
gızlı gızlı gecmısı okudum geldım
yagmurrruuummm canım olan olmus suan sadece ınanarak duaetmemız lazım
ınsallah zamanı gelmsıtır ve asılamanızı vesıle kılar Rabbım
cok sevındım olmasına benım ıcımde kıpır kıpır
bu aralar cok yogun ve guzel gececk gıbı topıgımız ıcın
progestanı ben saab1 gece yatmadan 2 tane ıcıyorum tok karnına
ıctıkten 2 saat sonra acaıb bas donmesı yapıyor
ben o yuzden dıkat edıyorum bıraz
bazısında ılk bı kac gun olmuıs ama benım 9. gun hala basım donuyo valla
ronyammm bugun daha ıyıymıssın sanırım sevındım yarında dınlenıp haftaya daha guzel baslarsın ınsallah
merımm
masallah ne kadar guzel bı cok yumrutan olmus ınsallah transfer zamanına kadr sayı cok azalmaz ve en gızellerı sana bebgın olarak gerı gelır...
ekın atesın nası kendı bılgısayarım yok o yuzden bakamadım tablona ...
enes gelmedımı onun atesıde yuksektı bugun veya yarın bellı olacaktı durumu ınsallah ıyı haberlerle gelır
perfroermansının karsılıgını verır Rabbım ...
Selam kızlar, ay çok özledim hepinizi. Yoğun bir 10 gün geçirdim. Minik oğlum sarılık oldu, 1 gece hastanede kaldı, bugün yine hastaneye gidicez sarılık tahlili tekrarlanacak. Anne olmak daha da zormuş valla.
aboooooooooo asifirarı ne diyo bu deli,çakma makma falan filan
altta kalma sakın:))))
maşallah senin gebeliğin bayağı uzadı çok şükür,bebeişlerde büyüdü:))
ronyam kaybedecek neyım varkı
ıcımde ukte kalmasın ıcsın ıstıyorum
yagmırrrrrr ıcınde bır ordu var desene
ınsallah tutunur
len bugun uyumamak ve sızınlen olmak ıcın
ılacı ıcmedım
ıcesım yok
atak gelırse umud ılgılenır nasılsa nobetcıymıs
asi sonunda ıffetın bacısına saldıracak cemıl ve oldurecek ıfffet heralde demi
asiiiiiii nasilsin canimmmmmmmmm
ayyy az kaldı bebiş sevecez iki tane dahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?