Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilgemm geçmiş olsun canım.iyi kurtulmuşsun.
sonuda güzel olur inşallah.

meri seninde 5. gün embryosu olması daha iyi.
inşallah annesine sımsıkı tutunurlar.

boncuk geçmiş olsun canım.
ogluşuınu bizim için çok öp.
tekrar hayırlı olsun bebişin.

Son düzenleme:

xeda.. ben de öğle arası için eve gelmiştim yarım saate kadar çıkacağım okula gideceğim.. akşam girerim nete kendine iyi bak canım konuşuruz ayrıntısıyla..
canım bende akşamları yokum burda ama ben yazarım sen yorumlaaaaaa
oyy kuzummmm agladınmı inş mutluluk göz yaşlarınıda yazarsın bilgemmmmm yat dinlen canım
bilgem ben rahim filmi çektirdiğimde narkozun etkisiyle bana bebegimi getirin die bagırmışım düşünsene
boncugum mücadele kelebegiii bebegini korusun rabbimmm kokla yakışıklıyı bizim yerimizede bizede dua et bitanemmmmm geçmiş olsun tekrardannnn

geçmiş olsun tatlım hadi atlattın
sonuçları ne zaman çıkıyomuş bunun

hiç gülecegim yoktu edaaaa
bana bebegimi getirin hee

hiç gülecegim yoktu edaaaa
bana bebegimi getirin hee

he yaaaa hatceee bide agzımı kapatmışlar o kadar yani çünkü o arada rüya gördüm dogum yapıyormusum aynı masada bebegim olmuş bi yaşlı amca yanımda sabr et bebegini getirecekler dio du heral o etkiyle........... eşim yengem şok olmuşlarordakiler bebegini mi kaybetti demiş yengem ne diyecegini şaşrmışşş

Son düzenleme:

yengende yok sadece film çekildi deseydi

selam kızlar nasılsınız çok güzel haberler okudum geçmişte boncukboncuğun oğluşu olmuş Rabbim ona bu güzellikleri yaşattığı gibi bizlere de yaşatsın boncuğm Rabbim analı babalı büyütsün inş hayırlıa sağlıkla büyüt tontişini. sen daha güzellerine layıksın ama bunları kabul et inş selametle hep mutlu kal...................................

Son düzenleme:
fındıgın cok tatlı masallahhhhhhhhhhhhhhh

gecmıs olsun canımmmmmmmmmm

Kizlar cok sagolun.Epikriz yazacak o yaman ogrenicem sonucu.
Ogrenince yazarim hemen.

canım ya çok geçmiş olsun anestezisiz zor olmuştur, neyse geçti gitti inşallah, inşallah sonuçta güzel çıkar..

ronya sanırım bende de luteal faz yetmezliği var benim luteal faz 9.yumurtlamadan 2 gün sonra progestana başlayıp sonra ne zaman bırakıcam,kaç gün içicem
progestan kaçlık?

lorkeee progestanın dozajı kaçlık,ve ne kadar süre içmek gerekiyor?

selam kızlar ya dün ki ağrılarımdan sevincimi paylaşamadım

Elhamdülillah eşim bu hafta ilacını bitirip tekrar doktora gidecek

ve bugün boncuğun programına başladık ve sabah ilk balı-

cevizli-arısütlü- polenli karışımdan ve keçiboynuzu pekmezinden yedi

:

ara öğünleri yapamayacağım her zaman galiba

çünkü eşim çok yoğun çalışıyor sadece sabah akşam öğünlarini

uygulayacağz inş ne olur dua edinde eşim bıkıp usanmasın çok

zorluyor bazen beni bide sonuçları ii çıka ve hemen hamiş
kalabilirim yoksa daha bebek olmadan yaşlanıp çökecem vallaa

Son düzenleme:

canım oğuz paşa çok tatlı maşallah Allah sevinçle büyütmeyi nasip etsin, hayırlı uğurlu olsun. sarılık için endişelenme bol bol emzir anne sütü aldıkça Allahın izniyle azalacaktır. bu arada ben paşayı sana benzettim

aboooooooooo asifirarı ne diyo bu deli,çakma makma falan filan
altta kalma sakın:))))
maşallah senin gebeliğin bayağı uzadı çok şükür,bebeişlerde büyüdü:))

Ben uymuyorum bu kadina artik dogurimde o zamn göstercem ben simdi cocuklarima kötü örnek olmiyim

Hemde biliyosun sonunu sende bide bana soruyo sende agzin ayrik bakion demekki

asiiiiiii nasilsin canimmmmmmmmm

Iyiyim canim dün yazamadim su esranin yüzünden sancim tuttu bide saldiriyo bana bu halimnensen nasilsin?

ayyy az kaldı bebiş sevecez iki tane dahaa

he canim az kaldi yarin yatircaklar sanirim hastaneye cok heyecanliyim dua edin bana yarin yazamam erken gitcez hastaneye kendinize iyi bakin artik
1 hafta sonra görüsürüz

slm kızlar ben geldim doktordan
yumurtalıklarıma baktı doktor daha sonra dediki yumurtalıkların tembel gözüküyo dedi 13. gün biz biraz büyümüş yumurtalar bekliyoruz dedi seninkiler oldukça küçük dedi ancak haplarla gelişir yumurtaların dedi eşindede problem oldugu için ben hap falan kullanmışken aşılama yaptırmanı öneririm hala olmazsa tüpe geçmeni öneririm dedi
artık aşılama için geçti bu ay 21. gün bi gel progesteronuna bakalım dedi benden haberler öyle o kadar yedigim cevizler incirler nereye gitti acaba:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…