Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bilgem dualarımız seninle ben çok heycanlıyım yaaaaa sanki ben gidicemmmm rahim filminden farklı galibaaa

günaydın kızlar ekin patlamaya az kaldı reglilerimiz yakın 16 sı benimki şimdiden tavan yaptı belirtilerrrr zaten bu ay salladımmmm

günaydııııııııııııınnn xeda..
nasılsın hiç denkleşemedim seninle bu ara. ne yaptn randevunu aldın mı canım 15ine gideceğim yazmışsın malatya ya.. mesaj atmıştm ama aldın mı almadın mı hiç bilemedim inşallah adet gününe gelmez doktor işi. benim adet bitmiş öyle gitmiştim hatta doktora adetin 3. günü mü gelseydim acaba demiştim o da yok böyle daha iyi alttan bakacağım çünkü demişti..

bilgem Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin hayırlısıyla gir hayırlısıyla çık inşallah.

yağmur canım aşılaman hayırlı olsun Allah gönlünüze göre versin inşallah

deli kız seninde inşallah yeterli sayıda yumoşun oluşmuştur, hayırlısıyla aşılaman olur..

herkeslere günaydın..

SAĞOLASIN ..12 de çıkacağım az kaldı

günaydın canım konuşalım gelicem sen ne yaptın ya heral reglime denk gelirrrr

Selam kızlar, ay çok özledim hepinizi. Yoğun bir 10 gün geçirdim. Minik oğlum sarılık oldu, 1 gece hastanede kaldı, bugün yine hastaneye gidicez sarılık tahlili tekrarlanacak. Anne olmak daha da zormuş valla.

Sizlerden naber? Bana önemli haberleri yazarsanız sevinirim. Müsait olduğum fırsatlarda bakmaya çalışıcam artık. Bıdığım ilk resimleri facede, biraz geç oldu ama, anca toparlıyor insan kendini.

selam boncuk... çok çok geçmiş olsun canım atlatır inşallah genelde bebekler ilk doğduğunda hemen bir sarılık geçiriveriyorlar rabbim şifasını verir merak etme minicik daha kıyamam yaa.. annelik yorucudur yaşamasak da tahmin edebiliyoruz belki de bizim tahmin ettiğimizden daha da zordur ama rabbim ona da sabır veriyor ne güzel emeklerinin karşılığını aldın rabbim bize de nasip etsin inşallah..

dur sana azıcık haberlerden vereyim.. bilgem tüp bebek tedavisi için ilaç kullanıyo doğum kontrol hapı. hazırlıklarını yapıyo şu anda da histereskopiye gitti..
meri tüp bebek tedavisine başladı 11 tane fıstık gibi yumoşu olmuş salı transfer yapılacakmış. 5. gün embriyosu transferi olacakmış o yüzden hepimiz çok umutluyuz ondan.
yağmurum aşılama yaptırdı birkaç gün önce. o beklemede şu an. bizde hamiş haberini bekliyoruz dört gözle..
asi daha doğuma gitmemiş..:)))
ceylan takibe başladı bugün doktora gidecekti o da...
sevser da takip yaptırıyor..
lorke ekin beklemede...
başka daaaa aklıma gelmiyo.. işte herkes doktora gidiyo bişiler yapıyo ama topik hareketli şu aralar her an bir hamiş haberi ortalığı birbirine katabilir..

canım benim allah senin de yardımcın olsun bebişine şifa versin iyi bak kenndine... allaha emanet olun bebişinle...

Kizlar hastanedeyim hala,hirtereskopiyi cekildim.Rahim filmi gibi cok zor gecti.Tansiyonum dustu dr gozlem odasinda dinlenmemi istedi ,yattim orda biraz.sabah 5 tup kan verince iyice halsiz kaldim.
Cok agladim cok canim yandi ama bitti cok sukur.
Agri esigimin dusuk olmasida etkili birde lokal anestezide yapilmadi.
Neyseki bitti kizlar,adet agrisi gibi agrim var onun disinda iyiyim.
Kendi dr'um yoktu ama muhtesem bir doktorun emin ellerindeydim.
Aksama gorusuruz kizlar,hepiniz sagolun.

BONCUĞUM geçmiş olsun canım
oğluşunada kendinede çok dikkat et

BİLGEM inşallah rahat rahat çektirir kurtulursun

herkese günaydın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…