- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #88.061
SAĞOLASIN zeyno ,inş. hayırlısı ile gider gelirimdeli kız ablamm hayırlı sabah lar nasılsın hst gidecekmişin Rabbim yar ve yardımcın olsun inş hayırlı sonuçlar alır bize haber edersin
Kizlar birazdan histereskopi cekilcem dua edin.Rabbim yardimcim olsun.
canım geçmiş olsun.daha varmış adetine.şimdi doktora gitsen belli olmaz zaten bence....sen dikkat et kendine yinede....
Allah razı olsun desteğin içi sağol biraz dah iyiym ancak yine de ağrım var ben acaba kist felan mı var ondan korktum. ben normalde çok üşüyen birym soğuk alınca yumurtalarım ağrır ancak kendimi sıcak tutup bide sıcak bi süt içince hemen geçerdi bunu anlayamadım nasip Allah'ım bebişim olacaksa yani eğer hamişsem razıym bu ağrılara
SAĞOLASIN zeyno ,inş. hayırlısı ile gider gelirim
aminn inş hadi hayırlısı canımm
Günaydın.Allah işini rastgetirsin..
QUOTE]
SAĞOLASIN ALLAH RAZI OLSUN
yok daha aşılama olmadı ..klomen kullandım ..bugün yumurtama bakılacak ..eğer aşılamaya uygunsa iğne vurulacak ,aşılama yapılacak .inş. çok yumurta yoktur da aşılama iptal olmaz..geçen ay 4 tane çatlamak üzere 4 tane de arkadan gelen ufak yumurtam vardı ,iğneyi iptal etmiştik .inş.bu sefer de öyle olmaz
deli kız allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle gelirsinnn..
deli kız allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle gelirsinnn..
sağolasın ALLAH RAZI OLSUN
günaydın kızlar ekin patlamaya az kaldı reglilerimiz yakın 16 sı benimki şimdiden tavan yaptı belirtilerrrr zaten bu ay salladımmmm
bilgem Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin hayırlısıyla gir hayırlısıyla çık inşallah.
yağmur canım aşılaman hayırlı olsun Allah gönlünüze göre versin inşallah
deli kız seninde inşallah yeterli sayıda yumoşun oluşmuştur, hayırlısıyla aşılaman olur..
herkeslere günaydın..
günaydııııııııııııınnn xeda..
nasılsın hiç denkleşemedim seninle bu ara. ne yaptn randevunu aldın mı canım 15ine gideceğim yazmışsın malatya ya.. mesaj atmıştm ama aldın mı almadın mı hiç bilemedim inşallah adet gününe gelmez doktor işi. benim adet bitmiş öyle gitmiştim hatta doktora adetin 3. günü mü gelseydim acaba demiştim o da yok böyle daha iyi alttan bakacağım çünkü demişti..
Selam kızlar, ay çok özledim hepinizi. Yoğun bir 10 gün geçirdim. Minik oğlum sarılık oldu, 1 gece hastanede kaldı, bugün yine hastaneye gidicez sarılık tahlili tekrarlanacak. Anne olmak daha da zormuş valla.
Sizlerden naber? Bana önemli haberleri yazarsanız sevinirim. Müsait olduğum fırsatlarda bakmaya çalışıcam artık. Bıdığım ilk resimleri facede, biraz geç oldu ama, anca toparlıyor insan kendini.
günaydın canım konuşalım gelicem sen ne yaptın ya heral reglime denk gelirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?