- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #88.101
Kızlar histereskopi sonucu :Histereskopi ile kaviteye girildi, gözlemde uterin kavite yeterli, bilateral ostiumlar izlendi..
Bu altını çizdiğim kısmı pek anlamadım ama sanırım rahimde iki taraflı bir açıklık olması gerekiyormuş, ve bende bunu gördüğünü belirtmiş dr..
Sonucu gösteremedim dr'um konseydeydi, yarın gideceğim hastaneye tekrar ..
Dosyalarımı toplayıp vereceğim kurula , bitti çok şükür ..
Herhangi bir kist ,polip yada endimetrium ile ilgili birşey yok sonuçta ..
Sanırım temiz çıktı :)
kris nasılsın hbb nasılBilgem cim cok gecmis olsun kardesim
canlarim hepinizi cok opuyorum ronyam nasilk ondan haber var mi?
hepinizi cok seviyorum
bilgem geçmiş olsun ne güzel bişi çıkmamış hayırlısı olsun bakalımKızlar histereskopi sonucu :Histereskopi ile kaviteye girildi, gözlemde uterin kavite yeterli, bilateral ostiumlar izlendi..
Bu altını çizdiğim kısmı pek anlamadım ama sanırım rahimde iki taraflı bir açıklık olması gerekiyormuş, ve bende bunu gördüğünü belirtmiş dr..
hadi geçmiş olsun tertemiz çıkmış sonucun tüplerin rahme birleştiği yerdeki tüple rahim arasındaki boşluk bilateral ostium. yazdığın gibi olan olması gereken boşluklar onlar. inşallah bundan sonrasıda çok güzel geçer
slm kızlar ben geldim doktordan
yumurtalıklarıma baktı doktor daha sonra dediki yumurtalıkların tembel gözüküyo dedi 13. gün biz biraz büyümüş yumurtalar bekliyoruz dedi seninkiler oldukça küçük dedi ancak haplarla gelişir yumurtaların dedi eşindede problem oldugu için ben hap falan kullanmışken aşılama yaptırmanı öneririm hala olmazsa tüpe geçmeni öneririm dedi
artık aşılama için geçti bu ay 21. gün bi gel progesteronuna bakalım dedi benden haberler öyle o kadar yedigim cevizler incirler nereye gitti acaba:26::26::26::26:
Sağolsın Çakır , rabbim sonunda da güldürsün yüzümü..kris nasılsın hbb nasıl
pek gelmiyosun artık
bilgem geçmiş olsun ne güzel bişi çıkmamış hayırlısı olsun bakalım
Bilgem cim cok gecmis olsun kardesim
canlarim hepinizi cok opuyorum ronyam nasilk ondan haber var mi?
hepinizi cok seviyorum
üzülme zeyno ,inş. ALLAH senin de sabrının mükafatını verecek ..ne kadar süredir olmuyordu senin çocuk aklıma geldi..selam kızlar ya dün ki ağrılarımdan sevincimi paylaşamadım
Elhamdülillah eşim bu hafta ilacını bitirip tekrar doktora gidecek
ve bugün boncuğun programına başladık ve sabah ilk balı-
cevizli-arısütlü- polenli karışımdan ve keçiboynuzu pekmezinden yedi
:
ara öğünleri yapamayacağım her zaman galiba
çünkü eşim çok yoğun çalışıyor sadece sabah akşam öğünlarini
uygulayacağz inş ne olur dua edinde eşim bıkıp usanmasın çok
zorluyor bazen beni bide sonuçları ii çıka ve hemen hamiş
kalabilirim yoksa daha bebek olmadan yaşlanıp çökecem vallaa
Kizlar hastanedeyim hala,hirtereskopiyi cekildim.Rahim filmi gibi cok zor gecti.Tansiyonum dustu dr gozlem odasinda dinlenmemi istedi ,yattim orda biraz.sabah 5 tup kan verince iyice halsiz kaldim.
Cok agladim cok canim yandi ama bitti cok sukur.
Agri esigimin dusuk olmasida etkili birde lokal anestezide yapilmadi.
Neyseki bitti kizlar,adet agrisi gibi agrim var onun disinda iyiyim.
Kendi dr'um yoktu ama muhtesem bir doktorun emin ellerindeydim.
Aksama gorusuruz kizlar,hepiniz sagolun.
geçmiş olsun gözünaydın ..temiz çıktıysa hayırlısı ile gerisini de halledersin..Kızlar histereskopi sonucu :Histereskopi ile kaviteye girildi, gözlemde uterin kavite yeterli, bilateral ostiumlar izlendi..
üzülme zeyno ,inş. ALLAH senin de sabrının mükafatını verecek ..ne kadar süredir olmuyordu senin çocuk aklıma geldi..
geçmiş olsun gözünaydın ..temiz çıktıysa hayırlısı ile gerisini de halledersin..
bu arada ben de doktordan geldim ..3 tane yumurtam var ..doktor cillop gibisin tam aşılamaya uygun yumurtaların var dedi ..ovritelle iğnemi vuruldum ..yarın ve çarşamba iki kere aşılama yapılacak ..çok şükür aşırı yumurta oluşmadı yoksa aşılama iptal edilecekti..
ya ALLAH BİSMİLLAH deyip ilk aşılamamı yarın yaptırıyorum ..
hiç bir sebep yokken aşılama yaptırmak insana çok koyuyor ama ne yapalım belki vesile olur..biz elimizden gelen her türlü yolu deneyelim de gerisini ALLAHa bırakalım .O,herşeyin en güzelini bilir ,yapar..dua edin bana ne olur ..
üzülme zeyno ,inş. ALLAH senin de sabrının mükafatını verecek ..ne kadar süredir olmuyordu senin çocuk aklıma geldi..
geçmiş olsun gözünaydın ..temiz çıktıysa hayırlısı ile gerisini de halledersin..
bu arada ben de doktordan geldim ..3 tane yumurtam var ..doktor cillop gibisin tam aşılamaya uygun yumurtaların var dedi ..ovritelle iğnemi vuruldum ..yarın ve çarşamba iki kere aşılama yapılacak ..çok şükür aşırı yumurta oluşmadı yoksa aşılama iptal edilecekti..
hiç bir sebep yokken aşılama yaptırmak insana çok koyuyor ama ne yapalım belki vesile olur..biz elimizden gelen her türlü yolu deneyelim de gerisini ALLAHa bırakalım .O,herşeyin en güzelini bilir ,yapar..dua edin bana ne olur ..
çok saüol ALLAH RAZI OLSUN .İnş. beraber haberleri veririz hayırlısı ile ..Rabbim kondursun bu ay bebeğini göbüşüne ..
Canı gönülden diliyorum rabbim sanada yollasın bir bebiş..
İnşallah ehpimiz kavuşuruz , inşallah hasraetimiz hayırlısı ile son bulur..
Kızlar ben çıkıyorum yatacağım biraz..
Görüşürüz akşama..
hadi gözün aydın, inşallah gönlünce olur yumurtaların boyutunu yazmamışsın ama bu durumda ikizde üçüzde olabilir,artık hayırlısı Allah'tan
xeda sen çok untkanın he kaç kere dedimbilgem hayırlı olsunnn az kaldııııııı
çakır ne kursuuu buuuuu
Kızlar histereskopi sonucu :Histereskopi ile kaviteye girildi, gözlemde uterin kavite yeterli, bilateral ostiumlar izlendi..
Allah razı olsun deli_kızm ablacm benim 3 sene 3 buçuk ay oldu yani hiç korunmadık ve inş hayırlısı olur dün eşimle
konuştum artık tedavilerimizi inş tam takırında yapacağız yani aksamak yok diye tmm dedi inş vazcaymaz hemen
sıkılmaz:26::26::26::26:
Allah'ım sana sığındım. senin günün nasıl geçti dr a gidecektin şimdi okudum i geçmiş inş seninde hayırlı haberlerini alırız nasib
eşinin tavrına çok sevindim ..sen ona söz verdir..söz verirse tutmak zorunda kalır değilmi ? medrese adamı değil mi ? sen deki aşkım bana söz ver ..tamam söz derse ..bak sen medrese hocasısın sözünü tutman lazım de :))üzülme zeyno ,inş. ALLAH senin de sabrının mükafatını verecek ..ne kadar süredir olmuyordu senin çocuk aklıma geldi..
Allah razı olsun deli_kızm ablacm benim 3 sene 3 buçuk ay oldu yani hiç korunmadık ve inş hayırlısı olur dün eşimle
konuştum artık tedavilerimizi inş tam takırında yapacağız yani aksamak yok diye tmm dedi inş vazcaymaz hemen
sıkılmaz:26::26::26::26:
Allah'ım sana sığındım. senin günün nasıl geçti dr a gidecektin
inş. Rabbim seni de güldürür.. ben hep namazlarımda ALLAHIM herşeyin en iisni sen bilirsin ,sana isyan etmek istemiyorum ,hakkımızda hayrlısı neyse onu ver ,hakkımızda hayırlısı ise hayırlı bir zamanda hayırlı bir evlat ver diye dua ediyorum ..illa çocuk ver demiyorum ..çünkü en önemlisi hayırlısının olması ,ALLAH herşeyin en güzelini bilir diye düşünüyorum ..
ben de doktordan geldim ..3 tane yumurtam var ..doktor cillop gibisin tam aşılamaya uygun yumurtaların var dedi ..ovritelle iğnemi vuruldum ..yarın ve çarşamba iki kere aşılama yapılacak ..çok şükür aşırı yumurta oluşmadı yoksa aşılama iptal edilecekti..
xeda sen çok untkanın he kaç kere dedim
yinede unutmuşun
ben kuran kursu hem hocalığı hem de örencisiyim
saat 10 dan 12 ye kadar kuran öğretiyorum
12 de bizim arapça hocalarımız geliyo
1.5 ğa kadar sonra eve geliyom
sen böle dııınce kendımden korktum ben hıc takıp yaptırmadımslm kızlar ben geldim doktordan
yumurtalıklarıma baktı doktor daha sonra dediki yumurtalıkların tembel gözüküyo dedi 13. gün biz biraz büyümüş yumurtalar bekliyoruz dedi seninkiler oldukça küçük dedi ancak haplarla gelişir yumurtaların dedi eşindede problem oldugu için ben hap falan kullanmışken aşılama yaptırmanı öneririm hala olmazsa tüpe geçmeni öneririm dedi
artık aşılama için geçti bu ay 21. gün bi gel progesteronuna bakalım dedi benden haberler öyle o kadar yedigim cevizler incirler nereye gitti acaba:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?