Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bilgem canım geçmiş olsun, atlatmışsın çok şükür..

Boncuğum resimleri kaldırma akşam bizde bakalım,işyerinden face açılmıyor, ancak evden bakabilcem

Ekintosum inşAllah hayırlara vesile olur..

Kızlar histereskopi sonucu :Histereskopi ile kaviteye girildi, gözlemde uterin kavite yeterli, bilateral ostiumlar izlendi..
Bu altını çizdiğim kısmı pek anlamadım ama sanırım rahimde iki taraflı bir açıklık olması gerekiyormuş, ve bende bunu gördüğünü belirtmiş dr..
Sonucu gösteremedim dr'um konseydeydi, yarın gideceğim hastaneye tekrar ..
Dosyalarımı toplayıp vereceğim kurula , bitti çok şükür ..

Herhangi bir kist ,polip yada endimetrium ile ilgili birşey yok sonuçta ..
Sanırım temiz çıktı :)

Son düzenleme:

hadi geçmiş olsun tertemiz çıkmış sonucun tüplerin rahme birleştiği yerdeki tüple rahim arasındaki boşluk bilateral ostium. yazdığın gibi olan olması gereken boşluklar onlar. inşallah bundan sonrasıda çok güzel geçer

Bilgem cim cok gecmis olsun kardesim

canlarim hepinizi cok opuyorum ronyam nasilk ondan haber var mi?

hepinizi cok seviyorum
kris nasılsın hbb nasıl
pek gelmiyosun artık

bilgem geçmiş olsun ne güzel bişi çıkmamış hayırlısı olsun bakalım

Ayy paptya çok sağol rahatladım ..
Bu sonuca göre lucrine gecektim çünkü.
Dr tüp bebek için en önemli aşama demişti..
Çok şükür , Rabbime çok şükür ..
22 ekimde lucrine geçeceğim artık hayırlısı ile..

hayırlısı olsun ceylan artık cevizler incirler ne işe yaramış bilemiyorum tabi

kris nasılsın hbb nasıl
pek gelmiyosun artık

bilgem geçmiş olsun ne güzel bişi çıkmamış hayırlısı olsun bakalım
Sağolsın Çakır , rabbim sonunda da güldürsün yüzümü..
Hepimizin tabi ki..

Bilgem cim cok gecmis olsun kardesim

canlarim hepinizi cok opuyorum ronyam nasilk ondan haber var mi?

hepinizi cok seviyorum

Kris'im sağolsın , oldu bitti çok şükür..
Hbb 'yi öp benim için :)

üzülme zeyno ,inş. ALLAH senin de sabrının mükafatını verecek ..ne kadar süredir olmuyordu senin çocuk aklıma geldi..

geçmiş olsun gözünaydın ..temiz çıktıysa hayırlısı ile gerisini de halledersin..
bu arada ben de doktordan geldim ..3 tane yumurtam var ..doktor cillop gibisin tam aşılamaya uygun yumurtaların var dedi ..ovritelle iğnemi vuruldum ..yarın ve çarşamba iki kere aşılama yapılacak ..çok şükür aşırı yumurta oluşmadı yoksa aşılama iptal edilecekti..
ya ALLAH BİSMİLLAH deyip ilk aşılamamı yarın yaptırıyorum ..
hiç bir sebep yokken aşılama yaptırmak insana çok koyuyor ama ne yapalım belki vesile olur..biz elimizden gelen her türlü yolu deneyelim de gerisini ALLAHa bırakalım .O,herşeyin en güzelini bilir ,yapar..dua edin bana ne olur ..

Rabbim kondursun bu ay bebeğini göbüşüne ..
Canı gönülden diliyorum rabbim sanada yollasın bir bebiş..
İnşallah ehpimiz kavuşuruz , inşallah hasraetimiz hayırlısı ile son bulur..

Kızlar ben çıkıyorum yatacağım biraz..
Görüşürüz akşama..

hadi gözün aydın, inşallah gönlünce olur yumurtaların boyutunu yazmamışsın ama bu durumda ikizde üçüzde olabilir,artık hayırlısı Allah'tan

çok saüol ALLAH RAZI OLSUN .İnş. beraber haberleri veririz hayırlısı ile ..
ALLAH hepimizin hakkında hayırlısını versin ,hepimize sabır versin inş.

hadi gözün aydın, inşallah gönlünce olur yumurtaların boyutunu yazmamışsın ama bu durumda ikizde üçüzde olabilir,artık hayırlısı Allah'tan

sağolasın ALLAH RAZI OLSUN..ya bi tanesi 21 mm olmuş çatlamak üzere..diğerleri de 16 mm de idi ..bugünki iğneyle 21 olan çatlar kesin ..yarın öbürgün aşılama var iki kere ...diğerleri de zaten ondan sonra çatlar ..tam denk geliyor yani ..inş. tutar ..

bilgem hayırlı olsunnn az kaldııııııı
çakır ne kursuuu buuuuu
xeda sen çok untkanın he kaç kere dedim
yinede unutmuşun
ben kuran kursu hem hocalığı hem de örencisiyim
saat 10 dan 12 ye kadar kuran öğretiyorum
12 de bizim arapça hocalarımız geliyo
1.5 ğa kadar sonra eve geliyom

geçmiş olsun,atlattı bunu ne güzel.benim de çektirmem gerekiyor bir dahaki sefere başlamadan önce.nasıl ağrın sızın oldu mu çektiriken ve sonrasında?nasıl birşey biraz anlatırmısın.
şimdi sıra diğer aşamalarda.inşallah bebeğine kavucaksın bu sefer,dularımız seninle ve diğer başlayan arkadaşlarla.

Son düzenleme:

nerde okutuyorsun ben ist dayım ve arapça hocasıyım 1 aya kadar kuran kursum vardı ve hafız okutuyor bir yandan kendim de hafızlık yapıyordum. ama şimdi ist un başka bir semtine taşındım ve evde hafızlığma devam edeceğim inş

Son düzenleme:
sen böle dııınce kendımden korktum ben hıc takıp yaptırmadım
ama adetımın 13. gunu gtmıstım 2 defa boyutu ıyı demıstı doktor ama
bılmıorumkı
sanada sasırdım dogrusu
sen en ıyısı baska doktorada gıt
canını sıkma

temız cıkmıs sanırım sonucun cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…