Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar günaydın ..
Ben bugün yine hastaneye gidiyorum ..
Dosyam kurula girecek , inşallah bugün bir dönüş yaparlar .. Lucrin kullanmama az kaldı o zamana kadar kesin dönerler de ben hemen olsun istiyorum ..
Dua edin lütfen .. az kaldı ..

Rabbim yar ve yardımcın olsun tez zamanda bebişin olsun inş canım senin için özel dua edeceğm kaçta gideceksn hastaneye

hayırlı sabahar kızlar nasılsınız geçmişi okuyorum bi yandan bütün gece yuymamşsınız valla maşallah ben gece nete bakamıyorum eşim akşam 11-12 gelyor ve o alıyor bilgisayarı sonra da yatıyoruz hemencecik aslında güzel bi muhabbet geceleyin ama bende bi gün katılırm belkimmm:):):)))))))))))))) simgeler nerde yaaaaa(((((((((((

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah dönerlerde raporunu alırsın. Herşey bebek için

canını sıkma ..yeterki olacak olsun her türlü olur merak etme ..
hepimiz aynı durumdayız ..uğraşıyoruz ama elimiz boş demekki hepimizin bebişlerinin de vakti var ..
hayırlısı ALLAHTAN

hemen kızma ben espri yaptım ..
yok yeni bir yöntem değil de işi garantiye almak ,hastalarını gerçekten hamile bırakmak isteyen doktorların yöntemi bu sanırım ..
bu yöntemi uygulayan çok az doktor var zaten ..kimse iki kere aynı işlemle uğraşmak istemiyor ..
canımmmm hiç üzülme ,yumurtaya can veren Rabbim minik mucizenide göbişine kondurur,Rabbim gönlündekini versin inşallah:)))

ooooo deli kız ben miyim bakim:)))
benim ula o ben :)))))))))))
buranın delisi benim :)))

canım aşılaman hayırlırlı uğurlu olsun
değerlerinizin gayet iyiymiş maşallah
bu arada artık ülkemizde hekimler bile dini vecibelerde bulunur olmuşlar ilginç :97:
sağolasın..valla iimi kötümü bilmiyorum bismillah dedik başladık..
yok doktor hakkında yanlış kanıya kapılma .
çok ii bir insan ..gusul konusunu söyleme sebebi de kendisi de kapalı örtülü bir bayan ve kendisi de dindar biri olduğu için hatırlatma babında söyledi ..sonuçta ben de kapalıyım ve bir kapalı bayanın dini bir vecibeyi hatırlatması gayet normal .ben de olsam ben de söylerdim..

benimde cikis vaktim gelmis....

kizlar bu arada ben az once yien teste baktim golge gibi bisey gordum sanki yaaaaaaaa....

ben hala orda kaldimmmmmmmm
ayyyy hadi inş..yaa..
gidip test yaptırsana ..ben olsam on bin kere yaptırmıştım :))

ya ne geveze ve zevzek doktor varyaa..insan çaresi olmasa bile teselli eder ..hasta psikolojisinden anlayan doktor sayısı çok az ..
ama bazı hastalar da gerçekten doktorları zorluyor ..
akşam doktorum anlatıyo..
adamın biri gece 12 de cepten arıyormuş..
karımın başı ağrıyo ne yapacak
şu ilaçları alsın diye anlatmış doktorum 2 saat..
adamın teli çekmiyormuş yarım yamalk konuşmuşlar..
sonunda adam yeter be sizin bu yaptığınız nedir falan başlamış hakararete .
düşünün böyle insanalr da var ..
doktorlar da bu insanlar yüzünden geriliyor ..
beni de arasalar ben daha fena yapardım valla doktor olsam ..
ben akşam 9 dan sonra asla aramam çekinirim ..
cebini vermişse o saatte rahatsız edilirmi ..
insanlara da iilik yaramıyor..
doktorları da anlamak lazım ..
neyse sana gelince tek doktora asla gitme ..
böyle hassas konularda 2-3 farklı yere gitmeni tavsiye ederim ..

deli_kız hoşgeldin canm hayırlı sabahlar olsun inş

hb zeyno naber nasılsın ..
kasık ağrım var benim bugün ..
sağlı sollu ağrıyorlar ..inş. velet tünel kazıyordur :))

Ben alamadım arginmax women. ((

mavi sana arginmaxın kralını buldum 50 tl
link özelinde canım
biz kazıklandık sen kazıklanma((((((((

haftaya salı ayyyyyyy ne güzel olurr ama hayal etmek bedava zaten. afiyet olsun canımm ben yedim bilee elahmdülillah çok şükür kahvaltı yaparken eşime dedimki çikolata vardı sofrada, çikolata yumurtadan sonra dedim annesi öyle yaparmış bizimkine bende dedimki bizim de çcuğumuz olsaydı şimdi öyled der yumurtasını yedirirdik ama nasip inş o güzel günleride görürz[/QUOTE]

ben de neler neler diyorum bi bilsen :))
elimi karnıma koyup eşime ,
şimdi burda bi mercimek olsa ,doğduğunda sana babacım dese peşinde koşsa ,erkek olsa alır maça götürürsün,beraber pikniğe gideriz ,piknikte maç yaparsınız ,kızımız olsa saçlarını üstünü süsler eline veririm ..öyle hoşuna gidiyorki ben anlatırken adam kendinden geçiyo resmen ..ama sonra da olmadığı için ikimiz de buruklaşıyoruz ..eşim de yeterki sen üzülme kuzucuğum benim bi tane kuzum var zaten önemli olan senin olman ,o da olur inş.deyip duruyo ..

hangi kapıyı iki defa çalsak yinemi senderler,
hangi sözü iki defa söylesek kaç defa duyduk
hep anı şeyler derler...
Rabbim seb beni 1000 kez bağışlarsında,
1001. kez kapına geldiğimde yinemi sen demezsin..
Rabbimizin kapısında bugünde buluşmak dileğiyle.......

çok güzel paylaşmak istedimm

ben de neler neler diyorum bi bilsen :))
elimi karnıma koyup eşime ,
şimdi burda bi mercimek olsa ,doğduğunda sana babacım dese peşinde koşsa ,erkek olsa alır maça götürürsün,beraber pikniğe gideriz ,piknikte maç yaparsınız ,kızımız olsa saçlarını üstünü süsler eline veririm ..öyle hoşuna gidiyorki ben anlatırken adam kendinden geçiyo resmen ..ama sonra da olmadığı için ikimiz de buruklaşıyoruz ..eşim de yeterki sen üzülme kuzucuğum benim bi tane kuzum var zaten önemli olan senin olman ,o da olur inş.deyip duruyo ..[/QUOTE]

evet bende öyle şeyler diyince boşver şimdi burda olsa ağlayacak zırzır diyo ben üzlmeyim diye bende diyorumki sana baba dicek sen geldiğinde kapıyı beraber açıcaz ve heyecanlanacak seni görünce hele kız çocukları acayip babaya düşkün oluyorlar diyorum oda gülüyooo inş olr diyo Rabbim Nasip et o günleriii mutlulukla hayırla sağlıklaa aminn((((((((((((((((((((((((((((((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…