- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #88.981
hayırlı olsun canım bundan sonrada hep güzel haberlerle inşallah bebişine kavuşmana az kaldı canım ya heycanlımısınKizlar guzel haberle geldim .
Rapor cikti dosyam olusturuldu cok sukur.
Simdi artik adetimin 17.gunu hastaneye gidecegim ultrasonda yumoslara bakacaklar ve lucrine gececegim.
Bugun adetimin 10.gunu yani haftaya carsamba gidecegim.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
kızzlar "RABBİ LA TEZERNİ FERDEVVE ENTE HAYRUL VARİSİN" bu ayeti de okusak olurmu?? zekeriyya a.s.ın çocuk için duası bunu okursak inş neslimiz hayırlı olur yine de siz bilirsiniz yengem beni rüyasında görmüştü bana diyormuş ki bu ayeti okursan zürriyetin hayırlı olur inş birde bir hoca arkadaşım bana bu ayeti Rabbim çocuğu olacak kişilere okumayı nasib edermiş. ben Elhamdüllillah hep okurum. bide okursak eğer 1001 kere okuyalım ben büyük hocalarımıza duasını yaptırırım inş
manası:Zekeriyya'yı da (an). Hani o, Rabbine şöyle niyaz etmişti: Rabbim! Beni yalnız bırakma! Sen, vârislerin en hayırlısısın, (her şey sonunda senindir).
ENBİYA SR. AYET 89
canım bu duada çok güzel bundan sonrada bu duayı okuyalım inşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin
karden cuma yeni duaya geçicez canım sıradaki duayı senden alalım:)
ne okuyalm canım?
çok sağol canım benim zeynep arkadaşımızda yazmış çok güzel bi dua onu okuyalım isterseniz ''RABBİ LA TEZERNİ FERDEVVE ENTE HAYRUL VARİSİN'' farklı seçenekleri olanlarda sunabilir tabi
allah razı olsun bi cvp aldım olur inş bir dahakine olmasıciçin diy6ordum ama önceden diyeyim dedim sağol canm
“ Rabbi hebli min ledünke zurriyetten tayyibeten...İnneke semiüddua .... ”
Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.... (Âl-i İmran.38) işte okunacak duaaa kızlarrrr
sendende allah razı olsun canım görmemişlerdir yoksa mutlaka cvp yazarlardı rabbim inşallah bu dualar hürmetine hepimizin dualarını kabul eder hayırlı evlatlar verir
insan bazen tükeniyor,bitsin artık bu çile...
herşeyi takip etmeye çalışmak normal yoldan olma umuduyla; diğer taraftan ya olmazsa diye bu arada doktor araştırmak filan çok yoruldım artık yaaa...insan bazen bir tükenme noktasına geliyor.
lorkee bunuda yaz kızz bloguna:)))))))))
Konuşup konuşup muhabbetin sonu geldikten sonra, ''amaaan boşver dedikodu yapmış olmayalım'' diyen kadın, Türk kadınıdır :)
lorkee bunuda yaz kızz bloguna:)))))))))
Konuşup konuşup muhabbetin sonu geldikten sonra, ''amaaan boşver dedikodu yapmış olmayalım'' diyen kadın, Türk kadınıdır :)
selam kızlar, herkes iyidir inşAllah..bende bugün hastaneye gittim, 2'li test için kan verdim, ultrasona gittim..umarım herşey yolunda gider..ben bir geçmişe bakayım..
Papatyam sen yaptırdın mı 2'li testi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?