Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı olsun deli kız
krisss 2 ye start verdiii:)
ekin ceylann ana kız gibiii
esram görüşemiyoruzzz ama sesin iii geliyorrrr
çakırımmm koşturuyoooooo
bilgemmmmmmm az kaldııııııı
yagmur nerelerde
ahhh şu kış gecelerini ğöbüşümüzde bebişimizi severek gecirsekkk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dün doc gittim kızlarrrr sağ yumuş hala çatlamamış niyeyseee 16 regli tarihimmm 5 yıldır çocuk yok diyince gözleri ayrıldı adamınnn onun da tüplen bebişi olmuş hız sorunu varmış sizi çok iyi anlıyorm dediiii benlen aynı durumda bi doc olması anlamsı hoştuuuuu kapıdan çıkarken şu boynuzluyu yedir eşine dioooo garibimmm geçirmiş o günleriii ama bebişi varrr 3 tüp ten sonraaaaaa
yaaa kızlar ben simgeleri göremedimmm sizdede öylemiiiiii

XEDA canım bence o doktoru bırakma eşinin tedavisi konusundada sana tavsiyeleri olur hem haldende anlar:)
ceylanı evlatlık alacam ama önce bana bi torun versin :))))))

XEDA canım bence o doktoru bırakma eşinin tedavisi konusundada sana tavsiyeleri olur hem haldende anlar:)
ceylan maddı manevı senı asar sen benı al :)
esrammmmm daha birz önce görüşemiyorz dediimm bacım nasılllsııınnnn

ıı canım benım sen nasılsın
suan cok sevınclıyım
cekılıste kazanmısım :)

ama adam ist alman hastanesinde yaptırmışşşş bana tavsiyesi git yaptır gelllll onun bana yapacagı bişey yokki sen saglıklı duruyoesun dediiii bide folikol var dedi galiba kistin en küçük hallliii ekin kız adammmm nasılda anlayışlı yanımda ark vardı eşiiiii erk doc izin vermiyoo kadına gittii uyuz kadın baktı 3 saniye sürmedi bişeyin yok dedi kızı idrar tahliline yolladı sorurdm rahm duvarı nasıl yumurtalıklaaar nasıl die bön bön yüzüme bakıyyooo hemcinslerimi bu konuda sevmiyormmmm ya simgeler nerdeeeeeeeeeeeeeeeee

ceylan maddı manevı senı asar sen benı al :)

ıı canım benım sen nasılsın
suan cok sevınclıyım
cekılıste kazanmısım :)

bende iyimiyim kiii? regli geliyorm dioo son bi kaç günnnn
ayyy ne çıktıııı esrammmm

bende iyimiyim kiii? regli geliyorm dioo son bi kaç günnnn
ayyy ne çıktıııı esrammmm

edacım merhaba....nasılsın?çok nadir geliyosun artık topiğe....topikte güzel bi haber daha var sarıbeybi hamileeee.....
sen ne durumdasın??neler yapıyosun??

edacım merhaba....nasılsın?çok nadir geliyosun artık topiğe....topikte güzel bi haber daha var sarıbeybi hamileeee.....
sen ne durumdasın??neler yapıyosun??

maşallahhhh ne güzel haberrrr darısı bu topiktekiler ve benim başımmaaaaaaaaaaaaaaa

“ Rabbi hebli min ledünke zurriyetten tayyibeten...İnneke semiüddua .... ”

Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.... (Âl-i İmran.38) işte okunacak duaaa kızlarrrr

Kizlar guzel haberle geldim .
Rapor cikti dosyam olusturuldu cok sukur.
Simdi artik adetimin 17.gunu hastaneye gidecegim ultrasonda yumoslara bakacaklar ve lucrine gececegim.
Bugun adetimin 10.gunu yani haftaya carsamba gidecegim.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

kızzlar "RABBİ LA TEZERNİ FERDEVVE ENTE HAYRUL VARİSİN" bu ayeti de okusak olurmu?? zekeriyya a.s.ın çocuk için duası bunu okursak inş neslimiz hayırlı olur yine de siz bilirsiniz yengem beni rüyasında görmüştü bana diyormuş ki bu ayeti okursan zürriyetin hayırlı olur inş birde bir hoca arkadaşım bana bu ayeti Rabbim çocuğu olacak kişilere okumayı nasib edermiş. ben Elhamdüllillah hep okurum. bide okursak eğer 1001 kere okuyalım ben büyük hocalarımıza duasını yaptırırım inş

manası:Zekeriyya'yı da (an). Hani o, Rabbine şöyle niyaz etmişti: Rabbim! Beni yalnız bırakma! Sen, vârislerin en hayırlısısın, (her şey sonunda senindir).
ENBİYA SR. AYET 89

Son düzenleme:

allah yolunu açık etsin canımmmmm yani bu ne anlama geliyor yumoşlar ne zaman toplanıcakkk

hadi gözünaydın çok sevindim ..inş. hayırlısıyla istediğin olur..sen yaptır da bize de aşamaları anlatırsın ...

Hadi gözün aydın canım. Çok sevindim. MUtlu sona az kaldı :)

Kizlar sagolun,dualariniz ve guzel dilekleriniz icin.
Xeda ben daha ignelere baslayacagim,yumoslarin toplanmasina daha var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…