Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ay ne gusel keske bızımde cıksaaaaaaaaaaaaa
attım canım ınşşş olacak hersey ıstedıgım gıbı
paypala uye olmadan dırek ebaydan almıormuyduk
sagol canım
canim bakildi diyorsun ama sonuclari hic bilmiyorsun
elinde kesin sonuclar olmasi lazim
tup bebek merkezi ilgilenmezki oyle seylerle onlar direk tup bebek yapar hormonlar bozuk olsada soylemezki
bız kan testını tekrardan yaptırırız ya tup bebek merkezınden oncede bakıldı sorun cıkmadı hormnlarda falan fsh falan duzgun cıktı tup bebek merkezındede yapıp baktılar ama butun evrakları attım
yeni gelebildim pc yi alamadım elinden az önce iğneyi yaparak intikamımı aldım
acıtmışım sapladım sinirle
özledim sizi yaaaaaaaaaaa
:))))))))))))
tup bebek benım ıcın erken deıldı yanı doktora gıtsek bırsey bunu yukseltmez yol yakınken vede esın kucukken gıdın yaptırın dedi elımız kolumuz baglı gıttık yaptırdık yasanacakmıs ıste yapacak bırsey yok
Gördünüzmü bu resim yapıştı kaldı baa bir türlü deüişmiyo ,lanetlendim ben ,kadının kim olduğunu bilsem gam yemiyeceğim ya kötü kadınsa adımı lekeliyecek topikte((((((

kız benı sabah sabah cok guldurdun :)

canım benim inşallah sonucu hayırlı bi şekilde alırsın,bende kilo ve tüğlenme de oldu:18: ama çok şükür iğne ile güzel yumurtladımbugünde progestan kulllanmaya başladım çok heyecanlıyım

RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİ'UD-DUA
RABBİM BANA (BİZE)TARAFINDAN HAYIRLI BİR NESİL BAĞIŞLA,ŞÜPHESİZ SEN DUAYI HAKKIYLA İŞİTENSİN)

MEVLAM BİZLERE HAYIRLI UĞURLU SAĞLIKLI SIHHATLİ AKILLI FİKİRLİ GÜZELMİ GÜZEL EVLAT YADA EVLATLAR NASİP ET BİZLERİNE EVLATLARIMIZA HAYIRLI ANNE BABA OLMAMIZI SAĞLA VA SENİN RIZAN DOĞRULTUSUNDA YATİŞTİRMAYİ NASİP ET AMİİİİİİİİİİİN)

Son düzenleme:

cok gusel bır duaaaaaaaa
rabbım kabul eylesın herkesın duasını ınşşşşşşşşşş

edacım inşallah duanı Rabbim kabul eyler.İNŞALLAHHHH

Esracım benim ebaydan ilk alışverişim ben böyle yaptım.Çokta çabuk geldi.Hatta onun geldiğini gören adetim erkenden geliverdi..

Önce eşiniz sabahları 1 adet Endol adlı tabletlerden, akşamları da yine 1 adet Trental 400 mg tabletlerden almaya başlasın. 1 ay aralıksız kullansın. Bitince bir labortuvara ya da hastaneye gidip kanda FSH ve Testosteron hormonlarına baktırsın. Sonucu da bana bu sayfanın üzrine yazarak gönderin.
kaan bey bana yazmıs.........

hadi gpzunuz aydin canimcim
basladiniz adamakilli tedaviye:)

insallah kisa zamanda bak gor neler degisecek.

Gözün aydın esracım..Şifa olsun inşallah

Bu Kaan amca bir beni kaale almadı..(direk tüp dedi)Ama kimliğimi değiştirip, eşime hormon testi yaptırıp yine mail atacağım.Benden kurtulamayacak

krishazelcim senin aşılama ile mi oldu bebiş normalmi? aşılama ise aşılamadan sonra ne gibi belirtiler oldu benim çok ağrılarım oluyo,
yada aşılama ile hamiş kalan arkadaşlar ne gibi belirtiler var sizde

Merhaba klomenin kullanımı ile ilgili kafam karıştı Emre beye sordum cevap gelmedi 25 gün yarım içilip 5 gün ara veriliyor değilmi ?

Merhaba klomenin kullanımı ile ilgili kafam karıştı Emre beye sordum cevap gelmedi 25 gün yarım içilip 5 gün ara veriliyor değilmi ?

canım ben önceden kullanmıştım klomen ama böyle değil bana adetin 5.günü başla sabah 1 akşam 1
5 gün iç dedi.sonra yumurtama baktı ve 5 günde günde 1 tane içtim sen doktora gitmedin mi kendin mi aldın klomeni,ha bide bana klomenin yanında glifor verdi yumurta gelişimini olumlu yönde etkiliyomuş ALLAH cc hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Gözün aydın esracım..Şifa olsun inşallah

Bu Kaan amca bir beni kaale almadı..(direk tüp dedi)Ama kimliğimi değiştirip, eşime hormon testi yaptırıp yine mail atacağım.Benden kurtulamayacak

kimligini falan degistirme

direk yaz . hocam suan tup istemiyorum normal yolla olmasi icin yardiminizi istiyorum de
hormon sonuclarimiz boyle sperm testimiz soyle yasimiz bu diye yaz .
israrci ol . ama kendi kimliginle yaz canim.

Cevabın için saol ama benim eşim kullanıyor erkeklerde kullanımını soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…