- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #8.901
krishazelcim senin aşılama ile mi oldu bebiş normalmi? aşılama ise aşılamadan sonra ne gibi belirtiler oldu benim çok ağrılarım oluyo,
yada aşılama ile hamiş kalan arkadaşlar ne gibi belirtiler var sizde
Merhaba klomenin kullanımı ile ilgili kafam karıştı Emre beye sordum cevap gelmedi 25 gün yarım içilip 5 gün ara veriliyor değilmi ?
canım ben önceden kullanmıştım klomen ama böyle değil bana adetin 5.günü başla sabah 1 akşam 1
5 gün iç dedi.sonra yumurtama baktı ve 5 günde günde 1 tane içtim sen doktora gitmedin mi kendin mi aldın klomeni,ha bide bana klomenin yanında glifor verdi yumurta gelişimini olumlu yönde etkiliyomuş ALLAH cc hepimizin yar ve yardımcısı olsun
arkidişler bu kaan hoca kim ?
normalde kullanimi oyle prospektusunde yazan yani
ama bizde ara vermeden hergun yarim ictik
klomeni kim verdi size kafadan icmeyin sakin?
Prof. dr. kaan Aydos
urolog
en iyisi
benim hamile olmami saglayan doktor:)
slm arkadaşlar ben bugün temizlikle uğraşıyorum şimdilik size bakayım dedim devam edicem temizliğe belim ağrıdı valla biraz geç gelicem
benim normal oldu
ama belirtiler ayni olur
regl ile belirtiler aynidir aslinda
sadece akinti gelir bol miktarda ve cok sik yuvalete cikarsin hamileysen.
digerleri regl ile ayni.
Cevabın için saol ama benim eşim kullanıyor erkeklerde kullanımını soruyorum
yok kafadan değil dr emre bakırcıoğlu verdi daha önce yazmıştım hatırlarsan bende eşimde ara verdirmesemmi acaba o 5 günlük ara kadınlarda oluyor sanırım sizin eşiniz devamlı içti değilmi ara ara fsh ve testosteron testi yapılıyor sadece
canim kan ve seker yuklemesi ve idrar testi yapildi
kan degerlerim hic artmamis okadar serum bosuna
dediklerinin hepsinide yaptim hergun et yedim yine olmamis
kucuk siselerdeki kan surubundan verdi simdide
idrardada lokosit cikti antibiyotik verdi
seker yuklemesinde de en ust sinirda cikti
ama bebis cok iyi cok saglikli:) kocaman ayaklari var :)) gununden de 1 hafta onde ilerliyor gelisimi cok iyi dedi .
geçmiş olsun inşallah faydasını görürsün,eşinde varikosel mi var benim eşimde ameliyat oldu 2 yıl önce,şimdide trental kullanıyo
benim normal oldu
ama belirtiler ayni olur
regl ile belirtiler aynidir aslinda
sadece akinti gelir bol miktarda ve cok sik yuvalete cikarsin hamileysen.
digerleri regl ile ayni.
yemene de dikkat ediyosun hayatım niye artmamış en son çare kan şişeleri verdiler yani 2 yıl önce doktor banada vermişti ve ben içmemiştim buda güzel dimi :)
bence sen fındık ve kuru üzümü birlikte ye bak annem hep böyle yer gerçekten kan yapıyo ayy allah korusun sana bişey olmasında bebişin annesi uzun babası uzun bak ben buraya yazıyorum Azra akın gibi olacak :)))))))))
emre bakircioglu esimin de doktoruydu iyi bir adam
bahceci kliniginde tup bebek yaptirdigimizda esimle o ilgilendi
ama tup bebek merkezi dr u oldugu icin tedaviyle ugrasmiyor direk tup e yonlendiriyor
benim esim 5 ay hic birakmadan devamli icti canim.
bizden her ay sadece fsh testi istedi kaan hoca .. ona gore tedaviye yon verdi hep .
krisim kaan hoca bana mail atmış iğnelerinizi aksatmadan yapın size verdiğim gün değil iğne süresi tam 1 ay olduğunda yanıma gelin demiş benim cips bugün gelmiyo çağırıyorum işi varmış konuşamıyo bile bugün yapmassam elimden çekeceği var akmasını istemiyorum hergün düzenli istiyorum ama cips bu defa ağrılıyı çok haketti
emre bakircioglu esimin de doktoruydu iyi bir adam
bahceci kliniginde tup bebek yaptirdigimizda esimle o ilgilendi
ama tup bebek merkezi dr u oldugu icin tedaviyle ugrasmiyor direk tup e yonlendiriyor
benim esim 5 ay hic birakmadan devamli icti canim.
bizden her ay sadece fsh testi istedi kaan hoca .. ona gore tedaviye yon verdi hep .
yemene de dikkat ediyosun hayatım niye artmamış en son çare kan şişeleri verdiler yani 2 yıl önce doktor banada vermişti ve ben içmemiştim buda güzel dimi :)
bence sen fındık ve kuru üzümü birlikte ye bak annem hep böyle yer gerçekten kan yapıyo ayy allah korusun sana bişey olmasında bebişin annesi uzun babası uzun bak ben buraya yazıyorum Azra akın gibi olacak :)))))))))
ay sağol canım,benim 2 gün oldu malum öyle çok tuvaletimde gelmiyo kasıklarım ağrıyo ,belim,arada karnım ve göğüslerim ayyyyyyyyyyy daha 14 gün var çatlaycammmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?