Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krishazelcim senin aşılama ile mi oldu bebiş normalmi? aşılama ise aşılamadan sonra ne gibi belirtiler oldu benim çok ağrılarım oluyo,
yada aşılama ile hamiş kalan arkadaşlar ne gibi belirtiler var sizde

benim normal oldu
ama belirtiler ayni olur
regl ile belirtiler aynidir aslinda
sadece akinti gelir bol miktarda ve cok sik yuvalete cikarsin hamileysen.
digerleri regl ile ayni.

canim arkadas klomenin erkekte kullanimini sormus kadinda degil:))

slm arkadaşlar ben bugün temizlikle uğraşıyorum şimdilik size bakayım dedim devam edicem temizliğe belim ağrıdı valla biraz geç gelicem

normalde kullanimi oyle prospektusunde yazan yani
ama bizde ara vermeden hergun yarim ictik

klomeni kim verdi size kafadan icmeyin sakin?

yok kafadan değil dr emre bakırcıoğlu verdi daha önce yazmıştım hatırlarsan bende eşimde ara verdirmesemmi acaba o 5 günlük ara kadınlarda oluyor sanırım sizin eşiniz devamlı içti değilmi ara ara fsh ve testosteron testi yapılıyor sadece

Prof. dr. kaan Aydos

urolog

en iyisi

benim hamile olmami saglayan doktor:)

benim ısrarlarıma dayanamayan önce tüp sonra baktı olmadı doğal yoldan kurtulayım bundan diyen doktor kısaca o bir melek o bir hayat o bir hayatı sevdiren adam oooooooo ooooooooo kaan hoca :)))))))

slm arkadaşlar ben bugün temizlikle uğraşıyorum şimdilik size bakayım dedim devam edicem temizliğe belim ağrıdı valla biraz geç gelicem

canim kan ve seker yuklemesi ve idrar testi yapildi

kan degerlerim hic artmamis okadar serum bosuna
dediklerinin hepsinide yaptim hergun et yedim yine olmamis
kucuk siselerdeki kan surubundan verdi simdide

idrardada lokosit cikti antibiyotik verdi

seker yuklemesinde de en ust sinirda cikti

ama bebis cok iyi cok saglikli:) kocaman ayaklari var :)) gununden de 1 hafta onde ilerliyor gelisimi cok iyi dedi .

emre bakircioglu esimin de doktoruydu iyi bir adam
bahceci kliniginde tup bebek yaptirdigimizda esimle o ilgilendi
ama tup bebek merkezi dr u oldugu icin tedaviyle ugrasmiyor direk tup e yonlendiriyor

benim esim 5 ay hic birakmadan devamli icti canim.

bizden her ay sadece fsh testi istedi kaan hoca .. ona gore tedaviye yon verdi hep .

yemene de dikkat ediyosun hayatım niye artmamış en son çare kan şişeleri verdiler yani 2 yıl önce doktor banada vermişti ve ben içmemiştim buda güzel dimi :)
bence sen fındık ve kuru üzümü birlikte ye bak annem hep böyle yer gerçekten kan yapıyo ayy allah korusun sana bişey olmasında bebişin annesi uzun babası uzun bak ben buraya yazıyorum Azra akın gibi olacak :)))))))))

benim normal oldu
ama belirtiler ayni olur
regl ile belirtiler aynidir aslinda
sadece akinti gelir bol miktarda ve cok sik yuvalete cikarsin hamileysen.
digerleri regl ile ayni.

ay sağol canım,benim 2 gün oldu malum öyle çok tuvaletimde gelmiyo kasıklarım ağrıyo ,belim,arada karnım ve göğüslerim ayyyyyyyyyyy daha 14 gün var çatlaycammmmmmm

ya ustelik regl de olmuyorum hic kan kaybim yok ama olmuyor bir turlu
neyse boyle destekletrle idare edecegiz
sen bundan sonra sana verilen ilaclari icemeyecegini saniyorsan yaniliyorsun 7/24 pesindeyim:))

krisim kaan hoca bana mail atmış iğnelerinizi aksatmadan yapın size verdiğim gün değil iğne süresi tam 1 ay olduğunda yanıma gelin demiş benim cips bugün gelmiyo çağırıyorum işi varmış konuşamıyo bile bugün yapmassam elimden çekeceği var akmasını istemiyorum hergün düzenli istiyorum ama cips bu defa ağrılıyı çok haketti

canim duzenli olmaz sa bu is olmaz diyim sana
saatini bile aksatmamasi lazim degil gununu
valla o cips e yine cok kizdim

Eşinizin FSH kaçtı?
Bu arada Emre bey bizde tedaviye yönlendi tüpe acele etmeyin dedi bizde daha önce normal gebelik oplmuştu sanırım ondan yada ilaçla yükseltmek için tüpe uzak duruyor hakkımızda hayırlısı

canim ya dev gibi kan serumlari verdiler de olmadi
bu minicik kan suruplari ne yapsin:))))))))))

ay sağol canım,benim 2 gün oldu malum öyle çok tuvaletimde gelmiyo kasıklarım ağrıyo ,belim,arada karnım ve göğüslerim ayyyyyyyyyyy daha 14 gün var çatlaycammmmmmm

belirti arama daha cok erken
hem belirtiler yaniltir rahat ol sabirla bekle canim
dua et iste Allah tan...istiyorum Allahim de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…