- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #8.921
ya ustelik regl de olmuyorum hic kan kaybim yok ama olmuyor bir turlu
neyse boyle destekletrle idare edecegiz
sen bundan sonra sana verilen ilaclari icemeyecegini saniyorsan yaniliyorsun 7/24 pesindeyim:))
Eşinizin FSH kaçtı?
Bu arada Emre bey bizde tedaviye yönlendi tüpe acele etmeyin dedi bizde daha önce normal gebelik oplmuştu sanırım ondan yada ilaçla yükseltmek için tüpe uzak duruyor hakkımızda hayırlısı
canim duzenli olmaz sa bu is olmaz diyim sana
saatini bile aksatmamasi lazim degil gununu
valla o cips e yine cok kizdim
belirti arama daha cok erken
hem belirtiler yaniltir rahat ol sabirla bekle canim
dua et iste Allah tan...istiyorum Allahim de..
razıyım ben çekmeye :))))))))))) bak 2 yıl önce kalbim ağrıyodu benim derste bile rahatsız oluyordum sonra arkadaşım dediki ben seni hastaneye götürücem geleceksin mecbursub dedi bende hastaneleri hiç sevmem gittim neyse doktor tüm muyaneleri yaptı demir eksikliği ve kansızlık demişti yanılmıyorsam o dediğin kan şişelerini ve demir ilacı yazmıştı ertesi gün gittim ilaçlarımı aldım ama kullanmadım deli gibi doktora dedimki bunlar kilo aldırıyormu evet dedi ama içmezsen iyi olmaz senin için bir anın bir anını tutmaz dedi psikolojik olarakmış ilk defa duymuştum dedimki ya hocam ben içemem doktorda böyle yaşamaktansa kilo al daha iyi dedi bu gidişle bebiş için içmek gerekli dimi kaçarım yokmu hocam
sağol datlım benim ALLAH razı olsun dualarınızı bekliyorum
hepiniz ALLAH cc emanet olun ben gidiyorum
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah......
ben boşunamı diyorum hakediyo diye bak saat kaç oldu 2 dak eve uğrasa neolur
canim ya dev gibi kan serumlari verdiler de olmadi
bu minicik kan suruplari ne yapsin:))))))))))
ne yap et getirt onu pamuk
bak sana kizarim.
kansizlik varsa bebis olmaz ki
olsada duser
aman gozunu seveyim tup en son careniz olsun
bzim olduktan sonra herkesin olur bizde hersey sifirdi
fsh 3.3 idi cok az buldu kaan hoca ve yukseltmek icin tedavi uyguladi.
once klomen le sonra gobekten menagon igne ile yukseltti
6. ayimda hamile kaldim zaten[/QUOTE
Eşimde FSH yüksekti testosteron düşüktü şimdi FSH düştü testosteron yükseliyor sanırım belli bir dengede tutmak i,stiyolar bu arada vitamin olarak sizlerden esinlenerek proxeed plus aldım dün başladık daha önce arginmaks man kullanıyodum birde E vitamini kullanıyoruz
aman gozunu seveyim tup en son careniz olsun
bzim olduktan sonra herkesin olur bizde hersey sifirdi
fsh 3.3 idi cok az buldu kaan hoca ve yukseltmek icin tedavi uyguladi.
once klomen le sonra gobekten menagon igne ile yukseltti
6. ayimda hamile kaldim zaten[/QUOTE
Eşimde FSH yüksekti testosteron düşüktü şimdi FSH düştü testosteron yükseliyor sanırım belli bir dengede tutmak i,stiyolar bu arada vitamin olarak sizlerden esinlenerek proxeed plus aldım dün başladık daha önce arginmaks man kullanıyodum birde E vitamini kullanıyoruz
allah şifa versin inşallah arkadaşım en iyisi zaten proxeed
ona minicik deme valla hergün kafaya dikiyosun ben belkide içenleri gördüğüm için içemedim sende bana moral oluyosun sen içince bende içerim herhalde kendimi biliyorum çünkü zor olsada sen iyi olda canım arkadaşım
bugün pregnyl alacaktı onuda alamadı herhalde adam cumartesi gelin 8 kutu vericem dedi gelde sinirlenme vallahi çok sinir ediyo beni o yüzden böyle uğraşıyorum bugün güya yoğun 2 dak. sorumlu olsa ölürmüşimdi birdaha arıyorum bakalım gelecekmi
suan elimde ler:)))
ben valla doktorun dedilerini harfiyen uyguluyorum asla aksatmam
1 ay sonra kan sayımı yaptırıcam krisim ne dicem bende guatr var ama çok küçük boynumda belli bile olmuyor yutkununca baktığımda belli oluyo her insanda olur ya benimkide o tarzdan şu an a kadar hiç sıkıntı yaşamadım eşim buna taktı sorun olurmu diye
olur tabi olmazmi troid varsa hamile kalamazsin
ya sende de yok yok ama tedavi medavi yok
tsh, t3 , t4 degerlerin kac?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?