Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya ustelik regl de olmuyorum hic kan kaybim yok ama olmuyor bir turlu
neyse boyle destekletrle idare edecegiz
sen bundan sonra sana verilen ilaclari icemeyecegini saniyorsan yaniliyorsun 7/24 pesindeyim:))

razıyım ben çekmeye :))))))))))) bak 2 yıl önce kalbim ağrıyodu benim derste bile rahatsız oluyordum sonra arkadaşım dediki ben seni hastaneye götürücem geleceksin mecbursub dedi bende hastaneleri hiç sevmem gittim neyse doktor tüm muyaneleri yaptı demir eksikliği ve kansızlık demişti yanılmıyorsam o dediğin kan şişelerini ve demir ilacı yazmıştı ertesi gün gittim ilaçlarımı aldım ama kullanmadım deli gibi doktora dedimki bunlar kilo aldırıyormu evet dedi ama içmezsen iyi olmaz senin için bir anın bir anını tutmaz dedi psikolojik olarakmış ilk defa duymuştum dedimki ya hocam ben içemem doktorda böyle yaşamaktansa kilo al daha iyi dedi bu gidişle bebiş için içmek gerekli dimi kaçarım yokmu hocam

aman gozunu seveyim tup en son careniz olsun
bzim olduktan sonra herkesin olur bizde hersey sifirdi

fsh 3.3 idi cok az buldu kaan hoca ve yukseltmek icin tedavi uyguladi.
once klomen le sonra gobekten menagon igne ile yukseltti
6. ayimda hamile kaldim zaten

kansizlik varsa bebis olmaz ki
olsada duser

canim ya dev gibi kan serumlari verdiler de olmadi
bu minicik kan suruplari ne yapsin:))))))))))

ona minicik deme valla hergün kafaya dikiyosun ben belkide içenleri gördüğüm için içemedim sende bana moral oluyosun sen içince bende içerim herhalde kendimi biliyorum çünkü zor olsada sen iyi olda canım arkadaşım

ne yap et getirt onu pamuk
bak sana kizarim.

bugün pregnyl alacaktı onuda alamadı herhalde adam cumartesi gelin 8 kutu vericem dedi gelde sinirlenme vallahi çok sinir ediyo beni o yüzden böyle uğraşıyorum bugün güya yoğun 2 dak. sorumlu olsa ölürmü şimdi birdaha arıyorum bakalım gelecekmi

kansizlik varsa bebis olmaz ki
olsada duser

1 ay sonra kan sayımı yaptırıcam krisim ne dicem bende guatr var ama çok küçük boynumda belli bile olmuyor yutkununca baktığımda belli oluyo her insanda olur ya benimkide o tarzdan şu an a kadar hiç sıkıntı yaşamadım eşim buna taktı sorun olurmu diye

suan elimde ler:)))
ben valla doktorun dedilerini harfiyen uyguluyorum asla aksatmam

ara canim hemen banada haber ver

olur tabi olmazmi troid varsa hamile kalamazsin
ya sende de yok yok ama tedavi medavi yok

tsh, t3 , t4 degerlerin kac?

Kris benim bir arkadaşım o kan ilacını 9 ay boyunca kullandı şimdi bebişi maşallahhhh yaa
Özeline msj attım kaan hocann mailini..

olur tabi olmazmi troid varsa hamile kalamazsin
ya sende de yok yok ama tedavi medavi yok

tsh, t3 , t4 degerlerin kac?

değerlerimi hiç ölçtürmedim canım 1 ay sonra kan sayımı yaptırıcam bişey çıkmaz gibime geliyo anneme çektiysem bişey çıkmaz herhalde ama bizim cipsin iğnesi 1 ay olsun onunla gidicem bende burada kan sayımı yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…