- Konu Sahibi boncukboncuk
-
yarın bna duanızı eksık etmeyın
ovülasyon testini sabah ilk idrarı kullanarak yapılmamalı diye biliyorum....
aKŞAMA TEKRAR YAP...
Canim tek cizgi dogru durust cikmiyorsa testte hata var bozuk olabilir cunki tek cizginin aninda cikmasi lazim.
sen normalde kacinci gunler yumurtluyorsun ben 9. gunden itibaren yapmaya basliyordum hergun ama cikmadi diyede beklemedim iliskiye girdik ciktiktan sonra hergun iliski oldu ama cikmadan oncede gun asiri basla 10. gunden itibaren iliskiye
benim 12. gunden sonra cift cizgi cikiyordu , cift cizgi cikmasi demek 24 saat sonra yumurtlayacaksin demek zaten o yuzden cift i gorunde hergun birlikte olun.
canim tek cizgi cikmadi bile dogru duzgun
ben kacinci gunde yumurtladigimi bilmiyorum
canim hergun iliski diyorsun da zaten eslerimizde yeteri kadar sperm yok ki hergun yapalim
simdi canim ben cift cizgiyi gorunce hemen iliskiye girelimmi yoksa diger gun mu girelim
cift cizgiyi gorene dek gun asiri yapin cift cizgi cikinca gordugun aksam basla 3 gece her aksam yapin sonra yine gun asiri devam edin.
test bozuk canim senin baska al ne marka kullaniyorsun
gittigidiyorda wondfo falan var hem hesapli hemde iyi calisiyor
yani canim gun asiriderken sabah mi yapmaliyiz
benim esim calisiyor zaten sabah cok erken kalkiyor birde ben esimin ailesi ile yasiyorum
yani sabah zor olacak bizim icin
yok yok sabah degil
gun asiri derken birgun yapin birgun yapmayin
cift cizgi gordukten sonrada her gun yapin
bizde aksamlari yaptik sabah yapmadik hic
canim mesala dun gece yaptik bu gece yapmayalim dimi
canim birde sey diyecegim preeseed i nasil kullancagiz
ya ben herhalde pek iyi kullanamadim
hazel kalp atısı ıcın ne zamn gıdeceksın ........
yagmurum allh razı olsun allh herkesın muradını versın ınşşşş
Haftaya gidecegiz canim ama kalp atisi icinmi cagirdi emin degilim haftaya gelin dedi doktor
sen ne yaptin nasil gecti merak ediyorum
Dun gece yaptiysaniz bu gece yapmayin yarin gece yapin
ama cift cizgiyi gorunce testte 3 gece arka arkaya yapin ara vermeden
ondan sonra gun asiri yapmaya devam edin
reglin 9. gunu yapmaya basla 20. gunune kadar devam edin
preseed i siringaya cektikten sonra iceriye bosalt 15 dakika yat dinlen ayaga kalkmadan ondan sonra iliskiye girin ve sen 2 saat bacaklarini duvara havaya dik oyle yat sonra normal yat sabaha kadar
tuvalete gitmemeye calis mumkun oldugunca kalkmamaya calis
Ya canım arkadaşım sende ne irade war 2 saat ayakları dikip yattın ha maşallah sana.:))
Canım bugün kaan aydosu aradım anlattım durumumu oda dediki ameliyat olmuş bir kere bir daha olmasına gerek yok,16 mil sıfrırlandıysa sperm muhakkak bir tıkanıklılık war,bana meil at dedi ilaç tedavisine başlıyalım baktık olmuyo yüzyüze görüşürüz dedi.Proxeed plus alayımmı dedim(zaten aldım ) kullandıracağım dedi ama önce başka tedavi ıugulayacağım dedi Allah razı olsun ,çok mutluyum en çok da eşim mutlu ameliyat yok dendiği için.
Birde bugün eczaneden sipariş verip fertil adında ovilasyon testi aldım yarın 12 .günüm başlıyayımmı denemeye yoksa bekleyeyimmi?
1 hafta sonra doktor kalp atışlarını görmek için çağırır eğer kese gözüktüyse 1 hafta sonrada bebek ve kalp atışları başlar canım ,çok araştırdım ve de yaşadım canım.
Allaha emanetol.
Ya canım arkadaşım sende ne irade war 2 saat ayakları dikip yattın ha maşallah sana.:))
Canım bugün kaan aydosu aradım anlattım durumumu oda dediki ameliyat olmuş bir kere bir daha olmasına gerek yok,16 mil sıfrırlandıysa sperm muhakkak bir tıkanıklılık war,bana meil at dedi ilaç tedavisine başlıyalım baktık olmuyo yüzyüze görüşürüz dedi.Proxeed plus alayımmı dedim(zaten aldım ) kullandıracağım dedi ama önce başka tedavi ıugulayacağım dedi Allah razı olsun ,çok mutluyum en çok da eşim mutlu ameliyat yok dendiği için.
Birde bugün eczaneden sipariş verip fertil adında ovilasyon testi aldım yarın 12 .günüm başlıyayımmı denemeye yoksa bekleyeyimmi?
1 hafta sonra doktor kalp atışlarını görmek için çağırır eğer kese gözüktüyse 1 hafta sonrada bebek ve kalp atışları başlar canım ,çok araştırdım ve de yaşadım canım.
Allaha emanetol.
krishazel canım kaan hocaya dün ilaçlarla ilgili konuştuğumuz konuyu yazdım
cevap bekliyorum sağolsun çok iyi bir dediğin gibi beş kuruş para almadan ilgileniyor
gerçi bize necmettin hoca gerekli tedaviyi uygular dedi.pek fazla tavsiyede bulunmadı
canım merhaba
ne güzel sizin adınıza çok sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsınız
canım bende kaan hocaya email attım
çok iyi Allah razı olsun hemen cevap yazıyor
canım bizim izmirde gittiğimiz doktorumuzda tıkaç vardır dedi antibiyotik verdi
birde eşimde varikosel var eğer antibiyotikten sonuç alamazsak
ameliyat olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?