- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #90.521
aslında aslındaaa kızma ama ben ilk okuduğumda seni boğa olarak düşünmüştümbilinçaltımıza öyle bir kazımışlar ki ne zaman yemek muhabbeti o zaman senin adın geçiyo benim bir suçum yok valla
hormon testini devlette yaptırıp sonucunu orada gösteebilirsin biz öle yapmıştık edaaa.. morfolojiye krugere göre bakıyorlar doğu fertilde. 80 tl aldılar bizden.
peki ekin biz morfoloji istemiştik sadece morfoloji %3 krugere göre yazıyordu. ama ben morfoloji deyince boyun baş kuyruk anomalisi % kaç normali % kaç onlarda olacak sanıyordum hiç bunlardan bahsedilmemişti test sonucunda sadece morfolojinin % kaç olduğu mu yazılır sonuçta???
okudum canım çok güldümekiiinnnn geçmişi okumuyomusun güzel şeyler vardı geçmişte
bende burçlar konusuna takıldım doğru mu o ceylan valla benim eşim koçç... bende akrep.. yani o bir daha yapalım bir daha diyo ben de bir kere de çatıda yapalım diyorummadem biz bu kadar azgınız da niye bebişimiz yoooooooooooooookkkk ceylaaaaaaaaaannn:26::26::26:
evet varikosel ameliyatı olduEşim sonuçları doktora goturdu ve gelırken iş yerınde bırakmıs,snucları bende bilmiyorum henüz ama morfoloji iyi ama sayı 15 milyondan 7 milyona düşmüş demiş,sonuçlar gelince yazarım inşallah yine,senin eşinde mi varikosel ameliyatı oldu?
huhu naber kızlar
ekınım regl olmussun hayırlısı olsun ya
ınsallah test guzel cıkar sızınde bu ay moral olıur ve dıer aya patlatırsın sende bombayı
test sonucuna gore sende ıgnelı takıp yaptırsana ekınım benım ole gectı ıcımden
iffet senin lakabın bikerem hiç bana yamamaya çalışma hem iffet tiplemesi bana uymuyo ki... ben halvete maruz kalmıyom akıllım maruz bırakıyorum.. ama seeennn halvete maruz kalıyon o yüzden iffet sensin iffeeett ifffeeett iffeeett iffffeeeett
ohoooo siz aşmıssınızzz
valla bilemiyorum ekin aştık mı aşmadık mı ama başladığımız yerdeyiz
delüsün kıııızzzımmmmmmmmm burda herkes bilir benimde halvete maruz bıraktıgımı
vaaavvvv.. bak ben bunu bilmiyordum işte gözden kaçırmışım o zaman sözümü geri aldım cicim...
yaa benim aslında çok işim var niye burada oyalanıyorsamm malummmm daha banyo yapacağımmmm
ceylan ben kaçarr.. günde iki üç banyo zor geliyo ama ne yapalım can işte istiyo:))) gideyim de banyomu yapayım bari size de iyi sohbetleerrr...
ne banyosu lennn çatıdanmı indin yoksa
bende az dışarı çıkacam sıkıldım
ben
Yengeç : ne zaman evlenicez?
eşim
Basak : kalk kalk..!! carsaflari hemen yikamam lazim..
bizden umudu kesin
çatıdamı deniyoruz artık takip edemiyorum yöntemleri yaaa
bu ne lenn
bu adamla evlilik düşünüyon bide
adam çarşaf derdinde
kız baya titizmiş bak seninkide
esra boğa burcuda eşi, ne acaba
kıs hiç alakası yokkk
dağınık değil ama titiz hiç diil
kızzz esraya bak altta ceset dibiyim diyo bide acıkıyomuş hasbam
kızz senin amacın neee kime hava atıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?