Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

testi yapan yere göre değişiyor..biz 5 test yaptırdık sadece bi özel hastaneninki ayrıntı hatta yıkama sonrasını vermişti.yine oraya gideceğiz
ekiiinnnn geçmişi okumuyomusun güzel şeyler vardı geçmişte
okudum canım çok güldüm

ohoooo siz aşmıssınızzz

evet varikosel ameliyatı oldu

iğneli takibi kaan hocayasordum dediki bunun yerine doğal yolu deneyin.
veya
aşılama yada tüp yaptırın.
özel temizlendi:)

iffet senin lakabın bikerem hiç bana yamamaya çalışma hem iffet tiplemesi bana uymuyo ki... ben halvete maruz kalmıyom akıllım maruz bırakıyorum.. ama seeennn halvete maruz kalıyon o yüzden iffet sensin iffeeett ifffeeett iffeeett iffffeeeett

delüsün kıııızzzımmmmmmmmm burda herkes bilir benimde halvete maruz bıraktıgımı

delüsün kıııızzzımmmmmmmmm burda herkes bilir benimde halvete maruz bıraktıgımı

vaaavvvv.. bak ben bunu bilmiyordum işte gözden kaçırmışım o zaman sözümü geri aldım cicim...

yaa benim aslında çok işim var niye burada oyalanıyorsamm malummmm daha banyo yapacağımmmm

vaaavvvv.. bak ben bunu bilmiyordum işte gözden kaçırmışım o zaman sözümü geri aldım cicim...

yaa benim aslında çok işim var niye burada oyalanıyorsamm malummmm daha banyo yapacağımmmm

ne banyosu lennn çatıdanmı indin yoksa
bende az dışarı çıkacam sıkıldım

ceylan ben kaçarr.. günde iki üç banyo zor geliyo ama ne yapalım can işte istiyo:))) gideyim de banyomu yapayım bari size de iyi sohbetleerrr...

ben
Yengeç : ne zaman evlenicez?

eşim

Basak : kalk kalk..!! carsaflari hemen yikamam lazim..
bizden umudu kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…