- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #90.541
evet ceylan baktım yaa anca gecmısı okuyom da bı yandan yenı bıttıekiiinnnnn bize küstünmüüüüüü
lorke benim tablomu gördünmü:18::18::18::18::18:
o zaman bencede asılama yaptırın o daha mantıklıiğneli takibi kaan hocayasordum dediki bunun yerine doğal yolu deneyin.
veya
aşılama yada tüp yaptırın.
özel temizlendi:)
ben
Yengeç : ne zaman evlenicez?
eşim
Basak : kalk kalk..!! carsaflari hemen yikamam lazim..
bizden umudu kesin
amaaannnn kime hava atacammm can skıntısı kızz.. neyse ben banyomu yaptım bir halvet macerası daha yaşamadan hemen giyineyim
ekincim sgl canımmm yaaaaaaaaaaaHORMON TESTLERİ: fsh-lh-testtesteron-prolaktin
birde sperm testi işte..
morfololoji kruger yöntemine göre yapılmalı. normali%14 ama %4 ve üstü iyi kabul ediliyor.
varikosel ameliyatı olmuşmuydu sizde yanlışmı hatırlıyorum
sen bitanesin canım verdiğin bilgiler telaşımı aldıııııcanım anlıyorum bir an evvel ne gerekirse yapmak istiyorsun biz de aynı şekildeyiz inan vakit kaybetmek istemiyoruz bir ay bir aydır bizim için.. aslında işiniz o gün biter sizin.. sperm testini aynı gün veriyorlar çünkü sen de orada muayeneni olursun o zaman. aşılama mı tüp mü söylerler zaten bütün tahlillerinizi testlerinizi götürürsün.. biz geeçn gün bir aekadaşımla gittik denizhan beye.. onlarda altı yıldır uğraşıyorlar iki aşılama ve tüm vitamin bitkisel tedavileri yapmışlar arkadaşım tüp istiyordu ama diğer doktorlar değerleri normal hamilelik için yeterli olduğu için gerek yok en fazla aşılama yaparız diyorlardı ama denizhan bey arkadaşın tüm tesrtlerine baktı bir de onu muayene etti ve aslında normal yolla olabilir yada aşılamayla.. ama çok uğraşmışsın artık yorulma tüp bebek yapalım sana dedi. yani arkadaşın hikayesini dinleyip muayenesini yapınca hemen ne yapılması gerektiğini söyledi. o yüzden size de gittiğiniz gün söylerler ne yapmanız gerektiğini. doğufertilde uğraş beyde var tüp bebek ile ilgilenen denizhan beyi göremezseniz ona gidin istersen. bir de denizhan bey kaça kadar orada bilmiyorum öğleye kadar diyorlar ama kaça kadar bilmiyorum((( canım ayrıca rahatsız olmam ne demek. yardımcı olabilirsem mutlu da olurum.. ben sana nomu atayım da sen kaydet belki lazım olur bu seferde keşke alsaydım dersin gerek olmazsa aramazsın zaten :))))
hmmmm güzelllll ben yüzün üstünde sandımmmhormon testini devlette yaptırıp sonucunu orada gösteebilirsin biz öle yapmıştık edaaa.. morfolojiye krugere göre bakıyorlar doğu fertilde. 80 tl aldılar bizden.
peki ekin biz morfoloji istemiştik sadece morfoloji %3 krugere göre yazıyordu. ama ben morfoloji deyince boyun baş kuyruk anomalisi % kaç normali % kaç onlarda olacak sanıyordum hiç bunlardan bahsedilmemişti test sonucunda sadece morfolojinin % kaç olduğu mu yazılır sonuçta???
sen bitanesin canım verdiğin bilgiler telaşımı aldııııı
hmmmm güzelllll ben yüzün üstünde sandımmm
önemli değil edacım..
evet olmuştuk canım gecen aralıktaaaHORMON TESTLERİ: fsh-lh-testtesteron-prolaktin
birde sperm testi işte..
morfololoji kruger yöntemine göre yapılmalı. normali%14 ama %4 ve üstü iyi kabul ediliyor.
varikosel ameliyatı olmuşmuydu sizde yanlışmı hatırlıyorum
mmmmmm... şimdi şöyle oluyor çatı meselesi deee,, şeyyy,,, keeemmm kümmmm... Yani nasıl desem çatı diil de ee farklı bişiler olabilir tabi yani şeeyyy işte her zamanda aynı olmaz ki dimi ama tebdili mekan şart arada:)))ayy utandımm
ama evet evet uyuyo diyebilirim eşime söyledim böle böle diye.. sen hadi bir daha hadi bir daha diyormuşsun dedim o da bana dedi ki : peki sen ne diyormuşsun hadi üç kere daha beş kere daha mı diyormuşsun dedi... anla işte o kadar yani.. adamcağız bazen diyo ki iliğimi kuruttun valla..
ama dediğin doğru bizim yumurtalarla spermlerde iş yok galiba..
haklısın degişiklik şart bak iffete
allah iyiligini versin neyse kış geldi adam azcık nefes alsın bırakta
benimkini okudunmu kalk çarşafları yıkayacam
evet olmuştuk canım gecen aralıktaaa
canlarım ben gidiyorum yarında topiğe giremiyorummm bana dua edinnn inş güzel haberlerle gelirimmm duanıza ihtiyacım var bide söylemeden geçemiycem içimi yakıyooo malatyaya gitmemiz için babamdan arabayı istedimmm işlerimiz aksar dediiiiçok kırıldım hata kırıldığımıda anladıgında şöyle dedi insanı mecbur muş gibi hissetirmeyin dediiii tamam baba söylemedim say dedimmmm
evet olmuştuk canım gecen aralıktaaa
canlarım ben gidiyorum yarında topiğe giremiyorummm bana dua edinnn inş güzel haberlerle gelirimmm duanıza ihtiyacım var bide söylemeden geçemiycem içimi yakıyooo malatyaya gitmemiz için babamdan arabayı istedimmm işlerimiz aksar dediiiiçok kırıldım hata kırıldığımıda anladıgında şöyle dedi insanı mecbur muş gibi hissetirmeyin dediiii tamam baba söylemedim say dedimmmm
iğnemi yaptım vatana millete hayırlıolsun bakalım :94:
sagolasın ronyamhayırlı uğurlu olsun lorkemm inşallah sana bebişi getirir
göbekten vurluyorsun demi
selam delı kızselamm herkese
canım kaç ünite vurulcan ben günde 50 ünite 8 gün vuruldum
ve bir tanecik yumurtam oldu
dediğin gibi umarım çok olmaz bir tane bile lursa olsun yeterki bizim olsun
ronyamn benımkınde 50 ayarı yok
hazır kalem enjeksıyon benımkısı
gecen sefer 75 le 8-9 tane yumruta olmustu 3 tanesı uygun boyuttaydı dıerlerı de 12-13 mm de kalmıstı
bu sefer doktor o degerın bı altı 37.5 var onunla basla dedı 7. gun kontrole cagırdı duruma gore devam edıcek ya aynı dozda yada arttırarark bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?