- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #9.001
Arkadaşlar yazınızı görünce bende paylaşmak istedim.
Öncelikle boncukboncuk sana çok teşekkür ederim.Senin tavsiyenle Kaan hocaya mail attım dün ve bugün hoca hemen cevap verdi. Tahlilleride maille göndermiştim. İst. gittiğimiz doktorlar direk tüp bebek dedi Kaan hoca önce tedaviye gidelim yanıt alamazsak tüp bebek dedi. Okadar mutlu oldumki anlatamam. 1 ay kullanıp ilaçları sonra tahlil yaptırıp yanına gelmemizi söyledi.
Bugün itibari ile çok umutluyum arkadaşlar. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.Doğal yollarla hayırlı sağlıklı bebişler nasip eylesin güzel allahım....
AMİN
:)))))))))
bu kadın lanetınmı oldu yagmur bugun san cok guldum hadı kotu kadınsa demıssın yhaaaaaaa :):):)
krs beklıorum canım
Arkadaşlar yazınızı görünce bende paylaşmak istedim.
Öncelikle boncukboncuk sana çok teşekkür ederim.Senin tavsiyenle Kaan hocaya mail attım dün ve bugün hoca hemen cevap verdi. Tahlilleride maille göndermiştim. İst. gittiğimiz doktorlar direk tüp bebek dedi Kaan hoca önce tedaviye gidelim yanıt alamazsak tüp bebek dedi. Okadar mutlu oldumki anlatamam. 1 ay kullanıp ilaçları sonra tahlil yaptırıp yanına gelmemizi söyledi.
Bugün itibari ile çok umutluyum arkadaşlar. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.Doğal yollarla hayırlı sağlıklı bebişler nasip eylesin güzel allahım....
AMİN
merhaba:)))))nasılsınız fıstıklar
Gitmiyo birtürlü ,çıldırtacak beni ,ne öyle poz vermeler bi karış etekle ,ismi cismi belli değil ,adım çıkacak adıımmmmmm((((((
evet canım dun aksam attım bugun oglen gerı dondu endse etme dedı bana :)
sagolsun :))))
kız bız senı bılıoz boser avatarı sımdı
krs 10 dk ben beklıcem sımcık :)
canim ginseng alabilirsin...
sonrada omega 3
o zaman alıyım ben korean ginsengle omega içsin de eksik kalmasın:)))
Hiç endişe etmeyin. Sperm sonucu günden güne değişik çıkabilir. Siz tedavinize devam edin ve sperm testi de yaptırmayın, burada yaparız.
Saygılarımla.
Kızlar Kaan hoca ban mu meili göndermiş,bişey anlamadım((((((
Hiç endişe etmeyin. Sperm sonucu günden güne değişik çıkabilir. Siz tedavinize devam edin ve sperm testi de yaptırmayın, burada yaparız.
Saygılarımla.
iyiyiz afet kadin
hosgeldin:)
Saygılarımla.
dogru yoldasin canim
istanbulda banada heryer tup bebek yoksa asla cocugunuz olmaz dedi inandik tup yaptik tutmadi
kaan hoca yi bulduk tedavi deddi tedavi etti 6. ayimda hamile kaldim
sakin kaan hocanin pesini birakma
Sağol Canım
Yazdıklarınızı okuyudukça umutlanıyorum.
İnş. bende buraya olumlu sonuçlarımı yazarım.
Rabbim bu yollarda kimseyi dolandırmasın.......
bnaada endıse etmeyın yazmıs ;::))))))))))))
Battım cankuşum insan içine çıkacak halim kalmadı ,herkes beni böyle biri zannediyor,ama inanaın ben böyleeeee hiçç değilim(((((
eeeeeeeee,endişe etmiyelim de ne yapalım hocanın galiba bugün relax günü herkese aynı mesajı çektiğine göre:)))))
hoş geldi,n yağmurcum bizede cevap vermiş hoca bizde anlamadık ben tekrar gönderdim mail
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?