Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

xeda tedaviye başlıyosun çooooooooooooooook sevindim inan allah yar ve yardımcın olsun inşallah bebeyini
bu defa alırsın kocağına rabbim nasip etsin inşallah
eda eynı zamanlarda başlicaz farkıdansın demi inşallah bense sende burda tedavi olan herkes alır pozitifi
eda çok mutlu oldum ya gerçekten bide aynı zamanlarda başlıyoruz süpeeeeeeeeer
çok sevindim inan

Vatan NAMUSTUR,SEREFTIR,TEK HEDEFTiR,CANDIR,KANDIR,iMANDIR
EZAN DiNMEZ
BAYRAK iNMEZ
VATAN BöLüNMEZ
Ne Mutlu Türküm Diyene !!!
Rabbim ailelerine sabır versin

başımız sag olsun

aşkolsun ne nazlanması kız fazla büyümedi büyüsün çekicem de
yükleticem ben anlamıom biliyon

hahh şöyle ya göbüş görmeyi özledik bekliyoruz canım fotolarını bakalım hala güzelmisin
NUNCUM gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah vatana millete anasına banasına hayırlı evlat olsun

geçmişler olsun baya bir olay atlatmışsınız ama şimdi kucağında ya.sağlık sıhhatle büyütün bebişinizi.

kocam 10 dk müsade verdi kahvaltı hazır olsun dediiiiiiiii
yeter bu kadar ip gidiyimde tıka basa yiyim bu spor beni igne iplik gibi yaptı az kendime geliyim sonra görüşürüz kızlarr
10-9.......3-2-1

arkadaşlar merhaba, vitex (hayıt tohumu) kapsülü kullanan var mı. herkes genelde çayını içiyormuş. ben bunu alsam olur mu.

CANNIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMM evet yaaaaaaaaaaaa senlen haber bekliycezzz dimiii morfoloji bozuk olunca beklemeyelim dedimm adetimi bekliycem veee süreç başlıycakkkk tedirginliklerim var çakırım yaaa ben herşeye heveslendimmm bu morfolojiyle olurmuu

nun ,bebegını kucagına almıs sanırım saglıkla büyütsün ınsallah..listenin son halı nerelerde kaldı kım var beklenen sımdı ..

tedavıye baslayan arkadaslarımız var ınsallah tez zamanda bebeklerıne kavusurlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…