- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #91.221
masallah masallah..
nazar boncuksuz gezme gezdırme kız nazar fılan olur
nurtopu gibi esraaa
kıs ceylana çok mu baktın ona benzemiş:)))))
masallah masallah..
nazar boncuksuz gezme gezdırme kız nazar fılan olur
ne tereddüt lerin var deli burda 0 morfoloji ile hamile olanlar var normal yoldan tabiCANNIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMM evet yaaaaaaaaaaaa senlen haber bekliycezzz dimiii morfoloji bozuk olunca beklemeyelim dedimm adetimi bekliycem veee süreç başlıycakkkktedirginliklerim var çakırım yaaa ben herşeye heveslendimmm bu morfolojiyle olurmuu
sumak dalga gecme
bebemlen
dunur olabılırız senın masallan:26:
kaytan bıyıklı damadın olur
esram doğunca klomenli süt yaparsın artık senin kaytan pıyıklıya:)))
‎26 sehit( Vergi vermezsin, yardım alırsın. Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin, hastayım dersin doktoru şehit edersin, yolumuz yok dersin, mühendisi şehit edersin. Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin, fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın, fakirim dersin aşiret düğününde görgüsüzlüğün dibine vurursun, sıkıntın varsa gel savaşalım deriz, pis faşist dersin! Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın! Allah düşmanın bile namuslunu nasip etsin...! Allah hepinizin belasını versin
Selam kızlar ben geldim..
Bütün gün hastanedeydim , sabah usg ye girdim , herşey çok güzel , tamamdır dedi hocam..
Öğleden sonra konsey toplandı , ilac dozlarım falan belirlendi, dr iğneciklerimi yazdı , lucrini aldım elimde puregon olduğunu söyledim , o halde onları kullan yetmezse takviye yaparız dedi..
İlaç raporum var dr yetmediği yerde reçete yazıcak tekrar gidip alacağım ..
Ama önce elindekileri bi kullan bakalım dedi..
Lucrine cuma günü Ya Allah Bismillah diyip başlıyorum ..
19. günde başlıyorum ..
İlk tedavimde 10 ünite ile başlamıştım bu sefer 15 ünite ile başlıyorum , yumoşlar iyice baskılanacak ..
İlk tedavimin ilaç dozlarına da baktılar , dosyama koydum o bilgileri..
Hayırlısı olsun bakalım ..
Ekin sağolsın arkadaşım , inşallah ..
Rabbim yardımcımız olsun ..
Kızlar şehit haberini şimdi buradan öğrendim , çok üzüldüm ..
Allah kahretsin o kurşun sıkan canavarları..
Akşam anahaberde bülteninde ayrıntısı ile izlerim , çok üzüldüm ..
24 şehir ne demek yaaa..
Rabbim ailelerine sabırlar versin ..
Pkklılarında belasını..
kızlar size birşey sorcam topik sahibi boncunboncuk doğal yolla mı hamile kaldı ?aşılama ya da tüple mi ? şu an hamile heralde Allah bebişini sağlıcakla dünyaya getimeyi nasip etsinnn inşşşş... Allah bizlerin de yardımcısı olsun tez zamanda kavuşalım bebişlerimize inşşşş
kızlar size birşey sorcam topik sahibi boncunboncuk doğal yolla mı hamile kaldı ?aşılama ya da tüple mi ? şu an hamile heralde Allah bebişini sağlıcakla dünyaya getimeyi nasip etsinnn inşşşş... Allah bizlerin de yardımcısı olsun tez zamanda kavuşalım bebişlerimize inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?