Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben iyiyim gamzeli sen nasılsın?

ceylan nene hee valla doğru o öyle dedirtir eteklerime yapışırlar yetmedi analarından çektiğim bide onlarla uğraşırım
seninki açımm açımmm diye
esranınki hani bana hediye diye :))))))

dogru canim once kadindan bilinir ahhh ahh...

bende iyim ekinim sagol.

.yemeklerimi yaptim herifi bekliyom

canim sen bilirisn
doktor hanim kist adet duzensizligi yaparmi:26::26:

allah iyiligini versin benimki açım diyemmi bagırır

dogru canim once kadindan bilinir ahhh ahh...

bende iyim ekinim sagol.

.yemeklerimi yaptim herifi bekliyom

canim sen bilirisn
doktor hanim kist adet duzensizligi yaparmi:26::26:

kist büyükse yapar canım benim 14 mm çatlamayan yumurtam kist olarak sonraki aya devretmişti ama benim adetimi etkilememişti.

canım allah yardımcın olsun bişey diyemem ama allaha sağın ona dualar et rabbime emanetsin ....

canım sanırım 14.gün daha sormadım dr a yarın sorar sana yazarım ben

HAYIRLI CUMALAR...
Rabbim bu mübarek Cuma gününde sen darda olanlara ferahlık, hasta olanlara hayırlı şifalar nasip et... Yüreklerimizden geçen dileklerimizi kabul buyur ya Rabbimmmm... Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışla, evlerimize huzur mutluluk sağlık ver Allahımmmmm... AMİNNNNNNN

mübarek cuma gününde ne kadar güzel dua etmişsin canım.gönülden amiiiiiiiiiiiiin diyorum.

yeteercim eşin nasıl oldu.

umut seni teftişteyim uyuyomusun falan diye bakmaya geldim

kiz benim patronlarimla anlasmanmi var senin beni takip etmen icinmi tuttularseni...nerdee uyumak bak 24 saati geciyor ben hala ayaktayim aksama kadarda durmak yok kostur dur iste nobet yogun gecti yorgunumama bunada sukur hala mutluyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…