Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Tamam ozaman guzel haberlerini bekliyorum:)
seni seviyorum

kızlar heryere yazıyorum ama cvp alamadım size de sorayım.. acaba bu sonuçlar çok mu kötü? yani bende eşime bunları yapsam faydasını görürmü?
MİKTAR: 2 ml
RENGİ: donuk beyaz
GÖRÜNÜMÜ: opelesant
PH: 7,4
LİKEİFİKASYON ZAMANI: 20 dk
VİZKOZİTE: akışkan

MORFOLOJİ

NORMAL HÜCRE: % 70
BAŞ-AKROZOM ANOMALİSİ: % 10
MID-PIECE/BOYUN ANOMALİSİ: % 10
KUYRUK ANOMALİSİ: % 5
DİĞER(amorf,immatür form,v.b.): % 5

MOTİLİTE

Lineer progresyon gösteren motil spermler(+3,+4): % 50
Non-lineer progresyon gösteren motil spermler(+2): % 5
Non-progresif motil spermler(+1): %15
Non- motil spermler(0): % 30

HÜCRE SAYISI: 32 milyon

ABSTİNANS SÜRESİ: 4 gün

DİREKT MİKROSKOBİ: her sahada 10-15 lökosit, 3-4 spermatogenezis,30-35 spermatozoa ve az lesitin kristali görüldü.
cvp yazarsanız sevinirim.. sabahtan beri kafam allak bullak.. birde ben de pcos hastasıyım

tamam canim ins hamile kalirim ya benim hic umudum yok ama hani derler ya cikmamis candan umut kesilmez diye
benimkide o hesap
ya herhalde bugun 15. gunu

Tamam ozaman guzel haberlerini bekliyorum:)
seni seviyorum

hayatım dün ovulasyon testini yaptım açık pembe çıktı bugün yaptım diğer koyu çizginin biton açığı çıktı bugün adetimin 13.günü normalde yarın yumurtlama günü,ben bu ay yumurta oluşmadı diye üzülüyordum bu testlere göre oluşan yumurta varmı demek ,merak ediyorum nedersiniz.
Kız ben seni daha çok sewiyorum bbebeğini bile kendim yavrummuş gibi sewiyorum ,hayatım kendine dikkat et üşütme sakın hemi.

arkadaşlar neden kimse cvp yazmıyo? merak ediyorum çok.. burada muhabbet eden insanlar bi göz gezdiremiyormusunuz.. sizin bilginiz vardır mutlaka

arkadaşlar neden kimse cvp yazmıyo? merak ediyorum çok.. burada muhabbet eden insanlar bi göz gezdiremiyormusunuz.. sizin bilginiz vardır mutlaka

Arrkadaşım ben cevay yazmıştım gene tekrarlzayım sonuçlarınız sayı ,hareketlilik morfoloji gayet iyi dert etme ,okey mi tatlım ,iyi geceler

merhaba canım endişeni inan anlıyorum sanırım testi daha doktora göstermediniz ve seninendişeden gözüne uyklu girmiyor değil mi.... Canım benim eşimde sperm problemleri varonedenlebilgimdahilindeşunu diyebilirimki eşinin sperm sonucu doğal yoldan gebelik için uygun gibi görünüyor.. dünya standartlarında doğal yoldan gebelik için minimum 20milyon sperm, ileri hızlı ve ileri hareketli sperm sayısı nın toplam oranı%50 morfolojisi kuruger kriterlerine göre %14 olmalı dolayısıyla buraya kadar sizin parametreleriniz normal ancak en alt kısımda yazanları anlamadım lokosit görüldü yazmış lokosit görülmesi bir çeşit iltahabi durumdur ama bunun normal sayılan değeri kaçtır bilmiyorum. eğer normalin üzerinde olsa bile kısa süreli bir antibiyotik tedavisi ile çözülür diye biliyorum... ben bildiklerimi yazdım ama sen gene doktora bir göster...

canım benim bildiğim yumurtlama olmazsa uvulasyon pozitif çıkmaz.. bu testler kanda aniden yükselen ve aniden düşen LHhormonunu yakalar. bu hormon olgunlaşan yumurtayı bu ani iniş çıkışla çatlatan hormondur... yumurtan çatlar ve hemen devreye progesteron hormonu girer ve rahim duvarın bu hormon sayesinde olası bir gebelik durumuna karşı kendini kalınlaşarak hazırlar.. rabbim OL derse bu kalınlaşan rahim duvarın bebeğine rahat bir yatak olur tutunması için vakti saaati değilse de adet kanaman ile bu tabaka atılır ve yeni ay yeni bir umutla başlar....

canim pazartesi herhangi bir doktora gidip baktirsana yumurta yokmu diye cunki adetliyken bazen gorulmuyor sonra gelisebiliyor diye duymustum sen kesin emin ol
sogan kuru yaptin mi hic?

arkadaşım resmen şiir gibi konuştun ,okumaya doyamadım ne ahenkle yazmışsın:))))
Saol ilgin için canım.

yağmurum,
çok sağol canm içimi çok rahatlattın aslında referans değerleri yazıo orda ama bazı arkadaşlar ml'de 70-72 milyondan falan bahsedince çok korktum.. acaba mı dedim.. çok teşekkür ederim cnm benim..
esmeralda,
sanada çok teşekkürler.. inşallah yarın doktorla randevum var. korkudan ne yapacağımı şaşırdım. çünkü bende de pcos var. şuan onun tedavisini oluyorum. bir de eşimde sıkıntı olması daha zorlaştırır işleri. tabii Allah tan gelene amenna..
umarım bu sıkıntılı günlerimiz tez vakitte geçer ve bebeklerimize kavuşuruz..

rica ederim tatlım benim:))))

Canım merehaba ne yaptınız girmiyordun birkaç gündür inşallah bi aksilik olmamıştır.Boncukboncukta yok bizi ihmal etmeyin....
Günaydın canım. Sizleri zorunlu olarak ihmal ediyorum. Çünkü internete sadece okuldan girebiliyorum öğleden sonraları. Eşimin kullandığı çy bitti. Ben hamile kalamadığım için Saraçoğlu hocamla geçenlerde tekrar görüştük, 10 gün soğan kürü yapmamı sonrada gönderdiği çay kürünü uygulamamı istedi(28 günlük), eşimede tohum gönderdi ama kargo daha elimize ulaşmdığı için bilemiyorum tm olarak. 3 ay daha kürlere devm etmemizi söyledi. Biz de öyle ypıcz.
Cumartesi eşim sperm testi yaptı, yarın alıcaz sonuçları bakalım ne durumdayız. Allhım inşallah herşey yolundadır. Çok korkuyorum çok düşük çıkacak diye, teste nsıl bakacğımı inanın bilmiyorum, kalbim dayanır umarım....

Kızlar bunu ben yazdım ama başka birinin kullanıcı adı açıkmış farketmedim...((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…