Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

3. ayda bizim de berbatti
ama 6. ayda 90 milyondu
hata etmissin canim

boncuğum evet eşim iğneleri yiyo bak şuan hazırlıyo yapıcam iğnesini :)))) süzgeç gibi olucam diyo 3 ay iğne hergün kolay değil ama sonunu düşününce sıkıntı bile yapmıyoruz sen ne durumdasın tatlım

ben geldim ne kadar çabuk ilerlemiş .....
okumaya yetiştiremiyorum
Kris bayıldım kıyafetlere Rabbim iyi günlerde giymesini nasip etsin inş. Demek bebiş kız Hayırlı evlat olsun inş :)
Baştan beri tam anlamıyla okuyamadım topiği hızla ilerliyor birde maş. :)

sperm testu yaptırmadınız o zam n hıc
kız benımkı klomen hayatta ıcmez cunku daa once ıcte cok berbat oldu
ınş klomene gerek kalmaz

BARUK ve BONCUK sağolun fıstıklarım iyi dilekleriniz için
PAMMUK hanımefendi hoşgeldin
CEYLAN canım pko olduğunun en önemli bulgusu adetin 3.günü yapılan hormon sonuçlarıdır
bazen ultrasonda pko görüntüsü oluyor ama herşey normal olabiliyor

valla esim son gunler igne vuracak yer vuramiyordu gobeginin her tarafi mosmosr olmustu
sonuc aldik ama kolay olmadi
cok mucadele ettik.

kızlar yok böyle dansta burcu elendi
bence kesinliklikle kalmalıydı defne naptı etti oyları kaptı valla

o zaman yoktur çünkü kan tahlilini yeni yaptırdım ve bi sorun yok dediler:))

fıstığım ben iyiyim kocişimin soğuk almış bütün gün çok yordu beni
neyseki şimdi iyi

bende dedim ronyama bişey mi oldu geçmiş olsun yazmış boncuk korktum :) eşlerimiz hasta olmaya hemen müsait ama benimki kadar nazlı değildir :)) geçmiş olsun hayatım sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı karabiber bir tatlı kaşığı bal koy karıştır yüzü kızarmaya başlıyor hemen ben yaptım bunu ertesi gün ayağa kalktı dene istersen

Walla, sonu iyi olsunda geri teferruat artık. Bizde Kaan Hocayla tedavinin 3.ayımızdayız canım, ilaçları kullanmaya devam.
Krisim kıskanıyorum ama ben yaaaaaa. Beni de sevin tamam mı?

canım arkadaşım sağol beni düşündüğün için :103::103::103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…