- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #9.401
ne yaptin neredeysin bakim
aklim sende
tam 3 ay ıcte
berbattı sonucumuz hareketımız 50 den 30 a
morfolojımız 90 dan 30 adustu
asla kullandırmam ben
ayrıca kronıklestırme yapıormus erkekte
hıc bır fayası yok klomenın benceeeee
kadında etkısı cok ama
Ben tüp bebekten sonra, 2.ayda doktora gitmiştim herhangi bir parça v.s kaldı mı diye. Bence seninde gitmende fayda var. Eşini ilaç kullanmakta sen ikna edeceksin. Bak pamuğun eşi iğne olmaya başladı, krishazelcim eşine iğne olmuş. Bebiş istiyosa bişeylere katlanacak. Biz tedavi olurken onca iğneyi yemiyomuyduk.
ronyacım geçmiş olsun.
sagol canim bak bunlari asicam:))))))))))))))
First Impressions Baby Dress, Baby Girls Floral Dress - Dresses Baby Girl (0-24 months) - Kids - Macy's
guess Kids Baby Girls Dress, Denim - Dresses Baby Girl (0-24 months) - Kids - Macy's
Bonnie Jean Baby Dress, Baby Girls Short Sleeve Ruffle Dress - Dresses Baby Girl (0-24 months) - Kids - Macy's
Greendog Baby Swimsuit, Baby Girls Two Piece Ruffled Hip Swim - Swim Baby Girl (0-24 months) - Kids - Macy's
benim bugün 15. günüm 10. gün yapmıştım tek çizgiyidi bende bi ara var demişlerdi pco sonra yok dediler en son ultrasyonuda geçen çektiler ama henüz doktora göstermedim o yüzden merak etmiştim...eşimin degerlerde sen dün 5.5 dedinya işte öyle.
sperm testu yaptırmadınız o zam n hıc
kız benımkı klomen hayatta ıcmez cunku daa once ıcte cok berbat oldu
ınş klomene gerek kalmaz
bizim cips in bugün bencilliği tuttu yine alamadım bilgisayarı ay benim laptop bir gelseydi ayrılmıcam sizden ama malum bu eşimin bilgisayarı olunca :)))
bende dayanamadım özledim
ronyama ne oldu geçmiş olsun yazmış boncuk kötü bişey yok değilmi
bisey yapacaktin bu aksam yaptinmi?
Ben tüp bebekten sonra, 2.ayda doktora gitmiştim herhangi bir parça v.s kaldı mı diye. Bence seninde gitmende fayda var. Eşini ilaç kullanmakta sen ikna edeceksin. Bak pamuğun eşi iğne olmaya başladı, krishazelcim eşine iğne olmuş. Bebiş istiyosa bişeylere katlanacak. Biz tedavi olurken onca iğneyi yemiyomuyduk.
ronyacım geçmiş olsun.
BARUK ve BONCUK sağolun fıstıklarım iyi dilekleriniz için
PAMMUK hanımefendi hoşgeldin
CEYLAN canım pko olduğunun en önemli bulgusu adetin 3.günü yapılan hormon sonuçlarıdır
bazen ultrasonda pko görüntüsü oluyor ama herşey normal olabiliyor
hayır(((((( o yüzden biraz morelim bozuk belki 1 veya 2 saat sonra belki
fıstığım ben iyiyim kocişimin soğuk almış bütün gün çok yordu beni
neyseki şimdi iyi
boncuğum evet eşim iğneleri yiyo bak şuan hazırlıyo yapıcam iğnesini :)))) süzgeç gibi olucam diyo 3 ay iğne hergün kolay değil ama sonunu düşününce sıkıntı bile yapmıyoruz sen ne durumdasın tatlım
kızlar yok böyle dansta burcu elendi
bence kesinliklikle kalmalıydı defne naptı etti oyları kaptı valla
niyekine
sen hazirlik yapmadinmi ?
bende dedim ronyama bişey mi oldu geçmiş olsun yazmış boncuk korktum :) eşlerimiz hasta olmaya hemen müsait ama benimki kadar nazlı değildir :)) geçmiş olsun hayatım sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı karabiber bir tatlı kaşığı bal koy karıştır yüzü kızarmaya başlıyor hemen ben yaptım bunu ertesi gün ayağa kalktı dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?