Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krisim kaan hoca menagonu size 3 aylık mı vermişti hayatım siz ne kadar kullandınız sorucam unutuyorum

komşularım geldi desem ne düşünürsün şok bir durumdu kızların hepsi geldiler oturdular gidin de diyemedim ki ayyy bu duruma artık gıcık oluyorum

aa her gece her gece

kizlar size bisey anlatayim gulun

biz esimle evlendigimizde karar aldik yani daha cok esimin karari
biz asla calan kapi ziline ve ev telefonuna bakmayiz calar calar susar

cat kapi bize hic kimse gelemez ailelerimiz dahil

onceden cep telle arar musaitmiyiz diye sorarlar ok dersek gelirler cunki bilirlerki calan kapi zilini asla acmiyoruz:))

cok rahat biseymis:)
ben basta korktum yapmayalim dedim esime kizarlar falan dedim ama baktim sorun olmadi herkes uydu bu kuralimiza.

aaa unuttum ben onu
azram nasildi benim?

kim 1. oldu

azrann süperdi canım kesinlikle harikaydıı
her hafta azra süper dansettiği halde gazetelerde burcunun haberlerini görmeye sinir oluyodum.azranın hiç haberi olmuyoo nedense
ama defnede kalmamalıydı yani haketmiyor

krisim sana bişey diyeyimmi sırf benim bu yüzden psikolojim bozuldu biliyomusun düşünsene film alıyoruz akşam takıyoruz pat zil çalıyo önce açmıyorum hatta ayağımı yere bile vuruyorum sonra eşim aç deyince açıyorum cidden bu konudan sıkıldım ya anneme anlatmaya başladım artık bu konuda çok üzüntülüyüm senin taktik süper biliyomusun benim arkadaşımda böyle yapıyomuş daha da gelmedi diyo ben yapamıyorum işte ayıp olur yok şöyle olur (((

süper bir kural bence.bende bazı zamanlar kapı zilini kapatıyom hiç hoşlanmam çat kapı gelenlerden
bide çalışan insan olunca her zaman müsait olmuyorsun

eltim lerinde komsulari surekli cat kapi geliyolardi ama saati falan yoktu
gece 12 de kapi caliniyordu

esimin abisi ic camasiriyla gitmis oturmus salona kapi calinca

gelis o gelis son gelis olmus:)))))))

cips e soyle hazirlasin ic camasiri hangisini giyecegine karar versin
hele hafta sonu ne ayip ya

apartmanda da kimseyle gidip gelmiyoruz merhaba merhaba.

biz sadece gorusmek istedigimiz insanlarla istedigimiz zamanda gorusuyoruz. hayatimiza kimsenin mudahale etmesine izin vermiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…