- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #9.441
hoşgeldın kadsercım.
krıscım yaptıgınız sey cok guzel en ıyısı ınsanlarda buna ayak uydurmuş.
bazıları vardır haber vermeden gelır bende hıc hoşlenmam. cok tanıdık bıle olsa ınsan musaıt olmaya bılır.
krisim sana bişey diyeyimmi sırf benim bu yüzden psikolojim bozuldu biliyomusun düşünsene film alıyoruz akşam takıyoruz pat zil çalıyo önce açmıyorum hatta ayağımı yere bile vuruyorum sonra eşim aç deyince açıyorum cidden bu konudan sıkıldım ya anneme anlatmaya başladım artık bu konuda çok üzüntülüyüm senin taktik süper biliyomusun benim arkadaşımda böyle yapıyomuş daha da gelmedi diyo ben yapamıyorum işte ayıp olur yok şöyle olur(((
Kızlar ben çıkıyorum, sabah dersim erken. Hepinizi çoook öptüm. Hoşçakalın.
krisss ve gülümmm gebelik belirtileriniz neydi
ben bir kaç güne adet olucamm ama hiçmi hiç değişiklik yok vücudumda
sadece göğüslerim hassas oda normalde her zaman adet öncesi hassa olur
biliyonumuzmu ben oğlumda hiç bir belirti yaşamamıştım test yapmıştım çıkmıştı
gerçi o zamanlar kendimi hiç dinlememiştim
hoşgeldın kadsercım.
.
iyi akşmalar :79:
canım benim komşum bir tek bunlar eve girsem duyuluyo yani karşı karşıya o kadar yakın işe girdi kız işe girmeden önce gece 2 ye kadar oturuyodu ya babama bile söyledim dayanamıyorum taşınıcam diye babamda açıkca söyle bazı günler müsait olmayabilirim diye yüzlerine söyle diyo benim sinirimi bir görsen en basiti akşam çayın yanına güzel şeyler hazırlıyorum masayı kuruyorum eşim tam oturuyo şaka gibi zil çalıyo sanki evde gizli bir kamera varmış gibi eşiminde yeni jetonu düşüyo önceleri bişey olmaz diyodu bide eşimin çalışma saatlerini benden iyi bilirler hani birgün var birgün yok ya aaa işte görevde değilmi biz geldik ama suratımı assamda anlamıyorlareltim lerinde komsulari surekli cat kapi geliyolardi ama saati falan yoktu
gece 12 de kapi caliniyordu
esimin abisi ic camasiriyla gitmis oturmus salona kapi calinca
gelis o gelis son gelis olmus:)))))))
cips e soyle hazirlasin ic camasiri hangisini giyecegine karar versin
hele hafta sonu ne ayip ya
apartmanda da kimseyle gidip gelmiyoruz merhaba merhaba.
biz sadece gorusmek istedigimiz insanlarla istedigimiz zamanda gorusuyoruz. hayatimiza kimsenin mudahale etmesine izin vermiyoruz.
hoşbulduk tatlım
ya kızlar benim l arginine hala gelmedi nasıl bi msj yollayım adama takip numarası vermesi için
eltim lerinde komsulari surekli cat kapi geliyolardi ama saati falan yoktu
gece 12 de kapi caliniyordu
esimin abisi ic camasiriyla gitmis oturmus salona kapi calinca
gelis o gelis son gelis olmus:)))))))
cips e soyle hazirlasin ic camasiri hangisini giyecegine karar versin
hele hafta sonu ne ayip ya
apartmanda da kimseyle gidip gelmiyoruz merhaba merhaba.
biz sadece gorusmek istedigimiz insanlarla istedigimiz zamanda gorusuyoruz. hayatimiza kimsenin mudahale etmesine izin vermiyoruz.
canım benim komşum bir tek bunlar eve girsem duyuluyo yani karşı karşıya o kadar yakın işe girdi kız işe girmeden önce gece 2 ye kadar oturuyodu ya babama bile söyledim dayanamıyorum taşınıcam diye babamda açıkca söyle bazı günler müsait olmayabilirim diye yüzlerine söyle diyo benim sinirimi bir görsen en basiti akşam çayın yanına güzel şeyler hazırlıyorum masayı kuruyorum eşim tam oturuyo şaka gibi zil çalıyo sanki evde gizli bir kamera varmış gibi eşiminde yeni jetonu düşüyo önceleri bişey olmaz diyodu bide eşimin çalışma saatlerini benden iyi bilirler hani birgün var birgün yok ya aaa işte görevde değilmi biz geldik ama suratımı assamda anlamıyorlar
valla kapi zili caldiginda yerimizden dogrulmuyoruz bile:))
ayyy çok güldümm yaaa
iyi yapmış adam anlamayana anlatacaksın
benim en sinir olduğum arıyolarr alo napıyon evdemisin hmm evdeyim diyom
kapıyı aç kapının önündeyim demezlermi
benim salak bi kuzenim var o hep bunu yapıyoo
ben artık dedim çat kapı misafir kabul etmiyom
hb canım :79::79:hosgeldin fistik:))
hele bide teyzeleri dadanmaya başladı bana çocuğu davranış bozukluğu var sen anlarsın hafta sonları çalıştırırsın dedim zamanım yok kafayı yerdim öyle bişey olsa
ozellikle yapiyolar
iyi niyetli degiller soyluyorum bak sana
baban dogru soylemis sana . bir sekilde bu ise bir dur demen lazim yoksa daha kotu seyler olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?