Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ozellikle yapiyolar
iyi niyetli degiller soyluyorum bak sana

baban dogru soylemis sana . bir sekilde bu ise bir dur demen lazim yoksa daha kotu seyler olur .

biliyosun haziranda evlendim ilk günler gel bize alış v.s annesiler neyse arada giderdim sonra yine yaz tatilindeyim akşam yalnız kalmak istediğim bir gündü sonra annesi dahil 3 kızıda geldi benim sinirler fora sonra kızların bir akrabası kapı çaldı bide bana yani kızlar kapıyı açtı bu dayı gibi içeri girdi hop millet ben geldim bende hoşgeldiniz dedim 31 yaşında bir bayan ama tanımadığın bir eve nasıl giriştir bu ya sonra oturdu bacaklar tavanda nerdeyse bende yanlarında oturmadım direk eşimi aradım eve gel boğuluyorum dedim sinirden başım ağrıdı sonra annesi hani pamuk sen bize kahve yapardın dedi gittim ama içimden zııkkımın kökünü için diyorum gittim yaptım ya madem misafiriniz geliyo gidinsenize evinize sonra bunların yanında oturmadım gittim mutfakta oje sürdüm sonra yatak odama gittim uzandım Allah ım yardım et diyorum artık ( sonra gece saat 1 içeri bir girdim bunlar benim laptopu almış ohhhhhh gece konduyu izleyip gülüyolar yine gittim mutfağa oyalanıyorum ya bir defa yanınızda oturmuyorum ee insanlar kalksanıza sonra bilgisayarımdan msn mi açtım bunlar sohbet ediyolar düşünsene ev sahibi benim sonra kayınıma maj atıyorum ya bunlar ne olacak böyle dedim oda sinirlendi orası öğrenci evimi ya dedi neyse gece 3 oldu gittiler o gelen misafire ilk geliş tarzından dolayı yüz vermemiştim o erkenden kalkmıştı tanıştığıma memnun oldum dedi bende yerimden kımıldamadım bende dedim iyi geceler dedi hoşçakal dedim sonra birdaha bana ders oldu bu kadar oturmuyolar

ben seni kabahatli buluyorum
sinirini cizecektin
biz ailelerimize bile cizerken sen evinin kapilarini konu komsuya sonuna kadar acmissin.
direk esinin ustune atsaydin benim esim sinirlidir sevmez boyle seyler falan deseydin.
ben bile cok sinirlendim.
onlar evdeyken ilgilenmemen de dogru degil hakliyken haksiz oluyorsun ne gerek var
yarin gelirlerse acma kapiyi lutfen acma

seval ile abiye kuzu gibi yaa tovbe tovbe

bişey diyeyimmi bekar bir insanla evli bir insanın muhabbeti olmuyor zaten gelse bile saçma sapan iş muhabbetlerini anlatıyo eşime diyorum ki ya ben bu boş konuşan insanları hiç sevmiyorum ya dedim oda evet çok boş konuşuyo diyo yani ağzımı bile bozmam artık sizede anlattım bu işe bugünden itibaren dur diyorum helede bugünden sonra kesinlikleeeeeeeeeeeee

kendimi sevale benzetiyorum vallahi artık onun gibi kafama takıyorum ::))))

zaten halletmezsen sana cok kizarim
tamam gelin gidin gorusun ama bunun bir siniri olmali
acma kapiyi anlasinlar kizsinlar hatta sana :)

oysa bu aksamla ilgili ne hayallerimiz vardi
beni bile hayal kirikligina ugrattilar

krisim sana yazdım ama görmedin sanırım şimdi bizim kullandığımız iğneler varya fsh yükseltecek tamam diğer değerlerde yükselecekmi acaba canım mesela testesteron hormonu yükselecekmi yoksa kaan hoca 3 aydan sonramı ona ilaç verecek kafam buna takıldı

direk esinin ustune atsaydin benim esim sinirlidir sevmez boyle seyler falan deseydin.

ben aranızda daha yeniyim muhabbettinize dalmış gibi olmayayım ama 2 yıllık evli biri olarak
krisin bu düşüncesine katılıyorum. Bazı durumlarda eşini öne sürmek çok işe yarıyor. Hele eşin mesafeli biri ise diğer insanlara karşı tabiri caizse biraz tırsma durumu oluyor

canım eşim zaten mesafelidir onlara sadece meraba der odaya gider onlar mutfakta otururlar ben kapıyı açınca bile suratımdan belli ediyorum ama anlayana sonra 4 gün ortalıklarda görünmüyolar ertesi gün yine bendeler neyapacaksın ama bugün itibariyle son sağol canım sende

zaten halletmezsen sana cok kizarim
tamam gelin gidin gorusun ama bunun bir siniri olmali
acma kapiyi anlasinlar kizsinlar hatta sana :)

birgün kapıyı açmadım o eşimin aç demesinde açtım ya sonra çok geç açtım kapıyı baktım kapıda bekliyodu düşünsene ayyy canım işim vardı eşimle dedim daha ne diyebilirim oda eşimin aç demesiyle açtım yoksa açmıyordum

onu bilmiyorum canim
sor mutlaka .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…