Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi geceler kızlar, herkes iyidir umarım..

Bilgem canım maşallah çok iyi 20 yumurta, pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz tatlım..

Lorkem canım çok geçmiş olsun..

Kızlar benimde aynı, devam, yalnız bel ağrım çok fazla oluyor, gece yatakta dönemiyorum, tuvalete kalksam yürüyemiyorum bacağıma vuruyor doktor magvital diye bişey verdi ama B kategorisinde diye içmek istemedim..Sizce ne yapayım?

intiharmı etti diyosun
yoksa pis boğazının kurbanımı oldu
bılmıorumkı
rahmetlı helallesseydı
neyse ruhu sad olsun
dombılı ıyı bırıydı
ayyy sagol esram gercekten yaslaniyor olabilirim artik daha cabuk yoruluyorum eski enerjimde yok artik
bnmde yok
hem evde hem seyde :)

askım benm gececek ınsallah
kucagına alaıdgında unutursun
gecmıs olsun

ben kacarrrrrrrrrrrrr
hayırlı pazarlarrrrrrrrrrrrrrrr

ceylanım sukurler olsun
senı bıze bagsladı yaradan
cok sukur
bır an balıgın ustune sut ıcıp zehırlendın sandık

o zaman yaslanmiyorum sendede enerji olmadigina gore :))
mevsimsel diyelim barii

o zaman yaslanmiyorum sendede enerji olmadigina gore :))
mevsimsel diyelim barii
bneımkı mevsımsel deıl kısısel :)
offf kociş kumarda:44::44::44::44::44:
birazdan gidecek gitme esra bşi yere yaaa
dedigin şeylerden davet yollada dolduruyum kızz
davet deıl askım
yan tarafta cıkıor bak mesaj atarken
dırek tıklayıp formu doldurorsun

iyi geceler arkadaşlar ben bikaç gündür iyi değildim çok midem bulanıyordu. Doktorlarda ağız birliği yapmış gibi boş gebelik deyince hamilelikten bulanmıyor zehirlendimmi yada başka bişey varmı diye acile gittik. Doktor alttan usg ile baktı ve kim sana boş gebelik dedi bebeğinde var kalp atışlarıda var. Bana dinletti bebeğimi gördüm ve kalp atışlarınıda duydum rabbim sana binlerce şükür

nekadar guzel bir haber ALLAHIM cok sukur..
cok sevindim canim yaa icim bi garip oldu inan cok mutlu oldum

nekadar guzel bir haber ALLAHIM cok sukur..
cok sevindim canim yaa icim bi garip oldu inan cok mutlu oldum

teşekkür ederim canım benim. Seninde dediğin gibi bebeğim bana ikinci süprizi yaptı. annesine ceeee yaptı. O kadar emin konuşup moralimi alt üst eden doktorlarıda allaha havale ediyorum.

Bana burda moral veren tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Çokkkk sevindim canımmmmmmm
inan hiç içime kötü bişi doğmadı senle ilgili..
Rabbim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin İNŞALLAHHHHH

ayyy çok güzel yaa zaten herkes demişti kesin bebişin seninle diye allaha şükürler olsun tekrar gözün aydın canım

o kör doktorlarıda Allah iyi etsin birdaha kimseyi olmadık yere üzmesinler..

canım benim çok teşekkür ederim evet sende bana hep olumlu konuştun içimi rahatlattın. Valla onca olumsuzluğa rağmen rabbim ol deyince oluyor % 96 dna hasarı var dedi kaan hoca.
usg de erken olunca belki görünmez o normalde bukadar emin konuşmaları kürtaj yapmaya kalkmaları aklım almıyor ya. Kaç kişi bunu yaşamış biraz ümit verselerdi bukadar yıpratmazdım kendimi.

evet yaa melegin melegimiz annesine tekrar supriz yapti o okadar gucluki annesine simsiki tutundu birazcik korkuttu anneyi ama oda nazi olsun annesi...
canim RABBIM cok buyuk RABBIME sukurler olsun sen RABBIME SIGIN minik melegin annesiyleye inan hicbirseyin onemi yok hersey yolunda cok sukur...
zaten ben biliyodum icim cok rahatti ohhh tekrar bir sevinc daha seni mutlulugunu hayal bile edemiyorum canim tekrar tekrar gozun aydin RABBIM sagsalim kucagina almayi nasip etsin

cok ama coooooooooooooook sevindim canim ya...

ALLAH size bagisladi bak...

hamileligini yeni ogrenmis kadar sevinim..RABBIM nelere kadir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…