Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne guzel bir haber bu:) nasil sevindim anlatamam
kalanlari mutlaka dondursunlar bebisinin kardesleri beklesin siralarini:))))

canım benim çok teşekkür ederim. benim kadar sizinde mutlu olduğunuzu biliyorum çünkü bende aynı şeyleri hissediyorum. Evet canım doktorları anlamak zor robot gibi olmuşlar ruhsuz şeyler. Canım doktor progesteron ve aspirin vermişti ama kullanmıyordum midem çok kötü o yüzden ama kullanmam gerekiyor. Bugünden itibaren başlıycam düzenli içmeye

canım çok geçmiş olsun babana acil şifalar sende üzülme güçlü ol onların morala çok ihtiyaçları var. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Evet canım bebeğimi çok şükür gördüm kalp atışlarınıda duydum rabbim çok büyük

herkese iyi akşamlaaarrrr..
haberler güzel maaşallah
bilgem maşallah embriyolarına sayı da çok güzelmiş
41 kere maaşallah diyorum...:)))

çakır senin tedavide de her şey yolundaymış çok şükür hadi, bakalım rabbim sonunu da güzel eylesin..

ekiiiiinnnn ben de okumak istiyorum meryem suresi ama kırmızılardan çarşamba akşam kurtulabileceğim ancak.
ben okuyana kadar biter:))))

eda canım benim bence de böyle şeylere çok bakma takılma emi kuzum daha ümit verici şeyler okuyalım konuşalım ki inşallah mutlu sona ulaşalım
böyle şeyler ancak yıpratır bizi. hele ki senin şu anda morale ihtiyacın var hiççççç kafana takma böyle şeyleri ben biliyorum ki rabbim nasip edecek buradaki herkese anne olmayı
kuzucum mesajına cevap yazdım ama gitti mi gitmedi mi bilmiyorum inan eğer ulaşmadıysa özelden yaz bana cevap yazarım..

iyi akşamlar arkadaşlar bana iyi dileklerde bulunan bu endişeli süreçte bana moral veren dua eden tüm arkadaşlara çokkkkkkk teşekkür ederim. Hamile arkadaşlar sağlıklı bir hamilelik ve güzel bir doğum geçirmeleri dileğiyle. Bebek isteyen arkadaşlarada rabbim en kısa sürede anne olmayı nasip etsin. Arka arkaya hamile kalalım inşallah.

Ben nete pek giremiyorum midem çok kötü bulantı iştahsızlık ve yanma var yemek yemek çok zor aç kalınca iyice kötüleştiğim için zorla azda olsa yiyorum. Genelde yatıyorum o yüzden giremedim kk.

geçmiş olsun bebem,güzel haberlerini okudum ,çok mutlu oldum adına ,sana öyle deyip seni üzen doktorlara o ultrason kağıdını götürüp yedir,dahada iyisi onu bur ............
biraz kaba oldu ama neyse:)))

BİLGEM
harika haberler alıyoruz senden maşallah allah nazarlardan korusun. 12 tane bebişin var desene inşallah gelişimlerida harika olur. Annesine sıkı sıkı tutunsun

ÇAKIR
Canım seninde tedavinin sonuna yaklaşılıyor desene. seninde herşey çok güzel gidiyor en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah.

geçmiş olsun bebem,güzel haberlerini okudum ,çok mutlu oldum adına ,sana öyle deyip seni üzen doktorlara o ultrason kağıdını götürüp yedir,dahada iyisi onu bur ............
biraz kaba oldu ama neyse:)))

teşekkürler canım benim evet o doktor bu muameleyi haketiyor aslında. Anladım çok küçük olduğu için görünmeyebilir ama bu kadar erken olumsuz konuşmak haftaya açkarnına gel kürtaj yapalım demesi. Hiç umut vermemesi allahım tavsiye üzerine gittim böyle bi olay yaşamasan bu adama gidicektim 9 ay allahım korusun böyle doktorlardan.
Senin nasıl gidiyor temizlik olayları temizlik yaparak 3 kilo vermen süper düşünemiyorum artık nasıl bir temizlik yapıyorsan artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…