- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #97.721
Ahh merim sorma:)
Meryem suresi listemizde son durum
Melisdilek:10
Cakır:10
Mavi:10
Gözyaşı:5
EKİNTOS:1
Lorke:1
Ekin79:2
Allahımmm Kabul etsin inşallahhhhh
ekincim bu süre toplam kaç tane olacak?
41 ama daha fazla okursak okuruz diye yola cıktık.
Merhabalar kızlar
sureklı olmasa da arada sırada topıkınıze ugruyorum.Hamiş arkadaslara Masallah dıyorum.Darısı basımıza İnşallah.
Merhaba canlarım , size güzel habeler getirdim ..
20 tane yumoşumun 18'si olgun çıkmış ve şuan itibaeri ile12 tane döllenmiş embriyomuz var ..Ben 2 gün sonra aradım kızlar , dün belkide sayı 13-14 dü ..Ama bugüne bakıyorum tabi , çok mutluyum ..Rabbime şükürler olsun ..
Embriyolog , yarın transfer yapılacak gibi hazır olun , çağırırsak gelirsiniz dedi fakat embriyoların gidişatı iyi olduğundan çok büyük ihtimal 5. gün transferi yapılacak dedi, perşembe gelme ihtimaliniz kuvvetli dedi ..
Eşimle konuştum az evvel , çok sevindi , bundan sonrasını düşünmeye gerek yok, Allah'a emanetler dedi..
Bizim yapacağımız bişey kalmadı yani kızlar , Mevlam gönlümüze göre versin ..
Herkese günaydın hayırlı sabahlar
günaydın canım nasılsın
krisisim nasılsınnnnn
masamda yığınla iş var geçmişi okuyamayacağım son sayfaya bi bakayım bilgem ne yapmış dedim sonra dayanamadım atlaya atlaya geçmişe bi bakayım dedim aman yarabbi bu ne güzel bir haber mutluluktan gözlerim doldu, zaten ben o kesenin dolu olduğunu düşünüyordum o kadar erken belli olmaması normaldi, doktorların çok bilmişliğine hep sinir olmuşumdur. ben her zaman sabırlı ve temkinli doktordan yanayım.maşallah bebeğine Rabbim onu sana ve eşine sizide bebeğinize bağışlasın. progesteronunu düzenli iç ve bence aspirin 100'lükte başla kendine. Rabbim tamamına erdirsin bundan sonrasını kolay eylesin inşallah..
slm kızlar nasılsınız ...
bız dun esımle dısardaydık gelemedım hıc aksamda arkadasım geldı ydısna gıdecek onunla vakıt gecırdık vs
bu sabah babamı hastaneye goturduler doktor en az 1 hafta 10 gun yatman lazım demıs damar tıkanıklıgı olmus bacagında sıslık olusmus varıs gıbı bısey
evde dursan yatmazsın sen o yuzden hastanede takıp edıcez demıs
sabahta abım aradı sen gelebılrımısın dıye
annem evde kız kardesım ve babannemle mesgul
yengem zaten 3 cocuk var okula vs gıdıyolar onlarla ılgılenıyo
ben de gelırım dedım
bugun evdekı ıslerımı halledıyorum
utu falan yapmam lazım esıme
yarın sabahtanda eskısehıre gıdıcem sanırım
ssk da yatıyo babam orda net ımkanım olmaz buyuk ıhtımalle
dualarınızı beklıyorum ınsallah ıyı bısekılde cıkarız hastaneden bı an once
bılgemm canım yumrutalarının durumu ıyıymıs cok sevındım guzel seyler olacak ınsalah az kaldı
butterfly cnaım senın haberıne de coook sevındım ve bugun yarın bu haberı alacagımızı bılıuyodum
herkesın dedıgı gıbı benım de aklıma hıc kotu bısey geolmedı cok sukur oyle de oldu
cakır senınde yumrutaların guzel buyumus masallah hadı ardarda halayları cekleım nasıbse
ole oldu bıraz kızlar gıremedım haber edemedım bı turlu
cook canım sıkılıyo ıcım sıkılıyo dua edın
sırf hastalıkta degıl durum evdekı durumlar
babamla annemın arasıda ıyı degıl suan cok zor gercekten suan durumları
geçmiş olsun bebem,güzel haberlerini okudum ,çok mutlu oldum adına ,sana öyle deyip seni üzen doktorlara o ultrason kağıdını götürüp yedir,dahada iyisi onu bur ............iyi akşamlar arkadaşlar bana iyi dileklerde bulunan bu endişeli süreçte bana moral veren dua eden tüm arkadaşlara çokkkkkkk teşekkür ederim. Hamile arkadaşlar sağlıklı bir hamilelik ve güzel bir doğum geçirmeleri dileğiyle. Bebek isteyen arkadaşlarada rabbim en kısa sürede anne olmayı nasip etsin. Arka arkaya hamile kalalım inşallah.
Ben nete pek giremiyorum midem çok kötü bulantı iştahsızlık ve yanma var yemek yemek çok zor aç kalınca iyice kötüleştiğim için zorla azda olsa yiyorum. Genelde yatıyorum o yüzden giremedim kk.
ceylan la ekin delüsü nereye gittiniz???????????????****
geçmiş olsun bebem,güzel haberlerini okudum ,çok mutlu oldum adına ,sana öyle deyip seni üzen doktorlara o ultrason kağıdını götürüp yedir,dahada iyisi onu bur ............
biraz kaba oldu ama neyse:)))
Hamileler yurdunda geziyom belki bişi bulaşır diye:)))))
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?