Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ya 2. el alacaktı onu bende istiyordum ama 3 kere dolandırılmanın eşiğinden döndü bu hafta
sinirlendi şimdi sıfır alcam diye tutturdu en azından içim rahat etsin diyo evlendiğimden beri
sadece 1 senedir borcum yoktu (vitamin taksitleri hariç) bunaldım borç ödemekten ve korkuyorum
açıkcası birde tüp bebek meselesi var inşallah gerek kalmaz ama düşünmeden edemiyorum
seninkide benimkinden betermiş fazla yiğitler bu erkekler kamçıları hiç eksik olmucak

ceylan bu arada benden kurtuldun kıl payı Allah'ın izni ile tayin meselesi çözülmüş
burda kalacakmışız yırttın kız hadi yine iyisin

hımmm valla 0 arabayada güç yetmiyo canım niye öyle olduki bizimkide ilk arabamızı tanıdıktan almıştı o ne dediyse güvendi hiç götürmedi servise falan ama güvendigi anlattıgı gibi çıkmadı bunuda yabancıdan aldı adam ne dediyse dogru çıktı dost kazıgı bu olsa gerek ayy valla borç ödemek çok kötü yaaa bi bitsin kredi ne hayallerim var ilk maaşla deli gibi alışveriş yapacam
bende tüp bebek için endişeliyim işte borcumuz olmasa ben şimdiye 1 tane yaptırmıştım kesin
allahtan daha ortada arsayla ilgili kesin bişey yokmuş
0 arabayı bencede biraz daha erteleyin :26::26:

evet uzun süredir istiyodu ama sadece istiyodu şimdi almaya kalkıyo ramak kaldı diyebilirim :18:
canım bu dert bizdede çok vardı ama şükür kurtulduk gönlümüzün arabasını buldukta ama alana kadar arabam.com dan çıkmıyorduk sonunda aldıkta şükür kurtulduk darısı size olsun : ))

ciddimisin kıs benimkine deyimde oda arştırsın pek sever öyle şeyleri
ama bende kredi ödemek istemiyorum kız : ((
neyse hayırlısı

aaa 3 polis eşi kalmışız burda
: ))

kızlzar benimki kanepeye uzanmıştı kalktı yat diye kızdı bana ben çıkıyorum hoşçakalın......

canım sadece ankarada görev yapanlaraymış

bende ertelemek istiyorum ama arkadaşlarıyla gidip pazarlık bile yapmışlar hayırlısı diyorum artık

sağol sevsercim aylardır bizimkide hepsini ezberledi artık pc de sekmeler araba dolu şu plaka sorgulama işine gelene kadar herşey iyi
ama orda elimizde patlıyo bulabilecek gibi görünmüyor şimdilik o 3. polis eşi ben değilim değilmi :26:

ayyy kurtulmak isteyen kimdiki
sende zaten gitmek istemiyodun hadi gözün aydın o zaman canım

sendin birde ekin cadısı şimdi döndün dimi iş değişince
sağol valla hiç gönlüm yoktu iyi oldu valla

eee ne marka düşünüyo kaça alıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…