- 12 Ocak 2011
- 4.430
- 0
- 116
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #97.761
oda bişeymi bizim ev kredi araba kredi hala ödüyoruz şimdide polise 1 daire garantili arsa duymuş onu almaya kalkışıyo ben diyom hadımım o diyo kaç çocugun var
ben elime para geçze vitamin almak istiyom adam bide şimdi arsa derdinde kafaya koyduysa kesin alır canım boşa yıpratma kendini
ya 2. el alacaktı onu bende istiyordum ama 3 kere dolandırılmanın eşiğinden döndü bu hafta
sinirlendi şimdi sıfır alcam diye tutturdu en azından içim rahat etsin diyo evlendiğimden beri
sadece 1 senedir borcum yoktu (vitamin taksitleri hariç) bunaldım borç ödemekten ve korkuyorum
açıkcası birde tüp bebek meselesi var inşallah gerek kalmaz ama düşünmeden edemiyorum
seninkide benimkinden betermiş fazla yiğitler bu erkekler kamçıları hiç eksik olmucak
canım bu dert bizdede çok vardı ama şükür kurtulduk gönlümüzün arabasını buldukta ama alana kadar arabam.com dan çıkmıyorduk sonunda aldıkta şükür kurtulduk darısı size olsun : ))evet uzun süredir istiyodu ama sadece istiyodu şimdi almaya kalkıyo ramak kaldı diyebilirim :18:
oda bişeymi bizim ev kredi araba kredi hala ödüyoruz şimdide polise 1 daire garantili arsa duymuş onu almaya kalkışıyo ben diyom hadımım o diyo kaç çocugun var
ben elime para geçze vitamin almak istiyom adam bide şimdi arsa derdinde kafaya koyduysa kesin alır canım boşa yıpratma kendini
ceylan bu arada benden kurtuldun kıl payı Allah'ın izni ile tayin meselesi çözülmüş
burda kalacakmışız yırttın kız hadi yine iyisin
canım bu dert bizdede çok vardı ama şükür kurtulduk gönlümüzün arabasını buldukta ama alana kadar arabam.com dan çıkmıyorduk sonunda aldıkta şükür kurtulduk darısı size olsun : ))
ciddimisin kıs benimkine deyimde oda arştırsın pek sever öyle şeyleri
ama bende kredi ödemek istemiyorum kız : ((
neyse hayırlısı
aaa 3 polis eşi kalmışız burda
: ))
hımmm valla 0 arabayada güç yetmiyo canım niye öyle olduki bizimkide ilk arabamızı tanıdıktan almıştı o ne dediyse güvendi hiç götürmedi servise falan ama güvendigi anlattıgı gibi çıkmadı bunuda yabancıdan aldı adam ne dediyse dogru çıktı dost kazıgı bu olsa gerek ayy valla borç ödemek çok kötü yaaa bi bitsin kredi ne hayallerim var ilk maaşla deli gibi alışveriş yapacam
bende tüp bebek için endişeliyim işte borcumuz olmasa ben şimdiye 1 tane yaptırmıştım kesin
allahtan daha ortada arsayla ilgili kesin bişey yokmuş
0 arabayı bencede biraz daha erteleyin :26::26:
canım bu dert bizdede çok vardı ama şükür kurtulduk gönlümüzün arabasını buldukta ama alana kadar arabam.com dan çıkmıyorduk sonunda aldıkta şükür kurtulduk darısı size olsun : ))
ciddimisin kıs benimkine deyimde oda arştırsın pek sever öyle şeyleri
ama bende kredi ödemek istemiyorum kız : ((
neyse hayırlısı
aaa 3 polis eşi kalmışız burda
: ))
ayyy kurtulmak isteyen kimdiki
sende zaten gitmek istemiyodun hadi gözün aydın o zaman canım
bende ertelemek istiyorum ama arkadaşlarıyla gidip pazarlık bile yapmışlar hayırlısı diyorum artık
sağol sevsercim aylardır bizimkide hepsini ezberledi artık pc de sekmeler araba dolu şu plaka sorgulama işine gelene kadar herşey iyi
ama orda elimizde patlıyo bulabilecek gibi görünmüyor şimdilik o 3. polis eşi ben değilim değilmi :26:
sendin birde ekin cadısı şimdi döndün dimi iş değişince
sağol valla hiç gönlüm yoktu iyi oldu valla
eee ne marka düşünüyo kaça alıyosunuz
ceylan bende çıkıyorum canım hayırlı geceler
jazz heyşbek degilmiydi küçük bişey:44::44::44:
bu modeli daha büyükmüş akşam yatana kadar bütün özelliklerini dinledim
yeni kasalar genişmiş sağolsun
tmm canım bende çıkarım birazdan hayırlı geceler hayırlısı neyse o olsun inşallah
iyi geceler kizlarrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?