Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hamileler yurdunda geziyom belki bişi bulaşır diye:)))))
sen nasılsın
canımın içi nasıl olayım ,öyle boş boş dolanıyorum ,daha doğrusu aç aç (
kilo vermek için hiç bişey yemiyorum,şu an karnım zil çalıyor(
yarında oruca niyetlendim ,şöyle bir hafta tutsam ,tutabilsem:))
allah korumuş senı o deli doktordan:))
sadece işlen vermedim tabiki moralimde çok bozuktu ,reflüm azdı o yedirtmedi,bide gnc den bir ürün aldım onuda kullanıyorum:))
Belirtileri bölümündeyim çömezlere gülüyom arada:)
ilişkiden sonra belirti arayan bile var ahh ahhhh

ciddimisin ,kAFAYA AL ÇÖMEZLERİ,:))

canım gözün aydın inan çok sevindim senin adına rabbim tamamına erdirsin
çok üzülmüştüm şimdi okuyunca çok sevindim böyle dr allaha havale ediyorum
inanların hayatlarıyla oynuyorlar nahlet şeyler bide baksan havalarından
geçilmiyor tekrar allah yavrunu sana bağışlasın

çok teşekkür ederim canım evet havalarından geçilmiyor bazı doktorların. Onlara göre hava hoş canı yanan biz oluyoruz. Allahıma binlerce şükür evladımı bana bağşladı (minik fasülyemi)

butterfly
canım bize çok çok dua et olurmu
senin duaların kabul olur hamişsinya
canım inan okadar sevindimki eşime anlattım hemen çok üzüldük ve dua ettik
sora senin bebeiş haberini alınca hemen yine eşime söyledim çokkkk sevindik canım
maşşallah sana
allaha emanet ol tatlım
dualarımızdasın: ))

ve canım birkez daha anladıkki tek dr a bağlı kalınmamalı
tıpkı bizim meselemez gibi dr eşime ileri derecede varikosel var dedi
bizde çok üzüldük vs...
ameliyata gittikki dr yok dedi tabi başka bi dr
sora aynı gün 3 özel dr a daha gittik yok dedi
okdar sevindikki anlatamam ama benim üzüldüğüm yanıma kar kaldı : (((

BUFFTERFLY canım doktor tarafından hamiş olduğunun kesinleştirilmesine çok çok sevindim Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah
çok şükür dna hasarlılardan biri daha eksilince sevinmenin yanında umudumda artıyor
BİLGEM yumoşların iyi durumdaymış şükürler olsun sonuca bir adım daha yaklaştın Rabbim sonunu güzel ve hayırlı eylesin canım halaylar çekeriz inşallah
ÇAKIR canım seninde tedavin güzel gidiyor maşallah inşallah sende tedavinin sonunda bebişine hayırlısı ile kavuşursun halayları peş peşe çekelim
araba almışsınız hayırlı olsun Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin canım bebişlerinizi gezdirirsiniz inşallah
LORKEM canım babacığına ve şifa bekleyen tüm hastalara Rabbim acil şifalar versin.annen ve babanın yuvasına Allah huzur,ağız tadı,sevgi ve muhabbet
versin bol bol canım
arkadaşlar unuttuklarım varsa özür dilerim geçmişten günümüze gelene kadar geçmişi unutuyorum hatırladıklarımı yazmaya çalışıyorum affınıza sığınarak

teşekkür ederim canım arkadaşım. Dualarım sizinle rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin. Aynı duyguları yaşadığımız için size bol bol dua ediyoru edeceğimde kıymetini çok iyi biliyoruz çünkü. Sizlerde bana dua edin sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin rabbim

evet helede bir operasyon yapılacaksa kesinlikle bir doktora bağlı kalınmamalı o kadar hatalı tedaviler tehşisler oluyorki çok dikkalti ve titiz davranmak gerek. Sizin adınıza çok sevindim. Ama bu süreçte üzülüp yıpranıyoruz dediğin gibi yanımıza kar kalıyor (

teşekkürler canım boş gebelik denilince çok üzüldüm ama arkadaşların tesellisi beni biraz olsun ümitlendirmişti. Ama kaan hocadan % 96 dna hasarı sonucu gelince ümidimi kaybetmiştim. Çok şükür bebeğim herşeye inat benimle aslında çok testlere takılmamak lazım ne mucizeler oluyor.

Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah fasulyeni canım
ah ah o mucize inşallah bizlerede uğrar Rabbim nasip eder inşallah

evet uzun süredir istiyodu ama sadece istiyodu şimdi almaya kalkıyo ramak kaldı diyebilirim :18:

oda bişeymi bizim ev kredi araba kredi hala ödüyoruz şimdide polise 1 daire garantili arsa duymuş onu almaya kalkışıyo ben diyom hadımım o diyo kaç çocugun var
ben elime para geçze vitamin almak istiyom adam bide şimdi arsa derdinde kafaya koyduysa kesin alır canım boşa yıpratma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…