- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
Ağlamak istiyorum avazım çıktığı kadar, kalbim yerinden sökülünceye kadar.....Eşimin tahlil sonucu şuanda bilgisyrımın ekranında...2,6 milyon sadece... Hani onca emeğimiz nerde yokkkk, boşa gitmiş, çaylar, kürler, beslenmeler işe yaramamış....Herşey en başa dönmüş...Çok şey istedim galiba...Mutlu olmak artık bi hayal benim için...Kolum kanadım kırık, içimde yaşam kıvılcımı bile yok..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Ağlamak istiyorum avazım çıktığı kadar, kalbim yerinden sökülünceye kadar.....Eşimin tahlil sonucu şuanda bilgisyrımın ekranında...2,6 milyon sadece... Hani onca emeğimiz nerde yokkkk, boşa gitmiş, çaylar, kürler, beslenmeler işe yaramamış....Herşey en başa dönmüş...Çok şey istedim galiba...Mutlu olmak artık bi hayal benim için...Kolum kanadım kırık, içimde yaşam kıvılcımı bile yok..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlar duama katılacak olan baska kımse yokmu ?
nıhade alh razı olsun canım
kızlar bırazdan gıdıorum doktora tahlılller falan ıcın cok tedırgınım ne olursunuz duanızı eksık etmeyın.....
nıhade alh razı olsun canım
kızlar bırazdan gıdıorum doktora tahlılller falan ıcın cok tedırgınım ne olursunuz duanızı eksık etmeyın.....
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim, acımı paylaştığınız için. Dünden bu yana evin hiçbir yerine sığmadım, evet içimde tarifsiz bir boşluk...Köşeye öyle sıkıştım ki çıkmak için küçücük bir ışık arıyorum. Rabbim beni cezalandırıyor, kimin canını yaktım ki canım böylesine yanıyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Dünyada babalık duygusunu en çok tatmak isteyenlerden biri eşim ve bunu yaşayamıyor. Gözlerimin önünde içine akıtıyor tüm acısını. Kendi acımı bıraktım, onun acısına dayanamıyorum artık. Evet belki biçoğunuza umut oldum ama benim umutlarım tükendi.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben...
Saracoglu Hocamın gönderdiği çayları kullnıyor sadece. Dün tahlil sonucundan sonra eşim Ateş Kadıoğlundan cuma günü için randevu almış, ona gidecek...İlaç vs. kullanmadı şuana kadar.Canim ne olur boyle dusunme kendinide bizide cok uzuyorsun. Olacak illaki olacak ama zaman aliyor iste sabirli olmamiz lazim. Mucadeleye devam pes etmek yok.
Canim esin ilac tedavisi aliyor mu? Sadece bitkiselmi tedavi oluyorsunuz?
Saracoglu Hocamın gönderdiği çayları kullnıyor sadece. Dün tahlil sonucundan sonra eşim Ateş Kadıoğlundan cuma günü için randevu almış, ona gidecek...İlaç vs. kullanmadı şuana kadar.
Canım benim çok teşekkür ederim desteğin için. Evet ilaçsız yoluna girmeyecek galiba bişey yoluna. Bakalım cuma günü neyle karşılaşacağız? Sizin üroloji doktorunuz kimdi?Canim cok iyi yapmissiniz ilacsiz sonuc almak malesef cok zor biz ilac tedavisinin yaninda bitkiselleride cok yogun kullandik ama ilac oncelikli oldu hep. hele son gunler biliyorsun esim gun asiri gobekten igne oluyordu.
Ates Kadiogluda cok iyi bir secim sakin pesini birakmayin. Ben cok eminim sizin sonuclariniz duzelecek zaten sende yasadin bunu.
Canım benim çok teşekkür ederim desteğin için. Evet ilaçsız yoluna girmeyecek galiba bişey yoluna. Bakalım cuma günü neyle karşılaşacağız? Sizin üroloji doktorunuz kimdi?
Canım benim çok teşekkür ederim desteğin için. Evet ilaçsız yoluna girmeyecek galiba bişey yoluna. Bakalım cuma günü neyle karşılaşacağız? Sizin üroloji doktorunuz kimdi?
canım bugün daha iyisin dimi,zaman herşeye çağredir tatlım.
Krishazel arkadaşım deniz erseve ameliyat oldu ,ama tedaviyi kaan aydos yönetti.
Biz deniz ersewe gittiğimizde ameliyat oandada şansınız %20 demişti ,şimdi kaan aydosun hastasıyız o ikinci ameliyata gerek yok zaten olmuş ,acaba bir tıkanıklıkmı war dedi bize ilaç yazdı ,bi ay sonra fsh ve testesteron hormonuna baktırın bana gelin diye yazdı,bakalım ya gideriz yada arkadaşlar gibi internet aracılığıyla tedaviyi götürürüz.
Arkadaşım saraçoğlu ne didi bu duruma konuştunuz mu hiç ?
Galiba benim kullandığım çaylar östörojen hormonumu yüksektti çünki gögüslerim farkedilir oranda büyüdü.
Ama benim o hormon zaten yüksekti şimdide tavan yaptı galiba.
Canım hiiiiiiiçççççç üzülme üzüldükte elimize ne geçti sadece kendimizi yıprattık.
Caaaanım sen herşeyin en iyisine layıksın Allaha emanet ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?