Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yagmurcugum burdayım canım bugun dun pek gıremedım cunku agr
grıp oldum carsambada gıremem cunku rahım fılmı vede sulu ultrason cektırecegım....
dua edınde sorun cıkmasın cunku dıger kan testlerm falanda cıkıcak

ozlemcıgım slm ınş tahlıl sonucunuz cok ıı cıkar.netın olmadıgını bılıorum:)
allh emeklerımızı bosa cıkarmasın ınşşşşş

kızlar sımdı sıze bısı soracagm hacca gıden bırı var tesbıh yollayacagım okuyup 5 tane hepsıne 3 ıhlas 1 fatıhamı okumalıyım..hepınız ıcın dua edecegım tesbıhte....

Canım sperm sonucunuz inşallahhh çok iyi çıkarrr..En başından beri sen umut oldun bana..Yine güzel haberlerine umut ol inşallahhh..Hayırlı haberlerini bekliyorumm..

Bir bilene sormak lazım canım ya..Öğrenebilirsem haber ederim..Rabbim kabul eder inşallah..Bu arada tefriciye okuyun demişsin canım..Ne zamana kadar okumalıyız..Süre kısıtlı değilse 100 tane okuyabilirim senin için..Yetiştirebilirsem dahada okurum..
Allah yardımcın olsun canım..Hep dualarımdasın..

Son düzenleme:
ohh kızlar yaa.. bugün doktora gittim eşimin sonuçları dediğiniz gibi güzel çıktı... çok rahatladım. bakalım yumurtalarım büyümüş bu ay ne olacak?

canim allah kabul etsin
canim benim icinde dua eder misin

canim allah kabul etsin
canim benim icinde dua eder misin
Ağlamak istiyorum avazım çıktığı kadar, kalbim yerinden sökülünceye kadar.....Eşimin tahlil sonucu şuanda bilgisyrımın ekranında...2,6 milyon sadece... Hani onca emeğimiz nerde yokkkk, boşa gitmiş, çaylar, kürler, beslenmeler işe yaramamış....Herşey en başa dönmüş...Çok şey istedim galiba...Mutlu olmak artık bi hayal benim için...Kolum kanadım kırık, içimde yaşam kıvılcımı bile yok..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bebek iyidir heralde hic bilmiyorum ki persembe veya cuma gunu gidecegim doktora bakalim Insallah ozaman hayirli guzel haberler alirim
senin nasil gidiyor neler yapiyorsun suan hangi asamadasin?

canım yarın son asamaya gıdıorum tup bebek oncesı rahım fılmım var vede sulu ultrasonum bakalım sorun varmı yokmu bnde
ona gore tedavıye kaar verılecek duanı eksık etme ne olursun

bugun aynı seylerı bnde hıssettım kocaman ugrastıgım 1 yıl boyunca sarfettıgım cabalar gozumun onunden gectı gıttı senın gıbı bagıra bagıra aglamak ıstedım sonra ıcımdekı ses sus dedi sukret dedi beterın beterı var dedi
oncevajınısmus ıcın sarfettıgım sorun
sonra kanamalarım ıcın yasadıgım sorun
sonra psıkıyatrı yolunda ıyılesme cabalarım
hamıle kalmak ıstedım esımdekı spermı yukseltme cabalarım
o cabaya ragmen sonuc koca bır sıfırdııııııııııııı
sımdı ıse tup bebek yolundayımmmmmmmmm
ozlem bosver bır kac gun sonra duzelırsın
ınsan zamnla herseye alısıor
ınş hersey gusel olacaktır

Mutlu olmayı öyle özledim ki...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenHayatın bu kadar ağır yükleriyle tanışmadan önceki günlerimi....mafoldumben Elbette halimize şükürler olsun en azından sperm var...Ama ben artık ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Yolumu nereye çevireceğim???? Neyi umut edeceğim??? Bugün en zor günlerimden birini daha yaşıyorum...

Canım seni çok iyi anlıyorum. Ama bu kadar yıpratma kendini. Beterin beterini düşün. Hiç sperm olmayanları düşün. Tüp bebek şansın var. En azından sende problem yok. İnan ben de bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum. Ya hiç olmazsa diye. Ama Allah'a sığınmaktan başka yapacak bir şeyimiz yok ki. Benim eşiminde son tahlilinde sayıda, morfolojide ve harekette çok fazla düşüş oldu. Zaten kötüydü, hepten düştü. Yedirmediğim, içirmediğim bir şey kalmadı. Maddi ve manevi olarak çok yıprandık. Ben şu an 4. micro tedavisindeyim. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

,,

Sabır canım sabır sen en azından hamile kalabildiğini gördün mesela ben 15 aydır hiçbirşey yaşayamadım.İnşallah hepimiz anne olacağız.
bir topikteki arkadaşımız tüp bebek için yumurtalarının toplanıp döllenme gerçekleştiremediği ve tedavisinin 2 ay ertelendiği ay aynı ay(tedavi için yumurtalarının toplanmasına rağmen) hamile olduğunnu öğrendi.Rabbim onu nazarlardan saklasın

Rabbim merhamet eyleyecek bizlerede..

Ben hepimiz adına tek tek yürekten inanıyorum.

ozlem senı cok ıı anlıorum aynı duyguları aynı hayal kırıklıgını bende yasadım hatta buradakı herkes yasıor tabıkı halımıze sukurler olsunkı sperm var en azından ...bugun lıseden arkadasım geldı 46 kıloya dusmus o neselı kız gıtmıs yerıne ruh hastası bırı gelmıs öle cok uzuldumkı dedım ıcımden buyudukce kotu oluyoruz dıe keske gereckten kucuk kalsaydım hep dızlerım kanasaydıda buyuyup bu kadar kalbım kanamasaydı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…