Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nete yarım saat girip kapatıyodum güya ama yararı var kafamı dağıtıyorum aslında eneslenam giriyorum yani nete

evde sikiyonetim ilan etmediysen banada .............. deme:)))

krisim babannem kundak yapıcam demezmi :)))))))))) dedim babanne eskidendi o çocuk karnımda nasıl hareket ediyorsa doğdukdan sonrada yazık değilmi asla olmaz dedim sen karışma demezmi istemiyorum diyorum bu defada alınıyo herkes bir kafadan ses biri çok yiyosun biri diyo yürü biri diyo şöyle olsun artık yeter dedim herkes karışıyo çünkü sıkıntı basıyo bende herkesi şimdiden uyarıyorum valla dokunulmazlığıda söyledim

sen istanbula gelmekle hayatinin hatasini yaptin
o cocuga hicbir duzen kuramayacaksin

her kafadan bir ses cikacak

istedigin hicbirsey olmayacak

şimdiki zamandan bahsetmiyorum hamile kaldığından beri bir sürü video izledin
onları yasaklamak lazımdı

yok hayatım önceden izledim ilk aylarda o videolara zaten inanmıyorum ben aslıyla tutarlı değil zaten sadece çok irdeledim çok araştırdım onun korkusu

sen istanbula gelmekle hayatinin hatasini yaptin
o cocuga hicbir duzen kuramayacaksin

her kafadan bir ses cikacak

istedigin hicbirsey olmayacak

aynen geldiğim için çok pişmanım bunu çok iyi biliyosun orada olsam daha iyi olacaktı ama çocuğa bakılmasıda zor olacaktı ama geldiğim için günlerce ağladım psikolojim çok bozulmuştu aynen her kafadan ses çocuk daha doğmadan oluyor doğarsa düşemiyorum şimdiden diyorum aileme kimseyi odamda istemiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…