- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #9.941
bizimki herşeyi benden beklemez kallıp alır ama bu arlar rahatsız kıyamıyorum tospama:))
CANIM NİCE NİCE GÜZEL YILLARA BEBİŞİNİZLE İNŞALLAH BİR ÖMÜR BOYU MUTLU OLURSUNUZ...benimle senin aranda 2 gün var bizimde de 16 ocakta birinci yılımız oldu:)
bizim sorunumuz aslında eşimin sperm azlığı preseed jeli kullanmadım çünkü daha yeni başladık tedaviye o yüzden kullanmadım ovulasyonuda bari yumurtlama günlerini bileyim diye kullanmak istiyorum.eczanelerde paketi 10 tl ve sadece iki tane var içindesence ne yapmam gerek?
Cok tesekkur ederim guzel arkadasim
sizinde bir omur saglikla mutlulukla surmesi dilegiyle ...
kızlar ya bi kışın evlenen ben varım sanıyordum... benimkide 26 ocak...
bizim fsh 2,12 düşük mü acaba
KRİSCİM EVLİLİK YIL DÖNUMUNUZ KUTLU OLSUN, NİCE MUTLU UZUN SENELERE BİRLİKTE GELİRSİNİZ İNŞALLAH
LONELİNEES SENDE ARAMIZA HOŞ GELDİN. EN KISA ZAMANDA ACİL ŞİFALAR VE BEBİŞİN GELMESİ UMUDUYLA
EMİNE82 - OVULASYON ICIN EBAYIN SAYFASINDAN GIRIP BAKABILIRSIN. İŞYERİNDEYİM EBAY SİTESİ BENDE AÇILMIYOR.
KADSERCIM HEPIMIZ BIR HIZLA GIDIYORUZ AYNI ANDA HAMİLE KALICAZ GİBİ
önemli değil daha bunlar başlangıç sen akşam uğra buraya ozaman prof.dr.kris hazel daha ayrıntılı yardımcı olur
kış güneşi olmuşsun sen
kadserim ben dayanamayıp royal jelly aldım :)))))) boş durmamak lazım arı sütü spermlere çok iyi geliyor:)
sağol pamukcum baya işe yarıyormuş ben evdekine devam ediyim
Sonucları yarın alırız ınsallah hem sıze hem kaan hocaya gonderıcem bakalım neler çıkacak. Korkum bırde fsh kotuyse yandık varıkosel var bırde bu olursa çifte kavrulmuş oluruz :2:
Yüksek testosteronlu erkeklerin aldatma, ikinci bir eş bulma ve şiddet eğilimleri daha fazla. Erkeklik hormonu olarak bilinse de, testosteron kadınlarda da bulunuyor ama erkeklere göre 30 kat daha az oranda. Kadınlara testosteron verildiğinde aldatma istekleri belirgin düzeyde artıyor.
Az araştırıyım dedim bunu buldum anammmçokta artırmamak lazım..
Bebişi bulup, kocişi kaybetmiyimm
canım erkekler biraz gururlu oluyor bu konuda. onu yumuşatmak senin elinde. ben sürekli şunu dedim, eğer günün birinde tüp bebek yaptırmamız gerekirse tüm sorumluluğu ben alcam üzerime dedim. herkes sorun bende bilcek dedim. onun kendi ailesi hariç. kendi aileme de böyle yansıtacağım dedim. çünkü toplum nedense kadınların sorununu daha normal karşılıyor. zaten böyle diye diye bende de sorun çıktı bahsetmiştim dün histereskopi oldum ve polip aldırdım. şimdi herkes sorun ben de biliyor. kimseye yatak odası sırrımı açamam. zaten bu doğru da değil.
canım bir de ben şöyle ikna etmeye çalışıyorum eşimi, sadece tüp bebek çare olmuyor malesef. burda kaç kişi okudum tüp bebekten eli boş dönen, ya da gebelik oluşsa bile sonlandırmak zorunda kalan. onun için tedavi şart. hem beterin beteri var, azosperm değil, az da olsa spermimiz var en azından. bu şekilde moral vermeye çalışıyorum. tabi azospermin de çaresi var ama çok daha zor.
zil çaldı açmadım :))))))) cips olsa kapıyı aç derdi dün yine tam iğne yapıcam herşeyi hazırladım pat zil çaldı eşim aç dedi açtım ama şimdiki zili açmadım ohhhhhhhh yaşasın kötülük hep iyimi olucam canım
zil çaldı açmadım :))))))) cips olsa kapıyı aç derdi dün yine tam iğne yapıcam herşeyi hazırladım pat zil çaldı eşim aç dedi açtım ama şimdiki zili açmadım ohhhhhhhh yaşasın kötülük hep iyimi olucam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?