Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pamukcum bana bi akıl ver bu testojelle ilgili yoksa sabaha kadar başını ekşitirim valla. Size kullandırmadığı şeyi bize niye verdi Kaan Hoca?

Son düzenleme:
pamukcum bana bi akıl ver bu testojelle ilgili yoksa sabaha kadar başını ekşitirim valla. Size kullandırmadığı şeyi bize niye verdi Kaan Hoca?

hayatım dediğim gibi endokrin bize testojel yazdı kaan hocada direk bırakıyosunuz dedi dolapta duruyo öylece benim sorunumla senin sorunun aynı olmayabilir canımcım belki ondan yada maille yazdıysada sebebini biliyormuydu kaan hoca

testojeli kaç ay kullandınız peki (((

testojeli eşleriniz kullanıyor değil mi?bu ne için kullanılıyor..offffff yarabbim...bir şeyleri anlamaya çalışıyorum ama anlamıyoorum...ama bence aynı sorun yok eşlerinizde..birine verip diğerine vermezdi bence dr unuz..

testojel testesteron değerinin yükselmesi için veriliyo canım ama bildiğin gibi kaan hoca bize vermedi ama boncuğa vermiş bende anlamadım

Bu ikinci ay. Böyle bi yanlışlık yapmamışdır umarım. Size niye kullanmıycaksınız sakın dedi.

kaan hocanın yanlışlık yapacağını sanmıyorum canım ben sadece seni bilgilendirmek amacıyla başımdan geçenleri anlattım bizim sorunumuz geçirdiği bir operasyon nedeniyle hormonlarda düşüş şimdi bebek düşünüyorsak eğer testojel şuan için siz kullanmayacaksınız dedi bize

pamukcum senin cipsin testeron hormunu acaba yüksek diye mi vermedi?

yok bebişim bizim fsh lf testesteron düşüğünde ötesinde düşük bak şöyle düşün şimdi kendi kendini yeme bazılarına aynı sorunumuz olmasına rağmen klomen yazıyo kaan hoca oysaki bizim tedavimizi iğnelerle bütünleştirdi hatta 2 çeşit iğne yazdı yani her hasta aynı değildir onunda bildiği bişey var tabiki sen çeşit çeşit doktora gideceğine tek bir yerde kalıp tedavini bitir canım kafanı karıştırıyorlar böyle

ronyacım gittin mi?bir şey soracaktım.necmettin bey hakkında...ve eşinin normal dğerlerine dönmesi hakkında...

selam canlarımmm özlüyom valla sizi çok.. çatlıyorum meraktan ama giremiyorum nete yaaa... internetim kesilip duruyoooo offf... geçmişi okuyamadım çok olmuş valla nasılsınız canlarım...

tugok hoşgeldin şekerim özledim seni nerdesin kesin iş güç diyeceksin :))))))))))

Ay panik oldum birden. Kaan hoca yanlış ilacı verdi, kullamaması gereken bi ilacı 2 aydır kullanıyo diye. O kadar çaba boşuna gidecek diye ödüm koptu. Kafamı Aydın Arıcı karıştırdı, üstüne sende testojeli eşşime kullanma diyince üstüne tuz biber oldu. Mail gönderdim Kaan Hocaya. Artık ben sabahı sabah ederim.

ronyacım gittin mi?bir şey soracaktım.necmettin bey hakkında...ve eşinin normal dğerlerine dönmesi hakkında...

sor canım burdayımm

selam canlarımmm özlüyom valla sizi çok.. çatlıyorum meraktan ama giremiyorum nete yaaa... internetim kesilip duruyoooo offf... geçmişi okuyamadım çok olmuş valla nasılsınız canlarım...

hoşgeldin fıstık durumlar nasıl

tatlım bence içini ferah tut sen..bence ne verdiğinin ve niye kullandırdığının farkındadır drunuz...

kesin benide söylemişsindir :)))))))) aydın arıcı hoca kafanı karıştırmış yarın cvp yazar sabahı edemessin bu gidişle keşke söylemeseydim demiyorum herkesinde bilgisi olsun

ronyacım.....şimdi şöööleeeee oluyor....eşinin sperm sayısı felan kaçtı...kaça yükseldi...?ve bunun olması için ne gibi ilaçlar kullandınız?daha işin başındayız ya...eşimle kör cahil gibiyiz valla...
ah kızlar kadınlar kulübüde olmasa....hepinize çoookkkk teşekkürlerrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…