- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #9.901
pamukcum bana bi akıl ver bu testojelle ilgili yoksa sabaha kadar başını ekşitirim valla. Size kullandırmadığı şeyi bize niye verdi Kaan Hoca?
testojeli kaç ay kullandınız peki(((
Bu ikinci ay. Böyle bi yanlışlık yapmamışdır umarım. Size niye kullanmıycaksınız sakın dedi.testojeli kaç ay kullandınız peki(((
testojeli eşleriniz kullanıyor değil mi?bu ne için kullanılıyor..offffff yarabbim...bir şeyleri anlamaya çalışıyorum ama anlamıyoorum...ama bence aynı sorun yok eşlerinizde..birine verip diğerine vermezdi bence dr unuz..
Bu ikinci ay. Böyle bi yanlışlık yapmamışdır umarım. Size niye kullanmıycaksınız sakın dedi.
pamukcum senin cipsin testeron hormunu acaba yüksek diye mi vermedi?testojel testesteron değerinin yükselmesi için veriliyo canım ama bildiğin gibi kaan hoca bize vermedi ama boncuğa vermiş bende anlamadım
pamukcum senin cipsin testeron hormunu acaba yüksek diye mi vermedi?
yok bebişim bizim fsh lf testesteron düşüğünde ötesinde düşük bak şöyle düşün şimdi kendi kendini yeme bazılarına aynı sorunumuz olmasına rağmen klomen yazıyo kaan hoca oysaki bizim tedavimizi iğnelerle bütünleştirdi hatta 2 çeşit iğne yazdı yani her hasta aynı değildir onunda bildiği bişey var tabiki sen çeşit çeşit doktora gideceğine tek bir yerde kalıp tedavini bitir canım kafanı karıştırıyorlar böyle
ronyacım gittin mi?bir şey soracaktım.necmettin bey hakkında...ve eşinin normal dğerlerine dönmesi hakkında...
selam canlarımmm özlüyom valla sizi çok.. çatlıyorum meraktan ama giremiyorum nete yaaa... internetim kesilip duruyoooo offf... geçmişi okuyamadım çok olmuş valla nasılsınız canlarım...
Ay panik oldum birden. Kaan hoca yanlış ilacı verdi, kullamaması gereken bi ilacı 2 aydır kullanıyo diye. O kadar çaba boşuna gidecek diye ödüm koptu. Kafamı Aydın Arıcı karıştırdı, üstüne sende testojeli eşşime kullanma diyince üstüne tuz biber oldu. Mail gönderdim Kaan Hocaya. Artık ben sabahı sabah ederim.
Ay panik oldum birden. Kaan hoca yanlış ilacı verdi, kullamaması gereken bi ilacı 2 aydır kullanıyo diye. O kadar çaba boşuna gidecek diye ödüm koptu. Kafamı Aydın Arıcı karıştırdı, üstüne sende testojeli eşşime kullanma diyince üstüne tuz biber oldu. Mail gönderdim Kaan Hocaya. Artık ben sabahı sabah ederim.
tugok hoşgeldin şekerim özledim seni nerdesin kesin iş güç diyeceksin :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?