- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #9.981
krisim bişey diyeyimmi evimde hangi ürünler varsa onlardada aynısı var bende görüp direk almaya gidiyolar kıyafetime kadar düşün
bence kocisin ic camasiriyla gecsin yatsin koltuga
acin kapiyi
birdaha gelmezler:)))))))))
ayyy bizimki yapmaz belki bundanda hoşlanırlar arsızlık var zaten
ayyy bizimki yapmaz belki bundanda hoşlanırlar arsızlık var zaten
yakinda cipsi de alacaklar ama senin gozlerin kor olmus
yakinda cipsi de alacaklar ama senin gozlerin kor olmus
teşekkür ederim canım cevabın için saden karşılaştığım tavır hakkında hemen senin söylediklerin aklıma geldi ve eşime de bahsettim. kaaan hocaya yazdım ben sonuçları, biizmle de ilgilendi ama o biel varikosel elle muayende belli olmuyorsa ameliyata gerek yok dedi. haftaya tahlillerimizi tekrarlayıp yeni sonuçları yazacağız kaan aydosa. bakalım yeni doktor varikosel hakkında ne diyecek. hoş bizim amacımız hormon ve sperm testlerini tekrarlamak, devlet hastanesine gidiyoruz, ne kadar ilgilenirler bilemem. olmadı 15 tatilde istanbulda bir ürolog randevusu daha almak. biz bu durumu öğrendiğimiz zaman geçen sene tam 4 doktor dolaştık. bir tanesi uludağ üniversitesindeydi, onların görüşü rahatsızlık vermiyorsa ameliyat yapmamakmış. başka bir doktor ameliyat dedi ama çok az şans verdi. başka bir profesör ameliyatlık bir durum yok, bu kadar hafif derece varikosel bu kadar büyük zarar veremez dedi, sorun genetik dedi. işte böyle.canim bizde ilk bahceci klinigine gittik
bizede size denileni dediler korktuk tamam dedik
hemen tup yaptik
10 000 tl ye mal oldu
ve sonuc negatifff
bahceci klinigini kotuleyemem belkide 1 numara
amaaaaa
koca bir amaaaaaa
bahceci klinigi en son careniz olsun
esinin varikoseli varsa ameliyat olsun
kaan aydos a da tedavi olsun
mutlaka normal yolla olsun
uzulmeni istemem .
sizde yazik paranizada yazik
tedavinizi olun
en az 1 sene bekleyin ki okadar bile beklemeden olacagina inaniyorum ben
ama 1 yil dan sonra olmazsa gidin bahceciye
pamukcum krise katılıyorum, neden bu kadar iyi niyetlisin. Onlar alt tarafı senin komşun. Tavrını koymazsan, cipsini soslayıp kıtır kıtır yerler, haberin olmaz...
ronya, şekerim ne oldu 19 Ocak'ta?krisimmm hoşgeldin fıstığımmm
pammuk sevindim kurtulmuşun komşulardann
pamukcum krise katılıyorum, neden bu kadar iyi niyetlisin. Onlar alt tarafı senin komşun. Tavrını koymazsan, cipsini soslayıp kıtır kıtır yerler, haberin olmaz...
Okudum tabiki. Ama emin olmak için tekrar sordummmmm.canim senin icin yazdiklarimi okudun mu?
teşekkür ederim canım cevabın için saden karşılaştığım tavır hakkında hemen senin söylediklerin aklıma geldi ve eşime de bahsettim. kaaan hocaya yazdım ben sonuçları, biizmle de ilgilendi ama o biel varikosel elle muayende belli olmuyorsa ameliyata gerek yok dedi. haftaya tahlillerimizi tekrarlayıp yeni sonuçları yazacağız kaan aydosa. bakalım yeni doktor varikosel hakkında ne diyecek. hoş bizim amacımız hormon ve sperm testlerini tekrarlamak, devlet hastanesine gidiyoruz, ne kadar ilgilenirler bilemem. olmadı 15 tatilde istanbulda bir ürolog randevusu daha almak. biz bu durumu öğrendiğimiz zaman geçen sene tam 4 doktor dolaştık. bir tanesi uludağ üniversitesindeydi, onların görüşü rahatsızlık vermiyorsa ameliyat yapmamakmış. başka bir doktor ameliyat dedi ama çok az şans verdi. başka bir profesör ameliyatlık bir durum yok, bu kadar hafif derece varikosel bu kadar büyük zarar veremez dedi, sorun genetik dedi. işte böyle.
yaza kadar bekeleyeceğiz canım. daha fazla beklemeye gücüm kalmadı. 2.5 yıldır evliyiz ve bir buçuk yıldır bebek istiyoruz. bu bekleyiş insanı çok yıpratıyor. bazen öyle oluyor ki ne kadar hasta olsam da umudum olmadığı halde ilaç içmek istemiyorum. nasrettin hoca hesabı ya tutmuşsa hamileysem diye. yumurtlama dönemlerimde yaşadığımız sıkıntılar. çok afedersiniz ama bir takla atmadığım kalıyor spermler gitsin diye. hiç birşey yapmadığımız da oldu. şehir değiştirdik, ikimiz de okul değiştirdik. hatta ben bu süre içerisinde 3 okul değiştirdim. yeni ev aldık, taşındık. yani bebek düşenemediğimiz vakitlerde oldu ama yine olmadı hep hüsran.
ve en kötüsü de yalan söylemekten bıktım artık. şu ana kadar hep istemiyoruz bebek diyordum. daha yeni yeni bi kaç arkadaşımıza bebek istediğimi söylemeye başladım mecburen. ama sorunu yine tam anlatmıyorum kimseye. hatta çoğu arkadaşımla irtibatımı bilerek ve isteyerek kopardım. hepsinin bebeği var ve sürekli siz ne zaman düşünüyorsunuz sorusuna daha fazla yalan cevap vermekten bıktım usandım. ve çoğunun telefonunu açmıyorum ve geri de dönmüyorum. çünkü biliyorum konu oraya gelecek bir şekilde.
neyse krisçim, böyle güzel bi gece de seni kendi dertlerimle doldlruduğum için üzgünüm.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
krisimmm hoşgeldin fıstığımmm
pammuk sevindim kurtulmuşun komşulardann
krisim bu elevit in içinde 30 tabletmi var tatlım
hosbuldum bebegimmmmmmmmm
nbr nasilsin?
yokmu bir gelisme?
kızlar koskoca 1000 sayfaya gelmişiz
Allah muhabbetimizi artırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?