Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Amin canım Allah razı olsun. hepimize nasip etsin inşallah. Bana senin olacak gibi geliyo. takipte yaptırabişlrisn eğer başlayamazsın dediğim gibi ovulasyon testi ve preseedle bir dene bakalım nasıl olacak. sizn eşinin hormon değerlerende sorun yok dimi

çok teşekkür ederim, inşallah, keşke beklemeyip geçen sene eşimde görünseydi doktora çok vaki kaybettik çok pişman oldum, neyse hayırlısı olsun hakkımızda

canım nasip olmayınca olmuyor biz 5 aylık evliyken öğrendik ama hala yok
demekki nasip degilmiş
senin için rahat olsun kaan hoca ile mailleş o sana yardımcı olacaktır
burdaki çok arkadaşımızın doktıru o

ben doktoruma sordum klomen dedim oo klomen tarihte kaldı. şimdi çok daha etkili şeyler var dedi. ronyamın dediği gibi bir iğne var mesela prugeron du galiba ismini çok hatırlamıyorum o çok iyiymiş.

canım ameliyat çok basit 2 3 gün sonra ayağa kalkıyo benim eşim 3 gün sonra işinin başına döndü ve 3 ile 6 ay sürebiliyo artış göstermesi benim 5. ayım ve 3 kat yükselmiş sayımız biraz zaman alabiliyo ama sonu iyi olsunda biz beklemeye razıyız önce sabırla beklemek gerekiyo

çok sağol canım ya, yazdıklarını hemen çıktı aldım bu kaan beye nasıl ulaşabilirim, iyiki yazmışım valla çok yardımcı oluyosunuz

aynı tatlım ya bi değişiklik yok bebekte yok yanlız yanlız yola devam işte

sendende tatlım hormonlarına daha baktırmadık canım aslında cuma günüde ona baktırmayı düşünüyoruz

selam kızlar ben gelbebeğim.... :))
uzun zamandır giremiyorum işe başladım da çok yoğundum başlarda şimdi 4 ay oluyor başlayalı..biraz daha rahatım çok şükür...

sizler nasılsınız ..ben şifremi unuttuğum için tekrar nick aldım kendime..(((,

ceylana hayırlı olsun sevindim duyguylandım canım ..maşaallah sana ve bebişine maşaallah...

ne var ne yok kızlar ben gelemeyeli neler oldu ...yeni hamişler kimleri...

ceylan senin eşin varikoselmiydi cnmmmmm

çok sağol canım ya, yazdıklarını hemen çıktı aldım bu kaan beye nasıl ulaşabilirim, iyiki yazmışım valla çok yardımcı oluyosunuz

canım varikoselin iyileşme süresi 6 aymış
yani genelde 6 ayın sonunda bebek olma olasılığı daha fazlaymış büyük bi sabırla ve besmeleyle başla canım

ben doktoruma sordum klomen dedim oo klomen tarihte kaldı. şimdi çok daha etkili şeyler var dedi. ronyamın dediği gibi bir iğne var mesela prugeron du galiba ismini çok hatırlamıyorum o çok iyiymiş.

canım o takipte çok pahalı ama aslında biz yaptırabilirdik ama dr öyle bişey demedi

çok sağol canım benim ben bundan öncede ama eşim daha ameliyat olmamıştı klomen kullandım bende kist yapmadı inşallah bu defada yapmaz dediğin gibi yapayım ozaman canım inşallah sendede bu defa işe yarar tatlım üzülme zamanını bekliyo demekki sonuçta ne sende ne eşinde hiç bi sorun yok rabbim tez zamanda sanada sabrının mükafatını versin canım

aynı tatlım ya bi değişiklik yok bebekte yok yanlız yanlız yola devam işte

böyle düşünme canım inşallah yalnızlığını bozacak çift çift yavrular versin rabbim sana herzaman dualarımdasın inan bana olacak senin çünkü sorununuz yok bunada şükür

çok geçniş olsun, inşallah ameliyatlık bişey yoktur, bende beklemeye razıyım ama her gün bi hamilelik haberi alıyorum hemde burnumun dibinde görmekten bıktım artık

:))ceylan hamile miii..çok sevindim,ceylan sen tüp mü yaptırmıştın,takip mi çok sık geremediğim için hatırlayamadım.Allah tamamına erdrsin canımm yaaa,darısı başımıza inşallah.

sendende tatlım hormonlarına daha baktırmadık canım aslında cuma günüde ona baktırmayı düşünüyoruz

kesinlikle baktır. çok önemli sadece sayı ve hız kıstas değil. boncuğun sayı herşey normal olmuştu olmuyodu bebek. sonra hormon testi yaptırdı fsh yüksek çıktı sebeb oymuş. kaan bey tedavi verdi hemde mail yoluyla. düşük olursada iğne veriyor genelde. ihmal etme. sadece kan verecek o kadar.

çok geçniş olsun, inşallah ameliyatlık bişey yoktur, bende beklemeye razıyım ama her gün bi hamilelik haberi alıyorum hemde burnumun dibinde görmekten bıktım artık

canım biliyomusun bende hergün o haberi alıyorum ve devamlı ağlıyorum sinirlerim bozuldu
bi kaan hoayla görüş
ankarada kaan aydos tatlım

Hoşgeldin canım. topik iyi bu günlerde ceylanın haberinden dolayı . evet seni hatırlıyorum ben. önceden girerdin. geri dönmene sevindik hoşgeldin. sende bebek varmıy dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…