- 31 Mayıs 2011
- 1.831
- 218
- 323
- 32
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #99.821
bugun çakırın transferi varrrr herkez dua etsin kızlarrr
inşallah canım burdaki bütün arkadaşlarımızında tez zamanda hamile haberlerini alırız inşallah artık senin için hayal yok canım gerçek artık inan kalbinle hisset şuan içinde bebişin inşallah 9 ay sonrada kucağında olacak sizin harekette iyimiş canım bizim toplam hareket %55,6 ama ileri hızlı %7,2 ileri yavaşta %25,6 sayı 6.700 den 18 milyona çıkmış bende takip yaptırmayı düşünüyorum ne dersin
Krdenciğim preesed ileri hız problemi olnalrad çok işe yarıyor mutlaka kullan. spermlerin ölmeden ulaşmasını sağlıyor. Ona göre canım.
canım boncuk arkadaşımız anne oldu bi oğlu var siz isterseniz sorununuzu tam olarak yazın burda hepimiz yardımcı oluruz
evet canım haklısın ama ben takiple birlikte kullanmayı düşünüyorum çünkü yumurtlama günlerimi tam olarak bilmiyorum kullanacaksam bari doğru zamanda ve doğru şekilde kullanayım diye düşünüyorum takip yaptırırken senmi çatlatma iğnesini istiyosun canım benim bu takiple ilgili hiç bilgim yok sen biliyormusun nasıl oluyo
haaa evet canım okumuştum çok sevindim sizin içinde siz amelyattan daha çabuk sonuç alacaksınız inşallah benim tam 1 yıl oldu inşallah duyarım canım yaa benim için onlar hep hayal gibiydi bizim hareket dün %17 demiştim ama%14 ileri hızlı%19 ileri yavaşmış canım haa bu arada morfolojide%7 miş eylül ayında
çok sevindim darısı başımıza inşallah. biz 2 yıldır evliyiz. çocuğa karar verdiğimiz zaman ben muayene oldum hiç bir sorun çıkmadı, adetlerimde çok düzenlidir. yaklaşık bir yıl denedik ama olmadı, Bir türlü anlam vermedik, eşimde sorun olacağı geçen ay aklımıza geldi:44: geçen ayda eşim muayene oldu sperm sayısı 1 milyon çıktı. Ne yapacağımızı bilemiyoruz bir türlü. Allahtan eşim çok iyi, herşeyi yapmaya hazır. Ama ben nerden başlayacağımızı bilmiyorum, o yüzden burdaki beslenme programını yapmayı düşünüyorum, bilmiyorum ne olcak.
çok sevindim darısı başımıza inşallah. biz 2 yıldır evliyiz. çocuğa karar verdiğimiz zaman ben muayene oldum hiç bir sorun çıkmadı, adetlerimde çok düzenlidir. yaklaşık bir yıl denedik ama olmadı, Bir türlü anlam vermedik, eşimde sorun olacağı geçen ay aklımıza geldi:44: geçen ayda eşim muayene oldu sperm sayısı 1 milyon çıktı. Ne yapacağımızı bilemiyoruz bir türlü. Allahtan eşim çok iyi, herşeyi yapmaya hazır. Ama ben nerden başlayacağımızı bilmiyorum, o yüzden burdaki beslenme programını yapmayı düşünüyorum, bilmiyorum ne olcak.
bende bilmiyorum tatlım yaa. ama yumurtlama günlerini ovulasyon testi ile bulabilrisin. preseedle birlikte geliyo zaten. sizin değerleriniz iyi aslında. sıkı bir çalışma, ovulasyon testi ve preesed işe yarar gibi geliyor bana.
evet canım haklısın ama ben takiple birlikte kullanmayı düşünüyorum çünkü yumurtlama günlerimi tam olarak bilmiyorum kullanacaksam bari doğru zamanda ve doğru şekilde kullanayım diye düşünüyorum takip yaptırırken senmi çatlatma iğnesini istiyosun canım benim bu takiple ilgili hiç bilgim yok sen biliyormusun nasıl oluyo
canım öncelikle bi ürolojiye görünün varikosel varmı yokmu öncelikle bunu öğrenin ve varsa mutlaka muayene olun bizim sayımızda 6milyon küsürdü ve biz varikosel olduğunu öğrendik ve 5 ay önce ameliyat olduk mutlaka faydası oluyo bizde oldu ve burdaki çoğu arkadaşımızda faydasını gördü ve ondan sonra vitamin ve kürlere başlayın inşallah faydasını görürsünüz
Kizlar benim progestronum dun 60 cikti ayy hamilemiyim yoksa
kardenim
canım
nasılsın
seni iyi buldum maşşallah eşinin degerlerine 17 milyon bence çok iyi
inşallah sende o mutluluğu tadacan tez zamanda
canım allah yardımcınız olsun
inşallah kısa zamanda degerleriniz yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?